Erg lichte huid

M’n haar is vrij donker van zichzelf, en dan niet alleen op m’n hoofd, maar ook m’n arm/been haar enzo.
M’n ogen daarin tegen zijn licht blauw/grijs en mijn huid onwijs bleek.
Zelf heb ik nooit echt een probleem gehad met m’n huidskleur, maar soms kan het toch wel vervelend zijn. In de zomer word ik ook nooit echt bruin… eerst verbrand ik, en als ik vaak genoeg buiten ben wilt het nog wel eens een heel klein beetje kleuren.
Nu ben ik geen voorstander van zelfbruinings middelen en zonnebanken… dus dat vind ik ook geen optie.
Maar ik begin me steeds meer te irriteren aan al het haar wat ik wanhopig probeer weg te halen. Wanneer ik bijvoorbeeld m’n oksels scheer, lijkt het net of ik het 3 dagen geleden heb gedaan. Ik krijg het echt niet weg. Ook al geprobeerd met epileren en harsen maar m’n pijngrens ligt niet zo hoog dus dat gaf ik vrij snel op.
Bij de schoonheidsspecialist zou wel gaan, maar dat kost aardig wat geld.

Valt er nog iets anders te proberen (behalven laseren… dat is nog duurder) of heb ik gewoon ‘pech’
Want ik durf haast geen korte broekjes aan door die rot stoppels. Daar komt ook nog eens bij dat ik heel vaak pijn krijg als ik het geschoren heb, ook al gebruik ik een nieuw mesje en schuim en smeer er daarna van dat lotion spul op…

a

als je echt geen raad meer weet zou ik toch nog een keer epileren proberen, na een tijdje doet dat namelijk geen pijn meer…

is er niet een middeltje om haren dunner en bleker te maken?

ik bleek ze altijd op mn armen

vast wel… maar dat zal ook wel niet erg goed zijn voor je huid

ik zie er exact hetzelfde uit als jij :’)
mag ik vragen hoe oud je bent? Want vroeger stoorde me dat ook altijd, maar toen ik 17 ofzo werd, kon me het eigenlijk niet veel meer schelen.

Ik ben nu 17 :’)

ik ben ook heel erg bleek en heb ook sproeten enzo. maar ik heb wel lichtere haren. ik denk dat je je haren gewoon moet bleken (:

Je zou de haren kunnen laten bleken.

Ik was trouwens eerst ook geen fan van zelfbruiners, maar je hebt nu een spray van Nivea en die is echt onwijs goed. Je moet hem wel goed uitsmeren zodat hij niet gaat vlekken, maar dan zie je echt niet dat het nep is. (Het is ook best een subtiel kleurtje, niet knal oranje.)
Dit is veel beter voor je dan zonnen. Eerst verbranden om vervolgens een beetje bruin te worden is ontzettend slecht voor je huid en kan kanker veroorzaken.

Heeft die van Nivea nog een speciale naam? of heb je een foto?

Hey Ohmygirl! Net zoals velen hier eerder hebben gezegd kan je inderdaad bv. het haar op je armen bleken. Ik zelf heb een tijdje last gehad van toename van de haargroei overal door medicatie, dus heb ik dit ook moeten toepassen. Hierbij heb ik ontkleuringsmiddel van het merk ‘Staprs’ gebruikt. Op deze link vind je hier een afbeelding. Je kan dit middel gewoon kopen in drogisten zoals Kruitvat. Het is helemaal niet duur. Het stinkt alleen een beetje.

Voor het haar op je benen of onder je oksels raad ik (ondanks je tevergeefse pogingen met eerder scheermesjes) de scheermesjes van Venus aan. Misschien heb je eerder goedkope scheermesjes gebruikt van weinig kwaliteit. Ikzelf heb ook een lichte en moeilijk te bruinen huid, maar ik moet eerlijk zeggen dat de kwaliteit van de scheermesjes van Venus heel goed zijn. Bij voorkeur ‘Venus Embrace’.

Succes!

epileren doet de eerste keer suuuuuper veel pijn, dat klopt! Maar de tweede keer is het al minder, en na de derde à vierde keer voel je het nog amper. Ik heb hetzelfde probleem, maar ben blij dat ik door die eerste keren heen heb gebeten haha :’) misschien toch maar eens proberen!