Eq Test

Ik heb een gemiddeld EQ
Ik ben benieuwd wat jullie hebben?

Je kan de test hier doen : http://www.123test.nl/eq-test/

De big five test kan je hier doen : http://www.123test.nl/bigfive/index.php

http://www.123test.nl/id=b5942b7da41d01c20

Moet zeggen dat ik er niet heel veel wijzer van ben geworden, maar het is wel grappig. :stuck_out_tongue:

Oh dan kan je denk ik de Big five test doen.

nou ik wel het blijkt dat ik me nog wel eens laat afbluffen door mensen met een iets te grote mond haha, dus daar ga ik eens wat aan doen!! haha

‘‘In het algemeen is je emotionele intelligentie gemiddeld. Dat wil zeggen dat je vrij goed om kunt gaan met de emoties van jezelf en anderen. Emotionele intelligentie bestaat uit 5 aspecten. Hieronder kun je zien hoe je op elk van deze aspecten scoort en waar eventueel zwakke plekken zitten.’’

In het algemeen is je emotionele intelligentie hoog. Dat wil zeggen dat je op een uitstekende manier om weet te gaan met de emoties van jezelf en anderen. Emotionele intelligentie bestaat echter uit 5 aspecten. Hieronder kun je zien hoe je op elk van deze aspecten scoort en of je misschien toch nog ergens een zwakke plek hebt.

In het algemeen is je emotionele intelligentie niet zo hoog. Dat wil zeggen dat je soms niet zo goed weet hoe je om moet gaan met de emoties van jezelf en anderen. Dat is helemaal niet erg. Omgaan met emoties kun je namelijk heel goed leren. Emotionele intelligentie bestaat uit 5 aspecten. Hieronder kun je zien hoe je op elk van deze aspecten scoort, en waar eventuele zwakke plekken zitten.

Emotioneel onbekommerd

Deze schaal heeft betrekking op emotionele stabiliteit. Je scoorde 12 op deze schaal. Hoogscorers maken zich niet snel zorgen. Laagscorers zullen sneller boos, ongerust of uitgelaten zijn.
Onbaatzuchtigheid

Deze schaal heeft betrekking op inschikkelijkheid. Je scoorde 20 op deze schaal. Hoogscorers staan meer open voor de belangen en wensen van anderen. Laagscorers gaan meer uit van hun eigen belang.
Gewetensvolheid

Deze schaal heeft betrekking op doelgerichtheid. Je scoorde 10 op deze schaal. Hoogscorers hebben een sterke ‘drive’ om zaken op orde, geregeld te hebben. Laagscorers hebben een meer flexibele houding en kunnen beter tegen chaos.
Extravertheid

Deze schaal heeft betrekking op het nodig hebben van sociale prikkels. Je scoorde 19 op deze schaal. Hoogscorers zijn op zoek naar gezelligheid en treden graag op de voorgrond. Laagscorers treden minder snel op de voorgrond.
Openheid

Deze schaal heeft betrekking op originaliteit en intellectualiteit. Je scoorde 19 op deze schaal. Hoogscorers treden graag buiten de betreden paden en zitten vol ideeën. Laagscorers hebben een meer praktische instelling.

ik heb de big five test ook gedaan

je hebt ongeveer hetzelfde als ik, ook jij laat je afbluffen door iemand met een grotere mond, het enige verschil met mij is, dat je toch nog graag wat anders ziet in je leven, dit is wat ik eruit haal

Totaalscore
In het algemeen is je emotionele intelligentie gemiddeld. Dat wil zeggen dat je vrij goed om kunt gaan met de emoties van jezelf en anderen.

oke droog.

Gemiddelde score.

Zulke internettesten zijn wel totaal niet betrouwbaar :’)

ik ken mezelf er wel in

gemiddeld. maar de uitleg eronder klopt wel:'D

In het algemeen is je emotionele intelligentie hoog. Dat wil zeggen dat je op een uitstekende manier om weet te gaan met de emoties van jezelf en anderen. Emotionele intelligentie bestaat echter uit 5 aspecten. Hieronder kun je zien hoe je op elk van deze aspecten scoort en of je misschien toch nog ergens een zwakke plek hebt.

In het algemeen is je emotionele intelligentie gemiddeld. Dat wil zeggen dat je vrij goed om kunt gaan met de emoties van jezelf en anderen. Emotionele intelligentie bestaat uit 5 aspecten.

Ik ben bij alle 5 de dingen gemiddeld haha, hoezo superaverage persoon :’)

mijn oma zei altijd
middelmaat versierd de straat

Heb zo’n vermoeden dat het bij mij echt laag is, ik ken mezelf nu wel een beetje :’) Ik ga eens testen.

He dit valt nog wel mee :stuck_out_tongue:
http://www.123test.nl/id=dfba6e49937a01c20
http://www.123test.nl/id=8078fa6e780c01c51