Ex..

Ik was 7,5 maanden samen met mijn vriend tot hij het woensdagavond uitmaakte.
We hadden gewoon teveel ruzie.
We zaten toen samen in zijn auto aan zijn huis. Ik heb het toen proberen goed te praten maar hij was het beu. Hij vroeg nog of hij mij naar huis moest brengen, ik zei nee. Want ik wist dat ik die 30 min in de auto ging blijven ‘smeken’. Dus ben gewoon uitgestapt en gaan wandelen.
Hij belde me toen veel, was ongerust, wou naar mij komen, mij wegbrengen…

'S avonds hebben we 30 min gebeld, voelde echt goed! We lachten…
Donderdag heb ik hem gerust gelaten.
Vrijdagmorgen heb ik hem gestuurd of we 's avonds konden praten, hij zei ja.
Ben deze avond naar zijn huis gegaan.

Ik heb z’n 30 min geprobeerd dat het terug goed kwam, maar hij zei dat hij het heeft opgegeven.
Ik maakte toen de klik, ik moet niet meer proberen, werkt toch averechts.
Ik zei dat het goed is, dat ik niet meer ging proberen. We knuffelden en praatte gewoon als goede vrienden.
We zaten tegenover elkaar op stoelen, ik in kleermakerszit, en hij legde de hele tijd zijn handen op mijn benen. Toen weende hij… Daarna ik…
We zaten nadien met ons hoofden tegen elkaar, en hij wou mij kussen, maar net voor onze lippen tegen elkaar waren, zei hij nee. Begrijpelijk.
We praatte gewoon verder, over alles, het voelde echt goed. En ik was gelukkig.
Toen zei hij gaan we even op bed liggen, ik zei ja.
Ik lag op mijn zij en hij pakte opeens mijn poep vast. Dan trok hij zich al snel terug en zei sorry.
Ik zei dat ik het totaal niet erg vond en dat we gewoon seks konden hebben als vrienden. Ja sorry, maar ik heb echt mijn behoeftes. En de seks met hem is geweldig! Hij zei dat hij veel zin had.
Hij kwam op mij liggen en ik vroeg nog: wil je kussen? Hij zei: wil jij dat? Ik zei ja… Toen kuste hij mij meteen! Tijdens de seks draaide ik mijn hoofd even weg maar hij begon mij meteen terug te kussen.
Nadien nog een halfuurtje op bed gelegen, muziek geluisterd en gepraat. Ben daarna naar huis gereden.

Ik denk dat hij mij nog echt wilt, maar gewoon bang is dat we weer ruzies gaan krijgen. Dat heeft hij ook gezegd. Maar hij wou me echt kussen toen we op de stoelen zaten.
Ik wil hem echt terug winnen, maar rustig aandoen.
We hebben volgend weekend afgesproken om iets leuks te doen.

Wat moet ik nog doen voor zijn hart terug te winnen en te tonen dat ik het echt meen en minder ruzie ga maken?
En wat hij allemaal deed deze avond, goed teken?
Hij werkt trouwens in het bedrijf van mijn vader en broer. Dus ik zie hem elke dag bijna. Maandagavond komt hij naar mijn kamer voor zijn playstation, wat moet ik dan doen?
Ik wil echt wachten om terug een echte move te maken om samen te zijn, want ik weet hij heeft tijd nodig. Hij moet ook beseffen wat hij kwijt heeft en of hij mij terug wilt!

hij pakte je poep vast?:face_with_raised_eyebrow:

Kont

Ja ik weet het niet. Het komt bij mij gewoon over alsof hij botergeil was en gewoon zin in seks had.
Zou mij niks verbazen als hij weer erop terug komt dat hij echt geen relatie wilt.
Waarom zou je smeken bij een jongen? Als een jongen geen relatie wilt, klaar. Heb een beetje trots!
Je vindt heus wel een andere leuke jongen.

Ik ben van België, mijn achterwerk dus. Wel dat vind ik pas een vreemd woord ^^.

Het is niet voor de seks hoor alleen bij hem. Ik ben meer met seks bezig dan hem haha.
En ik heb veel liever seks met hem dan met een vreemde. Hij weet wat ik lekker vind enzo…
Daarna zei hij het nog, dat het niet alleen daarvoor was.
Want hij zei sorry en ik zei dan nee doe maar. Ik had ook wel veel zin.
Beetje verkeerd ik weet het, maar het voelde goed aan.

Ik ga helemaal niet smeken. Wil gewoon een goede band met hem opbouwen als vrienden, en misschien dan… Want hij wou mij kussen als we op de stoelen zaten, dus dat zegt toch iets?
Of zoek ik gewoon iets…?
Hij heeft tijd nodig. En als er niks van komt, ook goed! Want hij is super als vriend en misschien komen we nog beter overeen als vrienden.

