Eerste keer vingeren

Hey,
Ik ben 13 jaar en het lijkt me best lekker om te vingeren. Maar ik voel niks als ik met mijn vinger in mn ktje ga. Ik heb opgezocht waar de clitoris ongeveer zit maar alsnog voel ik niks. En wat voor bewegingen moet ik maken? Heeft iemand tips? Met douchekop vind ik wel lekker tho

Eigenlijk is het (denk ik) gewoon een kwestie van proberen, en dan kan je er vanzelf achter komen wat je fijn vindt! Misschien ook als je je clit wat langer stimuleert, dat het dan anders/beter gaat voelen. Je kan ook proberen om ergens tegen aan te rijden of zo, haha dit klinkt een beetje apart, maar bijvoorbeeld tegen een kussen of zo :flushed: er zijn overigens meer topics over vingeren, misschien kan je daar ook tips vinden!

Gewoon proberen, anders met een spiegel erbij?

Heyy ik heb er ook bijna een halfjaar over gedaan tot ik het echt vond wat ik lekker vind en wat bij mij werkte. Bij mij was het vooral dat ik iets nodig had om op te vingeren zeg maar je kan porno kijken maar ik weet niet of je dat wil en ik kwam de eerste keer klaar door een gesprek wat ik met iemand had maar aangezien je 13 bent weet ik niet of dat slim is dus misschien kan je zelf iets bedenken waar jij wel opgewonden van wordt. Als je opgewonden wordt zwelt je clit op maar als je er meteen naartoe gaat dan wordt de zwelling minder dus ga eerst eens over je schaamlippen enzo heen warm jezelf op voor je ervoor gaat. Ik kom zelf eigenlijk nooit echt binnen zeg maar ik ben alleen bezig bij mijn clit want als je goed opgewonden bent en daar over wrijft en duwt enzo kom je na 5 tot 30 minuten wel klaar (ik tenminste wel) succes en have fun vooral relaxen je leert het vanzelf wel :wink:

met de vinger erin vind ik ook helemaal niet fijn. de clitoris is veel gevoeliger, pak een spiegel en zoek naar het fijnste plekje (richting je schaambeen). beetje eraan voelen kan al heel fijn zijn :wink: