Engels cursus/bijles

Hi allemaal!

Ik zoek toevallig een Engels cursus/bijles om mijn Engels te verbeteren. Ik ga naar 4vwo en heb met net een voldoende mijn Engels gehaald, maar zou graag ook mijn Engels willen verbeteren omdat ik het zelf ook heel graag wil en er later meer mee wil doen.

Ik lees wel eens Engelse boeken, kijk films etc., maar door extra les heb ik toch een stok achter de deur en kan ik me ook focussen op dingen als grammatica en uitspraak die wat moeilijker zelf te oefenen zijn en waar ik me ook in wil verbeteren.

Iemand ervaring waar ik zoiets goed kan doen? Privéles heeft mijn voorkeur, maar is natuurlijk wel prijziger. Liefst in omgeving Den Haag. Iemand tips?

www.studentsplus.nl (: Ik geef er zelf ook les.
Ja I know dit klinkt als reclame enzo maar er zijn erg veel bureau’s als deze.

Ik heb privéles gevolgd bij een docent van mijn vorige school…

hey als je nog bijlessen Engels zoekt dan is dit een goede website http://bijleshuis.nl/bijlessen/engels

Ik had zelf bijlessen Frans en wiskunde nodig en heb vrij snel via hen een leerkracht gevonden.
Good luck! :wink:

Oke dit is geen antwoord op je vraag, maar een tip voor beter engels is ook met buitenlandse mensen praten. Ik was eerst ook helemaal niet goed in engels, totdat ik via twitter in contact gekomen ben met verschillende mensen wereldwijd. In het begin moest ik heel veel dingen nog opzoeken, maar dit werd steeds minder, en mijn engels cijfers gingen van een 5 naar een 9 zonder dat ik er veel voor hoefde te doen!