Ex-vriend

Hey allemaal!

Het is nu anderhalve maand uit tussen mij en mijn ex-vriend. Hij heeft het uitgemaakt omdat we bijna iedere week wel ruzie hadden, en daardoor bij hem de verliefde gevoelens verdwenen waren. We hadden bijna 8 maanden een relatie. En waren in het begin stapelverliefd op elkaar.

Deze zomervakantie heb ik een ontzettend moeilijke tijd gehad, studie mislukt, moeder had kanker. Kortom ik zat tegen het randje van een depressie aan en dat heeft hij zeker gemerkt. Ik kon niet meer genieten van hem en het leven. Het duurde ontzettend lang voordat ik de stap had gezet, maar ik heb daar uiteindelijk hulp voor gezocht en het gaat nu steeds beter met mij.

Een van de redenen dat hij het dus uit heeft gemaakt is door die depressie, ik was niet meer het meisje dat hij leerde kennen en was dus ook niet verliefd op dat depressieve meisje. Doordat ik me zo bagger voelde hadden we eigenlijk ook vrijwel iedere week ruzie, omdat ik me in de steek gelaten voelde.

Een andere reden dat hij het uitgemaakt heeft, is omdat ik heel veel moeite had om mijn weg te vinden bij zijn vrienden en familie. Dit komt doordat ik ook slecht in mijn vel zat, maar ook omdat ik uit de andere kant van Nederland kom.

Ik zit nu al een tijdje bij de psycholoog en de psychotherapeut en de behandelingen hebben nu echt effect. Ik ben weer vrolijk, zit weer lekker in mijn vel, voel me zeker. En ook het contact maken met mensen gaat een stuk beter.

Helaas kan ik mijn ex niet vergeten. Ik had afgelopen donderdag nog een one-night-stand met een jongen, maar die heb ik halverwege huilend moeten afkappen. Het was mijn ex niet, en ik wil alleen maar met mijn ex het bed in duiken.

Ik ben nog steeds stapelverliefd op die jongen. Hij houd wel van mij, maar wilt de moeite niet meer op brengen om een relatie met mij aan te gaan. En dat snap ik ook volkomen, want onze relatie ging niet erg soepel. Maar ik wil zo graag laten zien dat ik me nu beter voel, en dat ik ben veranderd. Want dat is ook echt zo! Ik heb dat meisje dat ik was toen hij verliefd op me werd weer teruggevonden.

Hij mist me verschrikkelijk, maar heeft er dus geen zin meer in. Ook is hij van mening dat hij waarschijnlijk toch niet meer kriebels van mij krijgt. Maar ik wil echt alleen maar die jongen en laten zien dat hij wel weer kriebels kan krijgen, want dat weet ik zeker!

Ik heb geen idee wat ik nu moet doen en wat ik er mee aan moet.
En ja ik weet dat ik hem moet vergeten, maar dat kan ik niet en dat wil ik ook niet. Ik wil alles op alles zetten om te zorgen dat het goed komt.

^ dat zag ik ook al haha. Beetje vreemd.

Maar mocht het waar zijn: geef hem inderdaad zijn tijd. Probeer eventueel over een tijdje contact met hem te leggen.

We hebben nu al sporadisch vriendschappelijk contact, maar het komt eigenlijk altijd vanuit mijn kant.

Dat was een reactie op Emma