Ervaring met cammen of bellen?

Hoi dames, heeft iemand ervaringen met cammen of met bellen (ja, de sekslijn) wat verdienen jullie hiermee en via welke website doen jullie het? Ik wil het graag gaan doen omdat het extra geld momenteel makkelijk is! Of mensen überhaupt met tips?

Ik denk niet dat dit het juiste forum hiervoor is.

Waarom niet? Is toch girlscene, dit soort dingen hoort er toch bij?

nou nee niet echt :’))

Slaapfeestje voor 13 jarige: jaaah, we gaan ons make-up doen en we gaan een kussengevecht doen en dan! dan gaan we voor de webcam ons uitkleden voor wildvreemde mannen!

wauw keigaaf feestje


nee, nee denk het niet

Als je je even bedenkt wat doelgroep (met uitzondering van de oudere groep) is van dit forum… Maargoed, geen ervaring hiermee.

Jezus dames dit is een site voor meiden van alle leeftijden niet alleen voor meiden van 13/14 die raad willen over hoe ze hun ouders kunnen overhalen/hoe vaak dronken zijn normaal is/verliefd zijn op een leraar en ze zoooo volwassen zijn voor hun leeftijd.

Ik heb hier geen ervaring mee maar ik wil je wel even zeggen dat ik vind dat je dit moet kunnen vragen.
Misschien kan je vragen of ze je noten als ze het niet zo hier durven te zeggen.
Het is toch nog een best wel taboe onderwerp en sommigen zijn hier niet zo anoniem als anderen (ik weet van een aantal meiden hier wie ze in RL zijn zegmaar en ik lees met regelmaat dingen die ze in de “gewone” wereld niet naar buiten brengen. Dus ik zou het snappen als ze dat niet in dit topic durven)

Er zijn ontzettend veel studenten op het forum… vindt het ontzettend raar om zo te reageren.

Ik heb er geen ervaring mee maar als ik in geldnood zat of moet lenen voor mijn studie, dan doe ik liever dit. Heb ook nagedacht over gogodanseres/stripper maar ik heb nu een vriend.

^maar ik denk in het algemeen dat er wel vrij weinig meiden hieraan meedoen. :’)

Ik denk dat je je daar heel erg in vergist. En door het lezen van dit topic ga je er niet meteen aan meedoen, het is juist fijn om de ervaringen te lezen. Misschien is het zo ruk dat vrouwen dan besluiten om het niet te doen. Juist om er over te praten is het niet zo’n taboe.

We hebben ook een drugstopic dus als dit niet mag dan mag dat ook niet. En oh ja dan moet seks subforum ook helemaal weg.

daarom zeg ik ook 'ik Denk ’ :slightly_smiling_face: maar ok, als dat zo het geval is. het zij zo

Ik denk dat mensen zich nogal vergissen met hoeveel mensen dit doen.
Het aantal escortdames en webcamgirls is enorm gestegen sinds het leenstelsel

Dat is inderdaad een goed idee! Dus wie een ervaring wil delen mag me ook noten. :slightly_smiling_face:

En iedereen bedankt voor jullie reacties

Up :slightly_smiling_face:

Een vriend van mij heeft een vriendin (als in relatie) die dit soort werk doet, ze verdient er prima mee en ze werkt tenminste voor dr geld!

Geen ervaring mee maar dit bestaat toch ook in typevorm? Dus chatten. Lijkt je dat niet ‘safer’ om het eerst te proberen.