Epilator of pincet?

Ik zou graag mijn oksels epileren aangezien ik hoorde dat de haartjes dan tot wel zeker 2 weken weg bleven :dry: (klopt dit?!) Als ik op kamp ga, is het wat onwennig als je je elke dag moet scheren. Als je je maar 1 keer zou moeten epileren, vlak voor dat je vertrekt, zou dit super zijn. Dit jaar ga ik ook met mijn familie, 1 week op reis met een goedkope luchtvaartmaatschappij waar je enkel handbagage kan meenemen, dus geen scheermesjes. Ik wil ook niet in schaamte vallen als ze me controleren op de luchthaven en alles uit mijn bagage halen.
Mijn wenkbrauwen doe ik wel met een pincet, dit doet geen pijn. Maar als ik probeer mijn oksel te doen, is dit moeilijk(zeker bij mijn rechteroksel omdat ik rechtshandig ben)
Ik wil ook geen miskoop doen bij een epilator, aangezien dit vreselijk duur is voor mij. Ik ben nog maar 14 en zou het zelf moeten betalen. Mijn buget is €55, meer heb ik niet.

Wat raden jullie aan?

Misschien een tip om ze te laten harsen? Je bent er lang vanaf

Een epilator moet je (tenzij je een hele hoge pijngrens hebt) niet bij je oksels gebruiken, die huid daar is te gevoelig. Een epilator is meer bedoeld voor je benen. Ik denk dat je beter waxstrips kunt kopen, of het bij de schoonheidsspecialiste laten doen.

Hoe je het ook went of keert, pijn doen gaat het sowieso doen.
Epilators kan ik je in ieder geval voor de eerste keer afraden bij je oksels omdat de huid daar erg gevoelig is. Je zou het met een pincet kunnen proberen of ergens laten harsen.
Daarnaast blijven de haartjes na de eerste keer epileren niet meteen 2/3 weken weg. Soms kunnen ze toch sneller terug komen.

ik zou het indd even laten harsen, lijkt me veel verstandiger.

Ik doe het heel badass met een epilady, gaat lekker snel en ik krijg er geen last van, maar daar ben ik een uitzondering in :") Ik zou dus inderdaad harsen!

http://forum.girlscene.nl/forum/beauty-health-hair/het-grote-onthaartopic.-voor-al-je-vragen-en-tips-lichaamshaar-261334.0.html