facebook toevoegen

Als je iemand hebt geblokkeerd op Facebook en je wordt vrienden met iemand die al vrienden is met diegene die je geblokkeerd hebt. Kan diegene die je geblokkeerd hebt dat dan zien?

Volgens mij niet.
Ik ben namelijk een tijdje geleden geblokkeerd door iemand, en zelfs wanneer diegene een reactie plaatst bij mensen die ik ook op facebook heb kan ik die reactie niet zien.
Het lijkt me dus veilig, maar zeker weten doe ik het niet :slightly_smiling_face:

Nee, kan je niet zien

oke thanks!