Dus het was niet alleen voor de seks, maar hij wilt geen relatie met je ? En inderdaad dat hij je wou zoenen op de stoelen komt over alsof hij gewoon zin had, niets meer. Ik zou niet meer achter hem aan gaan als vriendje, maar gewoon als vriend houden. Jullie hadden volgende week toch afgesproken iets leuks te doen?

Ik vind het helemaal niet erg dat we seks hadden. Zelfs als we gewoon vrienden zijn en af en toe seks hebben, geen probleem! Maar dat is persoonlijk.
Ja we hebben afgesproken volgend weekend om iets leuks te doen, ik denk aan een pretpark…

Ok dat vind je nu goed. Maar als hij in de toekomst toch met andere meisjes bezig is, wat dan? Vind je het dan nog steeds goed? Want hij kan dan doen en laten wat hij wilt. Hij is je vriend niet. Jij wilt hem nog graag, maar hij wilt geen relatie met je. Dat gaat heel hard voor je aankomen.
Wat je nu doet/van plan bent is gewoon super onhandig.

Klopt inderdaad!
Maar hij had daarstraks zelf gezegd als ik iemand anders tegenkom of gewoon al een one night stand heb, dat ik dat moet zeggen tegen hem en dat het dan stopt onze seks samen. En omgekeerd natuurlijk.
En je weet natuurlijk niet hoe hij is, ik wel. En ik weet dat hij daarover niet zal liegen.
Maar je hebt gelijk, dit is niet zo goed wat ik gedaan heb, maar op het moment zelf…

TS, het klinkt alsof je ex heel erg in de war is maar toch voelt het voor mij alsof hij de keuze al heeft gemaakt. Hij wil gewoon geen relatie meer met je, als hij je ziet dan twijfelt hij er toch over aangezien hij toch lief doet, maar daarna weet hij toch duidelijk te maken dat hij niet verder wil.

Lieve TS, ik zou je energie niet in hem stoppen maar in je hobby’s, je vriendinnen, in porno als je de seks mist, noem het maar op. Ik vind het zelf niet zo slim om nog naar een pretpark met hem te gaan maar als je wil, doe het dan om een leuke dag voor jezelf te hebben. Ga hier niet naar uitkijken als ‘de dag dat ik hem terug ga winnen’. Meid, je bent veel leuker dan een gast die telkens gemixte signalen geeft. En ook “als jij seks hebt stopt onze seksrelatie”. Waarschijnlijk weet hij dat als hij met iemand anders seks heeft dat jij dan zegt “het is OK” als hij bij je aanklopt. Dit klinkt misschien ontzettend lullig, maar als ik je berichten lees zit hier misschien wel een kern van waarheid in.

Dus ga gewoon lekker leuke dingen doen en vergeet deze gozer. In de bijlage vind je een plaatje van een jonge Johnny Depp.

^ even offtopic maar deze poster hing vroeger in mijn kamer. Wat is het toch een lekker ding :’)

Ja je hebt gelijk. Maar het probleem is dat ik hem niet kan vergeten, het is natuurlijk ook maar enkele dagen geleden. Maar elke minuut van de dag denk ik aan hem.
Ik heb geen zin in eten, als ik iets eet, komt het er vaak terug uit. (ben op 3 dagen 2,5 kg verloren). Ik heb in niks zin om te doen, maar doe dan toch dingen om bezig te zijn.
Mijn hobby is voornamelijk zwemmen, maar ik kan dit ook niet elke dag doen. Ik moet gewoon een andere hobby bij hebben.

Maar hij was alles wat ik had, ik zag hem al jaren zitten en dan uiteindelijk hadden we afgesproken, beste dag van mijn leven, echt waar… Hij is echt geweldig en ik heb hem gewoon laten gaan door mijn stom gedrag.
Hij zei vrijdag nog dat ik het beste was in jaren. Maar ik vind dat hij het gewoon niet mag opgeven. Hij ziet me nog graag en mist mij zei hij.
Hij zei tegen mijn moeder dat hij gewoon bang heeft dat we weer ruzies gaan krijgen en dat het toch weer uit zal gaan. Ik heb hem de vrijdag proberen te overtuigen dat dit zou veranderen, maar hij wou niet meer.
Hij zei er ook bij dat hij nooit meer een relatie wilt. En hij meent dat echt, voor mij is hij ook 8 jaar alleen geweest. Hij vertelde ook dat hij zich zou afsluiten, niet meer zou afspreken met vrienden, zich gewoon concentreren op zijn sport en werk, en in het weekend nog weekendwerk bij doen om zich bezig te houden.
Hij zei ook nog dat hij mij probeert te vergeten. Maar als ik dit allemaal hoor… Ik denk echt dat hij mij terug zou willen, maar dat ik gewoon hem tijd moet geven.
En ondertussen contact houden met hem, is ook niet moeilijk want ik zie hem sowieso elke dag.
Ik heb ook gewoon bang dat hij niet meer zal buiten komen, en zit daar echt mee in.

