eyeliner aanbrengen

[i]hallo allemaal,

ik probeer al heel lang een eyeliner aan te brengen bij mezelf,
alleen het lukt me gewoon echt niet.
ik weet niet hoe het moet, heeft iemand tips voor me??
[/i]

Up! Ik vind het ook heel lastig hoor, krijg altijd kronkels enzo er in nooit een mooi recht streepje!

Geen tips helaas, kan het zelf namelijk ook niet :’)

In het begin lukte mij het ook echt nooit binnen vijf minuten, maar geloof me (ik geloofde het eerst ook niet), oefenen, oefenen en nog eens oefenen helpt echt. En zelf vind ik het fijnste als ik eerst mijn mascara (+ eventueel oogschaduw) op doe, en daarna de eyeliner. Succes!

op youtube zie je heel veel Tutorials.
gewoon intypen; make up tutorial eyeliner
en je hebt er heel veel !

succes
xoxoxx

Ik heb het van dit filmpje geleerd, het begint op 4:30 :
http://www.youtube.com/watch?v=qI8nTPlz0k4

Mij lukt het ook nooit zo goed ook al oefen ik nog zoveel.

Als ik vloeibare eyeliner gebruik zet ik meestal eerst een lijntje met potlood. En het is ook veel oefenen.

Al moet ik zeggen dat mijn lijntjes ook niet perfect zijn.

Veel oefenen en filmpjes kijken. :slightly_smiling_face:

Bij mij lukt het nog steeds niet mooi! maar ik maak dan altijd een wattenstaafje nat zodat ik de restjes weghaal en ik wel een strak lijntje krijg!

echt oefenen, dat helpt zoveel.

Oefenen (:
Eerst was ik denk ik wel 15 minuten bezig om het mooi te krijgen, nu trek ik gewoon in 1x mooie nette lijntjes.

Het lukte mij ook nooit, dus gebruik nu gel eyeliner met zo’n kwastje:

http://www.google.nl/imgres?q=essence+eyeliner+gel+brush&um=1&hl=nl&sa=N&biw=1366&bih=611&tbm=isch&tbnid=2DYxZ5vjsrrBCM:&imgrefurl=http://agnethavdk.blogspot.com/2011/04/shoplog-alkmaar-en-heerhugowaard.html&docid=pGCPClRDm3zlVM&imgurl=http://3.bp.blogspot.com/-fPos1E659Qg/TZx5eSEkRYI/AAAAAAAACjs/iShFcE5KApk/s1600/pVda5M1302101702.jpg&w=1003&h=752&ei=aZn9T8DOEKap0QWjiY2qBw&zoom=1&iact=rc&dur=361&sig=111224158766988284608&page=1&tbnh=130&tbnw=150&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:9,s:0,i:100&tx=65&ty=107

Ik heb eerst een tijdje een eyeliner pen gehad daar kan je goed mee oefenen en je maakt er niet zo’n kliederboel mee gewoon eentje van catrice , hema etc… die kan je ook makkelijk weer weg vegen , zelf had ik dit snel onder de knie en ben ik overgestapt op liquid eyeliner en dat gaat nu prima ik kan nu gewoon mooie dunne/dikke lijntjes trekken . P.S. je kan ook met een oogpotlood langs je wimper rand een lijntje trekken en er overheen gaan met je eyeliner zo kan je ook goed oefenen … en tutorials op youtube bekijken (:

Wat misschien ook helpt is om van soort eyeliner te wisselen. Ik gebruikte eerst altijd gelliner, maar dat lukte niet goed. Toen kocht ik eens een liquid eyeliner en ging het een stuk makkelijker! Gewoon een beetje kijken wat bij jou past. En verder kan je tutorials op youtube kijken, maar uiteindelijk komt het erop neer dat je goed moet oefenen.

Heeeeeeel lang oefenen heb denk ik wel 4 jaar geoefend maar nu kan ik het wel hihi:p en youtube filmpjes kijken staan hele handige tips op!:stuck_out_tongue:

Oefenen, oefenen, oefenen!