Eigen Agenda maken

Heey, vorig jaar zat er iemand in mijn klas die helemaal haar eigen agenda had gemaakt (ze kon kiezen hoeveel pagina’s, er zaten van die doorzichtige vellen tussen waar ze dingen in kon doen, etc)
Nu zou ik dat ook graag willen voor dit jaar, maar ik heb geen idee hoe of waar ik dat kan doen. Hebben jullie tips of ideeen?

www.kruidvat.nl daar kan je ze online make

oeee wat leuk dat wil ik ook!!!

Een vriendin van mij had dat ook, die had dat geloof ik bij de Hema gedaan, op die site (: met stickers erbij, leuke foto’s erin, zelf alle achtergronden gekozen etc. echt heel leuk!

Ik heb al gekeken op google, maar de meeste plekken waar dat kan kan je enkel dus de achtergrond veranderen en plaatjes toevoegen enzo. Het aantal pagina’s en de rest staat dan al vast. Dat is natuurlijk ook heel leuk, maar ik wil het dus eigenlijk uitgebreider ^^
Dat je dus zelf het aantal pagina’s kan kiezen, precies kan weten wat waar staat, random pagina’s tussendoor gooien, van die doorzichtige insteekhoesjes er bij kan doen, dat soort dingen ^^

http://lmgtfy.com/?q=eigen+agenda+maken

Dankjewel voor deze compleet nutteloze reactie.
Als je misschien gelezen had wat ik zei, had je kunnen zien dat ik al gegoogled had, en dat ik niet kon vinden wat ik zocht.
Daarom vraag ik hier mensen of ze dit misschien kennen.
Dan hoef je niet te komen met een reactie die nergens op slaat en zijn doel voorbij gaat, om welke irritante reden dat ook mag zijn.

het was maar een grapje? dan hoef je niet gelijk zo kattig te reageren…

Als ik een vraag stel waar ik een antwoord op wil, is het laatste wat ik wil nutteloze reacties. Doe het gewoon niet.

http://kalenders.hema.nl/#agenda_s

Bij Albelli kun je ook leuke agenda’s maken :slightly_smiling_face: http://www.albelli.nl/producten/agenda/schoolagenda

X

Bij het maken van je agenda moet je er wel op letten dat de kleuren van de foto’s niet te donker zijn, anders kun je niet meer zien wat je opschrijft!

http://www.triggertree.nl/morris/?item=1068 Deze vond ik erg goed, hier kan je tenminste echt iets DOEN

Is er ook al eens iemand geweest die zijn agenda helemaal zelf heeft gemaakt? Dus ook voorkant, titel, pagina waar je naam moet schrijven, kalenders, alle weken, adressen enz… Weet iemand hoe je dat zou kunnen maken? Is het mogelijk dat je dat laat afdrukken en inbinden?

Dat ben ik op dit moment aan het doen met fotofabriek. Geweldige software en je kan er werkelijk, alles, maar dan ook ALLES mee veranderen. Ik zelf schrijf nooit adressen in mijn agenda. Pagina verwijderd en er een leuke pagina met quotes uit tv serie’s etc opgezet. Ook aan vink lijstjes en alles erin gezet. Echt heel leuk en heel handig. Je kan bijvoorbeeld ook kiezen of je een foto aan de linkerzijde wil of over beide pagina’s.

Ah leuk!

@^: Dat is echt handig! maar waarom zit daar nou weer een ringband in! aah, ik ben linkshandig en kan daar dus niet mee omgaan grrr…-.-

Sorry dat de wereld steeds serieuzer wordt? En trouwens, voordat ik de link hier postte heb ik nog gekeken of er bruikbare sites bijzaten,. en die waren er. Dus ik heb toch echt mn best voor je gedaan?
Ach ja laat ook maar --’

ik heb hem gevonden geloof ik! :slightly_smiling_face:

http://www.fotofabriek.nl/

ben nu zelf ook aan het maken xx