Facebook vraagje

Kan je de optie dat mijn vrienden de melding krijgen: ‘X is vrienden geworden met Y’’ uitzetten?

En zoja, hoe?

En als ik de melding in mijn eigen ‘‘activiteitenlogboek’’ verwijder, betekent dit dan automatisch dat mijn vrienden geen melding krijgen in hun tijdlijn hierover?

Volgens mij niet!