Facial bij de schoonheidsspecialiste... Gevoelige huid?

Hoi, ik vroeg me af of iemand hier een keertje een facial bij een schoonheidsspecialiste heeft laten doen. Hoe beviel het, en wat was het effect?
Ik wil heel graag een facial boeken (bij creambeauticians.nl) omdat ik wat last heb van verstopte poriën en ik zou graag mijn gezicht eens goed willen laten reinigen, de salonmedewerkster zei dat we ter plekke zullen kijken naar hoe we de facial kunnen aanpakken.
Ik ben nu alleen heel erg bang dat de facial mijn poriën juist misschien nog meer zou vergroten! Ik heb namelijk van een andere schoonheidssalon niet hele goede ervaringen.
Ik krijg ook een productadvies bij creambeauticians. Ik wil heel graag de producten van Dermalogica willen uitproberen.

Kan iemand mij vertellen of je ooit een facial hebt gedaan en hoe je ervaring daarmee was en of het nog iets heeft gedaan tegen vergrote/verstopte (ik denk dat het bij mij verstopte poriën zijn) of in ieder geval niet erger heeft gemaakt?

Oeps, ik zie dat ik dit bericht al een keertje heb gepost. Hoe kan ik de oude verwijderen? (Is nog geen antwoord op gegeven).

Heb ik net even voor je gedaan!

Ik zie het, dankjewel! :blush: Dan laat ik deze gewoon open staan!

ik studeer zelf voor schoonheidsspecialiste en bij een gezichtsbehandeling kijken ze idd vaak ter plekke hoe ze dat het beste aan kunnen pakken.
in principe hoort je huid er beter van te worden en horen na de behandelingen de poriën gewoon weer netjes te sluiten. maar natuurlijk komen verstopte poriën etc. altijd weer terug na paar dagen. het is dus ook belangrijk je eigen huid na de behandeling goed te blijven reinigen met de juiste producten voor jouw huid type