extra dekkende Fondation ?

omdat ik veel vlekjes heb over gehouden van puistjes enzo :frowning_face:

wil ik graag een dikke fondation hebben
want ik heb best wel al veel gebruikt maar meestal zijn ze niet zo
dekkend. :frowning_face:

en het maakt me niet uit of me kop hellemaal vol geplamuurd is
of nep lijkt
ik vind dat wel iets hebben eigelyk omdat ik van me eigen tog geen
lief uiterlyk heb duss:).

en ik hoef geen bitcchiiejj reactiess duss:) xjes…<3

Ik weet wel een goed! Die van Bioterm (ofzo…) Die heeft mijn zus oook bij de douglas gekocht. Dus ik zal gewoon daar eventjes kijken en vragen naar goede advies. Alleen hij kost wel 26,95 ofzo iets…

Hee meid ik heb mischien wel een tip voor die plekjes (heb ik namelijk ook van die rooie rot plekjes die jaren kunnen blijven zitten ) gebruik de garnier pads ! bijna al me plekjes zijn weg en geen puistjes meer uitknijpen . zelf gebruik ik de foundation van maybeline silky spray ofzo die nieuwe super goed !!

x

of mircodermabrasie dat is een nieuwe behandeling tegen litekens :wink:
google maar ff :grinning:

Alle foundations dekken toch wel als je er veel van op smeert. Probeer die vloeibare van Max Factor eens ofzo. Die dekt wel.

Ik heb diie van Lancaster.
Dekt alles, maar je ziiet niiet een plamuurlaag. =’)

mousse foundation dekt wel goed, die van maybelline dekt heel mooi. ik zou geen essence nemen, die heeft mijn moeder en die dekt niet echt!

Ik snap je probleem maar eigenlijk denk ik als je het plamuurd dat het er ook niet mooier op wordt ik heb soms ook een periode van puisten maar hoe meer ik er op smeerd het word er niet mooier op maar doet moet jij zelf weten ik vind zelf max factor heel goed long lasting

dream matte mousse van maybelline.
ik heb hetzelfde als jou.
liever heel me gezicht vol geplamuurd dan puistjes haha

uPJe :grinning:

je moet jezelf niet vol plamuren daardoor krijg je juist nog meer puistjes en kom je druit te zien als n oempa loempa. en als je dan nog meer puistjes krijgt doordat je je gezicht laat ‘stikken’ dan zie je allemaal hobbeltjes in je perfecte~ plamuurtje, dus het heeft geen zin gewoon je gezicht wassen elke dag en niet uitknijpen, duh. en die vlekjes moet je gewoon poeder ofz op doen en niet je hele gezicht voor n paar plekjes. iedereen heeft wel op zn gezicht n plekje, dan gaan we toch niet allemaal ons gezicht vol plamuren met troep.

AMEN…! :grinning:

Idd xD

ze wou dus GEEN bitchy reacties he…:slightly_smiling_face: En ik wed dat ze niet bedoelde dat ze 1cm op haar gezicht wou smeren, maar dat het haar niet uitmaakte als het een beetje een barbie-effect heeft.

als je veel last hebt van puistjes, kan je het beste een olievrije of een minerale foundation kiezen. Die verstoppen je huid namelijk niet. Zelf gebruik ik geen foundation meer (die zijn vaak veel te donker voor mijn huid). Ik heb even gezocht op internet naar zo’n foundation die goed dekt, maar je poriën niet verstopt. Die heb ik gevonden kijk maar: http://www.thebodyshop.co…70052&categoryId=cat30038

ut mag ook wat dikker hoor die fondations :grinning:
dus nii fan die hele dunnee

Ten eerste, foundation is ONWIJS slecht voor je huid. Daar bedek je de vlekjes mee, maar worden ze écht niet beter van.
Ten tweede, mircodermabrasie is een dure behandeling en vaak ook alleen voor de hele beschadigde huid.
Ten derde, ik raad je zelf een chemische peeling aan (ik heb zelf de lichte variant laten doen). Kost ongeveer 100 euro, maar word vergoed (bij mij tot 4 behandelingen). De dermatoloog kan je zeggen wat het beste is voor je huid.
Ten vierde, over die dermatoloog. Ben je daar al langs geweest dat helpt echt :slightly_smiling_face:
Ten vijfde, ik geef toe ik gebruik ook wel eens foundation: maar dat komt omdat ik hele ernstige acné heb gehad en hier een trauma aan over heb gehouden :wink: Je kon me letterlijk met een aardbei vergelijken zeg maar.
Wat ik doe: Eerst smeer ik dagcrème op (geloof ik van vichy, speciaal voor de huid die onder dermatologische behandeling is), dan sunblock.
Daarna doe ik een beetje gekleurde dagcrème van niveau visage young op mijn vinger, die meng ik met foundation van clinique (olievrij, beter voor je huid) en dat breng ik licht aan op mijn huid. De rodere vlekjes stip ik dan nog wat extra aan met foundation. Oh en voor ik foundation op doe even wegstippen met camouflagestift. Daarna fixeren met poeder.
maar echt niet te vaak doen, het is super slecht voor je huid namelijk!!
En dikkere foundation (waar jij het over hebt) is echt niet beter!! Dat ziet er nep uit en is superslecht!!!

Ook opletten: góed je make-up eraf halen!!! Oogmake-up ook he dames… dat zorgt echt voor rimpels.
Ik haal het er met een make-updoekje van af, dan maak ik het licht schoon met dagelijkse wasgel/scrubgel van niveau visage young en daarna smeer ik een zalfje vvan de dermatoloog op (droogt je huid zachtjes uit en laat de puistjes weggaan)

Hoop je genoeg geïnformeerd te hebben :slightly_smiling_face:

Ga naar de apotheek en vraag de foundation van Vichy. En dan de vorm voor de onrustigste huid. Heb ik 2 lagen die je op moet doen, helemaal dekkend, niet slecht voor je huid en ziet er niet uit als een pannekoek. Kijk anders even op de Vichy site daar staat hij op.

http://dermablend.vichy.nl zoiets :stuck_out_tongue:
moet je eens kijken hoe goed ie 2e dekt!!
ik gebruik zelf True match powder van L’oréal :slightly_smiling_face:

Ik wil ook super dekkende foundation. Wil echt dezelfde egale huid als die fotomodellen. Hoeveel het kost maakt niet uit en dat ik er dan als een pop uitzie maakt ook niet uit:p Tis ook niet om elke dag te gebruiken :wink:
Heb een bleke huid maar zo donkere kringen onder me ogen en me neus is wat rozer, door altijd zwarte puntjes proberen uit te duwen :frowning:
Iemand die fotomodel is ofzo of weet welke producten de schoonheidsspecialisten gebruiken bij mensen die shoots doen of op tv komen fzo?