Ik kan het toch nog niet opgeven? Ik zie hem maandagavond.
We sms’en trouwens ook nog met elkaar.
En ik heb niks te verliezen, door contact te houden hou ik er zelf een geweldige vriend aan over.

Ik bedoel het niet vervelend hoor! Maar dan is in deze je topic overbodig. Je wilt graag tips om hem terug te winnen. Ik denk dat vrijwel iedereen die hier naar objectief kan kijken, vindt dat dat geen goed idee is. Dus ik denk niet dat er nog iemand met tips komen gaat. Die jongen zegt dat hij het niet wilt, en ik heb het idee dat de dingen die hij zegt die jou verwarren hij enkel zegt om aardig te zijn. Als hij daadwerkelijk nog een relatie had gewild, had hij gezegd ‘ok we proberen het nog eens’. Maar je moet ook leren om een ‘nee’ te accepteren,helena. Als iemand geen relatie met je wilt, kun je die persoon niet dwingen. Sowieso krijg je iemand niet terug met ‘pushy’ gedrag, dan moet je iemand de ruimte geven. En ook aanhankelijk gedrag is gewoon totaal niet aantrekkelijk. Google eens wat dingen die je leuk zou vinden en begin aan een hobby. Ga een taal leren, begin aan gitaarles, wat dan ook.

Ik heb toch ook niet gezegd dat je het vervelend bedoeld… Het is juist fijn om er eens over te praten en advies te krijgen van een vreemde.
Ik vind het gewoon raar dat hij ons geen tweede kans geeft gewoon door ruzies. Ik heb er nu echt uitgeleerd. Maar goed, ga hem proberen te vergeten.
Maar is echt niet gemakkelijk, want 's avonds krijg ik het moeilijk en dan wil ik hem sturen. Ik mocht van hem sturen zei hij vrijdag en hij ging het wel zeggen als het teveel werd…
Moet ik nu zijn spullen wat ik gekregen heb al wegdoen? Ik draag nog steeds zijn ketting.
Het is dan echt definitief en heb het moeilijk met die stap te maken.

Het ding is ook, ik wil nog met hem afspreken, niet om hem te pushen, maar ik heb bang dat hij in een zwart gat gaat vallen. Zich helemaal alleen gaat voelen. Want zo is hij, hij zal nooit aan zijn vrienden of mij vragen om is weg te gaan, hij wacht altijd tot zij het vragen. En ondertussen kunnen wij het gewoon leuk hebben samen.
Vrijdagavond had ik echt de klik gemaakt, oké het is gedaan, we zijn goede vrienden. We hebben veel gelachen en goed gepraat als gewone vrienden. Maar zaterdagmorgen had ik weer dat rotgevoel.
Als ik hem even spreek of zie, dan voel ik me enkele uurtjes gelukkig. Maar daarna…

Vrijdag zei hij dat hij ook gitaarles zou willen volgen, dus beter dat ik dat niet doe.
Maar bedankt voor je tip! Een andere taal leren zie ik wel zitten, zou mijn Frans willen verbeteren.

Weet je, vaak zit er meer achter dan alleen dat. Als iemand het uitmaakt en de oorzaak is geen directe rede (zoals vreemdgaan) dan hebben ze er bijna altijd al wel langer over nagedacht. Het komt vrijwel nooit zomaar uit de lucht vallen. En ik begrijp echt wel hoe je je voelt hoor. Je blijft de hele dag alleen maar aan die persoon denken en hebt nergens meer zin in. Mijn beste remedie was afleiding! Toen ik verdriet had luisterde ik enkel naar muziek waarin de essentie was ‘ik heb je toch niet nodig’. Ipv zielige liedjes luisteren of zielige films kijken. Je omgeving (wat je ziet, hoort en kijkt) kan je humeur zo beinvloeden waardoor het het beste is dit te vermijden.
Doe alles weg wat je herinnerde aan hem en begin lekker opnieuw!
Misschien ben je wel toe aan een nieuw kapsel? Of kijk of er groepsapps bestaan hier in gs topics en maak nieuwe vriendinnen. Dit is echt wel een mooi moment om even helemaal met niemand anders rekening hoeven te houden. En ja je voelt je kut, en alle meisjes zeggen altijd ‘daar kom je overheen’ omdat bijna iedereen in een soortgelijke relatie heeft gezeten. En we kunnen allemaal zeggen ja het komt echt goed en ja je komt er echt overheen! Hoe lang dit duurt is afhankelijk van hoeveel afleiding je zelf zoekt! Ik dacht bij mij ook dat vrienden blijven hielp meteen direct. Maar dat maakte mij doodongelukkig. Misschien ergens in de toekomst, maar dan pas echt als je er 100% over heen bent (en waarschijnlijk zal je die behoefte dan zelf helemaal niet meer hebben!)