Examenstunt 2014

Hoi meiden,

Wat gaan jullie doen als examenstunt voor dit jaar?

Wij hebben het thema Tarzan & Jane. Het enige probleem waar ik mee zit: Hoe moet ik verkleed gaan? Al heel veel mensen gaan in dierenpakken (denk aan panda’s of apen) of als Jane (met betrekking tot in een jurk lopen).

Weten jullie iets origineels hoe je verkleed kan gaan?

Ook kunnen jullie dit topic volspammen met jullie examenstunt :wink:

Ik doe dit jaar geen examenstunt (moet nog een jaartje wachten), maar vorig jaar hadden ze sprinkhanen en maden losgelaten in de hele school en het was ZO eng :hammer:

Bij ons gingen ze vorig jaar door de hele school fietsen, dat zag er wel grappig uit!

Zag dat ze in mijn oude middelbare school een deel van het gebouw helemaal vol hadden geplakt met post-it’s. Zag er kleurig uit op de foto :’).

vorig jaar hadden ze de buitenkant van de school met stoepkrijt, dan penissenland oke…en ook sprinkhanen en stinkbommen, drama :’)

Ga als boom!

Wow, insecten loslaten gaat echt heeel ver. Dat mogen wij echt niet, dan kunnen we het wel schudden met onze examens. Overal hangen camera’s dus ze weten precies wie wat doet.

Wij mochten officieel geen examenstunt doen, maar nu gaan we (buiten het schoolterrein) een soort colour run, je weet wel met van dat gekleurde poeder, doen, maar dan zonder het ren gedeelte :slightly_smiling_face:
Dan gaan ze dat filmen en monteren enzo.

Of als liaan haha!

Wat grappig, zoiets hebben ze een paar dagen geleden ook gedaan op een andere school.

(http://www.barneveldsekrant.nl/lokaal/eindexamenkandidaten_jfc_vieren_laatste_lesdag_uitbundig_2982575.html)

Kan niet wachten op onze kolderdag :grinning:

Wij gaan met heel vwo de gehele lerarenkamer vol zetten met bekertjes water.
Zoals dit: [font=Verdana]

De kluisjes en deuren afgeplakt met tape :slightly_smiling_face:
(we hebben toestemming).

Alleen de havo gaat weer zoiets gaars doen… Ten eerste ik heb niks tegen mavo of havo of weet ik veel welk niveau, maar de mensen op mijn school zijn echt achterlijk…
Onze school heeft namelijk hele strenge regels m.b.t. examenstunts. Over het algemeen is het niet toegestaan, behalve als je het vantevoren aangeeft en als je toch iets doet (het mislukt) draai jij op voor de kosten.
Anyway, twee jaar terug had de mavo de aula onderwater gezet (overal waterschade) en vorig jaar hebben ze krekels, sprinkhanen, maden, en zelfs een vogelspin losgelaten. Nou je raadt het al: natuurlijk moesten die mensen opdraaien voor alle kosten (schoonmaken, ongedierte bestrijding, specialist voor spinnen).
Dan zou je denken (verhaal gaat de hele school door) dat ze er wel van geleerd zullen hebben, maar nee wat doen ze dit jaar: eieren, vliegen en zetmeel… :pensive:" Haha nouja zij moeten betalen.

Haha, wat grappig. Wij doen ook de colorrun met onze examenstunt!

Bij ons kwam er een kudde schapen door de school😂

@Roos321

Zit jij toevallig op het Krimpenerwaard? Ik heb namelijk een vriendin die precies hetzelfde gaat doen met de vwo klassen :slightly_smiling_face:

Bij ons gaan mensen niet zoveel doen volgens mij. Alleen elkaar een beetje onder sprayen met glitters en serpentine spray ofzo :flushed: . Ik zou echt niet weten wat ik anders zou moeten doen.

Hoi, wij hebben dit jaar de Hungergames na gedaan.
Er werden 12 leraren en 12 leerlingen gekozen die tegen elkaar moesten gaan strijden.
Bekijk hier het filmpje: SGL examenstunt 2014: Bunkergames - YouTube