Eerste keer met mega piemel... HELP ;_;

Hallooo allemaal,

Ik heb een probleem, een groot probleem…
Ik en mijn vriend willen binnenkort dus voor de eerste keer “echt” sex gaan hebben (Ik vind neuken zo plat klinken). Allemaal hartstikke leuk natuurlijk maar ik vraag me af of dat allemaal wel gaat passen :cold_sweat:.
Zijn piemel is namelijk echt heel groot, en voor iedereen die zich afvraagt hoe groot, qua breedte kan ik mijn hand er net niet omheen doen op het dikste punt en qua lengte iets meer dan 3 handen boven elkaar. Niet echt klein dus :dry:
Iemand tips hoe ik niet letterlijk doodga de eerste keer?
Alvast bedankt! :grin:

Haha, mega piemel :grinning_face_with_smiling_eyes:

Nou de eerste tip die ik je kan geven is, niet denken wat je nu doet. Want als je gespannen bent lukt het nooit.

probeer je te ontspannen. als je gespannen bent zet je ongemerkt spanning op je vagina, en dat zorgt ervoor dat je ingang nauwer wordt en penetratie dus ook meer pijn gaat doen. zorg ook dat je eventueel glijmiddel bij de hand hebt. sommige meiden worden niet zo nat als ze opgewonden raken, of als ze gespannen zijn. dan is het vaak fijn om glijmiddel achter de hand te houden. veel condooms hebben overigens ook glijmiddel erop.

Heel veel succes!
(en plezier)

Oh ik word zeker wel nat genoeg en ik denk dat ik op dat moment wel genoeg geniet dat ik niet echt gespannen ben, maar ik ben gewoon bang omdat ik nog maagd ben en ik heb gewoon het idee dat het echt niet past, en dan niet dat het niet “past”, maar echt dat het letterlijk niet past en dat ik uitscheur ofzo.

Eerlijk? Zoals je het omschrijft, klinkt hij echt groot. Ik heb geen moeite met ontspannen, maar bij mij zou het simpelweg niet passen. Lijkt me niet fijn, om steeds zo voorzichtig te moeten zijn.

Maar ik zou de tips van de meiden hier eens proberen, wellicht lukt het bij jou gewoon. Bouw op met vingers en eventueel vibrator, dat kan ook helpen.

Bouw op met vingers… Tjah, dat ding is dikker dan mijn pols :grinning_face_with_smiling_eyes:

ja grapjas, op je ip-adres zit een ander account van een 15-jarige jongen die al geband is. Ga er dus vanuit dat jij dezelfde persoon bent. Fijne avond verder. Zoek even wat leuke porno op ofzo ipv hier te vervelen