epileren

Ik ben 14, en heb naar mijn mening een beetje te ‘‘wilde’’ wenkbrauwen, ik wil ze dus epileren maar bij elke poging stop ik ermee omdat ik het zoveel pijn vind doen.
dus heeft een van jullie tips hoe ik het best mijn wenkbrauwen kan epileren zonder dat het al teveel pijn doet (vrijwel onmogelijk)

op het begin doet het altijd pijn, na een tijdje niet meer.
Ik heb wel gehoord dat als je er met een ijsklontje overheen wrijft het verdoofd ofzo? Misschien helpt dat?

Tja, de huid strak trekken. Verder is het een beetje wennen.

een ijsklontje erop houden en daarna epileren. ik heb ook een keer gelezen dat het minder pijn doet als je het haartje zo dicht mogelijk bij de wortel pakt.
na een tijdje raak je er ook aan gewend en doet het minder pijn. succes! (:

Na een tijdje is het zowat pijnloos. Doorzetten :wink:

Ik kan het ook niet zelf doen omdat het zoveel pijn doet, daarom laat ik het mn moeder altijd doen (: . Dan lukt het wel .
je kan ook naar een schoonheids specialiste die doen het meestal op een andere manier.

Ik zou het laten doen door een schoonheidspecialiste je kunt bijvoorbeeld naar een turkse gaan want die doen het vaak met een touwtje. en dat gaat veel sneller dus je hebt ook minder pyn :slightly_smiling_face:

nou ik kan je zeggen dat een touwtje echt stukken meer pijn doet dan met bv een pincet! bovendien heb je daarna een paar uur lang van die rode ogen. geef mij maar liever een pincet. in het begin doet het inderdaad misschien wat pijn maar wanneer je het vaker herhaalt wordt het inderdaad pijnloos.

Ik vind dat touwtje juist minder pijn doen, want het gaat zo snel dat je het niet eens meer merkt