Eerst heel lief, daarna opeens droge reacties

Geen idee of er een speciaal topic voor bestaat… Maar ik plaats het maar eventjes hier :wink:

Een tijdje geleden ben ik in contact gekomen met een jongen maar ik kende hem al wel van ooit uit de 1e klas. We zijn op whatsapp in gesprek geraakt en na een tijdje ontdekte hij dat ik hem leuk vond. Hij heeft toen gezegt dat hij mij een heel aardig meisje vond maar dat hij nog niet aan een relatie had gedacht.
We praatte wel gewoon bijna elke dag en dat werd steeds meer. Ook had ik het gevoel dat hij andere gevoelens had, hij begon ook met hartjes te reageren en zei ook lieve dingen die je niet zomaar zou zeggen. We hebben een keer na school afgesproken en dat was echt super gezellig! Hij lacht naar me op school en zwaait altijd super enthousiast.
Maar opeens sinds 2 dagen geleden reageert hij heel droog ofz. Die hartjes zijn er niet, en hij reageert niet heel lief meer. Maar hij wou wel in die 2 dagen nog naar me toe komen… Dus dat is wel weer raar? Mijn vriendin zegt ook wel : Ja jongens zijn opeens weer droog en andere keer weer heel lief…
Wat denken jullie, zou hij me leuk vinden? En wat zouden jullie doen?

Ik zou het gewoon vragen. Of anders iets in de zin van ‘hey heb je nog zin om een keer wat te doen?’ Weet je meteen hoe het zit.

hij kan het ook druk hebben?of is meer omdat je hem al op school tegen komt
en dat je elkaar weinig te vertellen hebt.

Je kan ook iets leuk afspreken om wat te doen,dan kan elkaar ook veel te vertellen of bij jou thuis of bij hem.

Vergeet de ene jongen is niet prater&ander heeft juist weer wel ,elke jongen is anders
je kan het hem ook vragen maar niet om blijven zeuren daar houden ze niet van.

Je moet niet snel van iets uitgaan,misschien is gewoon eenmaal geen prater niks over druk te maken :wink:

We hebben allemaal wel eens een slechte dag toch? Dan zijn we wat minder gezellig.

Of hij je leuk vind, dat weet hij alleen. Dat is niet af te lezen van een berichtje op what’s app, tenzij er letterlijk staat: ‘ik vind je leuk’. Dus als je het wilt weten, zal je het moeten vragen.
Het moelijkste is dat jongens heel anders denken dan meisjes. Wij kunnen heel goed heel de dag nadenken over een zinnetje, terwijl jongens na 1 seconde het al vergeten zijn. (even generaliseren!)Wat voor ons het liefste ooit kan zijn, is voor hem misschien gewoon normaal en reageert hij zo bij iedereen. Er zijn nog een paar jongens die gewoon lief zijn, zonder enkele bijbedoeling. Ze zijn zeldzaam en uitstervend, maar ze zijn er nog :wink:.

Wat ik zou doen? Vragen of alles goed is, omdat hij droog (kortaf?) reageert. Je hoort vanzelf wel wat er dan is.
Niet zo snel ergens wat achter zoeken. :wink: