eerste keer seks vraagjes, bang dat ik het verkeerd doe..

hey girls!
Ik heb echt een superlieve vriend waar ik nu ongeveer 11 maanden al mee ga, ik ben nog steeds maagd omdat ik ermee wilde wachten en hij had daar begrip voor, ik ben nu zelf 15 jaar, we bouwde alles gewoon rustig op. Hij heeft mij nu vaak genoeg gevingerd, en zelfs een paar keer gebeft. Ik heb hem 2x afgetrokken, omdat ik niet echt die stap durf te zetten ookal wil ik ik het wel, maar ben heel snel bang dat ik het verkeerd doe:$…
maarja, 3 maanden geleden kwam het moment BIJNA dat we seks hadden, alleen ik was toch nog niet er klaar voor dus we hebben het toch niet gedaan… nu ben ik volgende week donderdag de hele avond alleen thuis en komt hij dus, en gek genoeg voel ik nu gewoon dat ik er helemaaal klaar voor ben, ik verlang gewoon echt naar hem en wil echt graag seks met hem, ben ook helemaal niet meer bang voor pijn enzo, ook omdat ik al een beetje aan het idee gewend ben door zijn vingers enzo, nou weet ik wel dat een piemel heel anders voelt dan vingers, maar toch… ik heb er echt zin in :upside_down_face: en het is niet echt dat we het hebben gepland, hij vroeg laatst alleen of ik er klaar voor was en ik zei ja, entoen begonnen we een beetje over donderdag enzo, dusja…
maar ik voel me nu dus echt schuldig dat ik nooit dingen bij hem durf, terwijl ik hem echt heeeel graag wil pijpen en verwennen, en hij mij al iets van 100x heeft gevingerd :hammer:
maar een paar dingetjes waar ik mee zit…
voordat we seks gaan hebben, wil ik hem eerst graag pijpen want hij krijgt niet echt snel een stijve zegmaar door voorspel, maar ik durf gewoon niet :blush: heb t al vaak genoeg geprobeerd
en telkens als ik het bijna doe denk ik van; nee straks doe ik het verkeerd ofzo,
nouja hier dus een aantal vraagjes;

ik durf dus niet echt te beginnen met pijpen of aftrekken…

hoe moet ik ooit beginnen met pijpen als ie zegmaar nog ‘slap’ is? :blush:
& ik weet wel dat ik me moet ontharen enzo, en voorbehoedsmiddelen, zijn er verder nog dingen die ik echt moet / kan voorbereiden voor seks?
en deed de eerste keer bij jullie veel pijn? of bloedde het… was het awkward? etc. ?

mja ik hoop dat jullie me kunnen helpen, alvast bedankt.
:hugs:

Het klinkt ook dat je er klaar voor bent dus dat is al heel mooi.

Ik zou eerst wat gaan zoenen en op een gegeven moment als jullie beide een beetje in de mood zijn, kun je hem gaan aftrekken. Als hij dan hard is, ga je bovenop hem zitten en zoen je hem. Geef dan kusjes in zijn nek en ga steeds lager. Dan kun je beginnen met pijpen. Je kunt vantevoren je inlezen hoe je het het beste kunt doen of je kunt pornofilmpjes bekijken (let er wel op dat dit soms wat overdreven is, maar je snapt het principe). Je kunt er ook voor kiezen het pijpen eerst over te slaan en met de sex te beginnen als je dat prettiger vind. Als je dan wat vaker seks hebt gehad en jullie meer aan elkaar gewend zijn, kun je daarna proberen te pijpen. Dit vind ik persoonlijk prettiger, maar dat is voor iedereen anders.

Bedenk je dat er niet iets bestaat als perfecte seks. Vooral niet als het je eerste keer is. Jullie moeten leren aanvoelen wat de ander lekker vindt en dat is gewoon even oefenen. Jullie houden van elkaar en hij zal je moet veroordelen als je iets ‘fout’ doet.

Een combinatie van de pil en condoom is het veiligst. Ik weet niet of het voor hem ook de eerste keer is? Dan kun je ook alleen de pil gebruiken, mits je m correct sli
Bij mij was de eerste keer niet heel prettig. Je vagina is gewoon niet gewend om zover op te rekken, maar hoe vaker je seks hebt des te beter het wordt!:slight_smile:

aah dankjewel!
hier kan ik vast wel wat mee hihi.

Dat ontharen is op zich niet nodig hoor. Misschien is het prettiger als het kaal is, maar het hoeft niet. Anders zou schaamhaar vast niet bestaan.
Maar je moet er natuurlijk wel echt klaar voor zijn en voorbehoedsmiddelen op de juiste manier gebruiken. Als je niet wilt pijpen dan hoeft dat niet.

Mijn eerste keer was niet bepaald de lekkerste keer, maar ik ging ook niet dood van de pijn. Ik verloor een klein beetje bloed en het deed even pijn. Meer niet.

ik ben nog steeds maagd omdat ik ermee wilde wachten en hij had daar begrip voor, ik ben nu zelf 15 jaar

haha oeps dat kwam een beetje verkeerd over, ik bedoelde omdat we al bijna een jaar hebben, dat 15 jaar was er eigenlijk los van.

Ik was op het begin ook vaak bang dat ik iets ‘fout’ zou doen. Het is gewoon even wennen en ontdekken wat jij en de ander lekker vindt.

Mijn eerste keer was trouwens niet geweldig. Het deed best wel pijn en ik bloedde de volgende ochtend bij het plassen. Maar het wordt wel fijner gelukkig :slightly_smiling_face:.

[font=Verdana] :wink:

Als je hem graag wil pijpen dan doe je dat toch? :stuck_out_tongue: denk niet echt dat hij dat erg vindt haha. en op het begin is alles gewoon wennen maar dat heeft hij toch ook. je hoeft je echt geen zorgen te maken :slightly_smiling_face:

mijn eerste keer deed wel pijn maar dat was omdat ik heel erg aanspande en je moet juist ontspannen. maar nee het was niet awkward omdat je je gewoon op je gemak voelt bij diegene

-

Ik schrok me dood van dat plaatje.

Ik denk niet dat je iets verkeerd kunt doen… En als hij het niet heel fijn vindt, laat hij dat heus wel merken door kleine aanwijzingen te geven :slightly_smiling_face: Ik denk dat je gewoon moet proberen en je over je angst/schaamte heen moet zetten. Pijpen terwijl hij nog slap is, kan prima hoor. Hij wordt inderdaad vanzelf hard :slightly_smiling_face:

Ontharen MOET niet. Persoonlijk vind ik het wel hygiënischer, maar ik doe het zelf ook niet, omdat het dan gaat irriteren bij mij. Maar ik zorg wel dat het er toch verzorgd uit ziet haha.

Mijn eerste keer viel me juist ontzettend mee. Ik had van verschillende meiden gehoord dat de eerste keer best wel pijn deed, maar dat viel mij dus reuze mee! Ik heb ook geen bloed gehad ofzo. Gelukkig kon ik me wel goed ontspannen, omdat ik mijn vriend 110% vertrouwde :slightly_smiling_face: Veel plezier! En mocht je toch nog twijfelen, zou ik zeggen: niet doen. Doe het pas als je er echt zeker van bent dat je het wilt en niet omdat je gezegd hebt dat je wilt, maar toch eigenlijk niet wilt, maar je je dan verplicht voelt. Maar zo te horen komt dat wel goed :slightly_smiling_face: