Ene kant buik breder/dikker dan andere kant?

Haii,

Ik weet niet of ik het op de goede plek zet hier maar ik heb een vraagje.

Al een tijdje heb ik dat als ik net boven mijn heup mijn buik vastpak (aan de zijkant) dat ik de rechterkant breder heb dan de linker. Ook als ik dan aan de achterkant (rug) voel ik gewoon dat er aan de rechterkant wel meer vet zit en de linkerkant is gewoon strakker.
Echt te zien is het niet in de spiegel, dat had ik me al bekeken maar ik vroeg me af of iemand anders dit ook heeft.

Ik probeer al een tijdje wel een beetje af te vallen en doe ook dagelijks wat oefeningen, misschien komt dit hierdoor?

Heeft iemand hier misschien ervaring mee of tips wat ik ermee kan doen?

xx

Dat is best wel raar, misschien mot je die kant die iets dikker is meer bewegen ofzo. Ik ken wel zo’n creme die je nachts ergens op moet smeren waar je dunner van wordt en waar je vet weg van gaat, ik heb geen idee of dat werkt maar anders moet je het op die kant maar smeren ofzo

xxxx

Bijna.

Huuh? wat bedoel je daarmee?

Ik heb daar ook last van. Twee verschillende 'vet’heupen. Volgens mij is er geen manier om dit op te lossen. Die lovehandles zijn namelijk erg moeilijk om te laten afvallen.

Dat dat niet werkt.

@ TS: Kan het zijn dat je de oefeningen die je doet misschien ongelijk doet? Dus de ene kant meer dan de andere en daardoor de ene meer vet heeft en de andere meer spiermassa?

dit dus. de ene kant kan gespierder zijn dan de andere. dit heb ik ook omdat mijn rug een verkeerde kromming heeft. je kunt de ene kant meer gaan trainen. maar je zei dat het niet te zien is, dus ik zou me er niet druk om maken, het kan geen kwaad.

Ik doe dagelijks toch wel hetzelfde voor beide kanten maar dat zou best kunnen inderdaad.

Gelukkig zie ik dus dat ik niet de enigste ben die dat heeft ahah. kan altijd inderdaad proberen eens wat meer te doen voor de ene kant die wat dikker is.