F for Fashion modeshow in Den Bosch

Na de succesvolle F for Fashion modeshow van 18 augustus, is het tijd voor de volgende show! Zaterdag 29 juni vindt de vierde editie plaats van de F for Fashion modeshow in Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch. Ditmaal is het thema ‘Future’ en wordt er samengewerkt met drie designers.

F for Fashion organiseert modeshows voor modellen die normaliter niet in aanmerking komen voor de catwalk, omdat ze niet lang of dun genoeg zijn. F for Fashion biedt ze de kans een professionele modeshow te lopen. De modellen konden zich wederom aanmelden via sociale media en een jongerenjury heeft ze geselecteerd. De gekozen modellen krijgen intensieve catwalktrainingen bij Stichting Jong Actief waar ze leren poseren, presenteren en samenwerken.

De designers die hun collectie presenteren zijn de Haagse Lesley-Anne Bowen, de Antwerpse Erika Bús en de Bossche Abigail Eijsbroek.

Lesley-Anne en Abigail laten zich tijdens het ontwerpen van de outfits inspireren door de sciencefictionfilm ‘Star Wars’. Beiden hebben hun eigen visie, waardoor het twee totaal verschillende collecties worden. Ontwerper Erika laat zich inspireren door de science fictionserie ‘Dr Who’. Zij zal voor haar collectie samenwerken met hoedenontwerper Bart Govaerts.

Naast deze talentvolle designers hebben we een spetterde live-act. Ditmaal treedt singer-songwriter David Savage op tijdens de tour van zijn nieuwe album ‘A Better Place’. In het dagelijks leven is David een spreker op congressen, zeer betrokken bij liefdadigheid, liefhebber van fashion en brengt zijn nieuwe muziek graag ten gehore. Het nieuwe album is de opvolger van zijn viersterren-debuutalbum ‘Along The Way’ en wordt gereleased op 7 juni 2013.

Bestel je kaartjes nu bij Bosch ticket via www.theateraandeparade.nl of bel 0900 - 3372723. Kaartjes zijn ook beschikbaar aan de balie van het Theater aan de Parade! Wees er snel bij want OP=OP!

Deuren open: 20.00 uur
Start show: 20.30 uur
Entree: €4,50

Voor meer informatie kun je kijken op www.fforfashion.nl