Een nieuwe reis met de vrolijke eekhoorntjes

Drie keer is scheepsrecht - dit is de derde.
Italië, een groep onbekenden als reisbegeleiders. Weg van hun vertrouwde leventje, hun vertrouwde omgeving. Elke twee weken komt een nieuwe groep mensen met hun eigen eisen en wensen. Hoe dit gaat aflopen weet niemand, wij ook niet. We weten wel dat het een heel avontuur gaat worden. Een avontuur dat niet snel vergeten zal worden. Van eekhoorntjes tot beertjespyjamas, alles zal voorbij komen.

http://s3prod.weheartit.netdna-cdn.com/images/5702500/tumblr_l9qfb0Dd1a1qaedipo1_500_large.jpg?1293004838

http://s3prod.weheartit.netdna-cdn.com/images/4442760/5043330087_91c16bc062_z_large.jpg?1287351438

http://s3prod.weheartit.netdna-cdn.com/images/5923990/tumblr_leavr4K6be1qflbbxo1_500_large.jpg?1293812068

http://legacyentries.weheartit.netdna-cdn.com/20090320035718.jpg

Lieve, lieve mensen. We zijn een deel van elkaars leven geworden - als dit ook dood gaat, zal er een stuk van ons wegvallen. Maar dat zal niet gebeuren, nee, echt niet. We zullen met onze nieuwe personages een sterkere groep dan voorheen vormen en het zal nog meer een deel van elkaars én ons eigen leven worden.

We gaan dus eerst de persoonsbeschrijvingen + eerste stukjes hier neerzetten zodat die vooraan staan. Vóór half 8 morgenavond, anders heb je pech.
En ben je het niet eens met de titel - Judy slaan.

Mary - achttien jaar - :’)

http://img156.imageshack.us/img156/9205/huit.png

Mary is een vrolijk, opgetogen, sarcastisch meisje. Een meisje met een sterke mening die ze ook zeker zal zeggen. Ze doet vaak impulsieve dingen en zit niet graag niets te doen. Nee, ze doet liever gekke dingen en is absoluut niet verlegen. Ze is nog aardig kinderlijk, maar kan ook best volwassen uit de hoek komen. Ze vindt kinderen helemaal geweldig, maar kan zich irriteren aan sommige kinderen die haar niet uitstaan. Ze houdt ervan om bomen te beklimmen en heeft dan ook geen hoogtevrees of iets. Ze heeft vaak wel snel een mening over andere mensen, zonder dat ze ze kent. Knuffelen doet ze het liefste met alles en iedereen, maar weet dat dat sommige mensen kan overrompelen. Ze leeft soms echt in een fantasiewereld en gelooft er plechtig in dat dieren ook kunnen denken, voelen en andere mensen kunnen begrijpen. Ze praat ook tegen dieren en gelooft dat ze ook terug kunnen praten. Ze is dan ook vegetariër en snapt niet dat mensen vlees kunnen eten, omdat er daarvoor dieren worden vermoord. Als het kan zou ze iedereen en alles willen helpen en zou ze niemand echt pijn willen doen. Het enige wat ze verschrikkelijk eng vindt, is water. Ze houdt niet van water en zou ook nooit gaan zwemmen. Dat komt omdat ze vroeger, toen ze kleiner was, bijna was verdronken en haar hond – die haar probeerde te redden, was ze van mening – echt verdronk. Soms heeft ze ook wel het gevoel dat ze in een gat verdwijnt, wordt opgeslokt, en er nooit meer uit zal komen. Er zijn veel dingen die ze leuk vindt om te doen. Zoals dieren tekenen – hoe kan het ook anders – en viool spelen. Viool spelen doet ze al heel lang, sinds toen ze een klein meisje was, maar ze weet nog niet precies wat ze in de toekomst wil gaan doen. Rechten studeren lijkt haar ook leuk namelijk, maar haar vrienden snappen daar niet zoveel van. Dierenarts worden lijkt haar ook heel erg leuk en dat snappen ze dan weer wel. Verder zal je het allemaal wel zien, wat er met Mary gebeurt. Het kan alle kanten op. :slightly_smiling_face:

Uiterlijk

Bruin donker krullend – eerder grove krullen en meer golvend – haar, blauwe met goudbruine ogen, kuiltje in haar rechterwang. Ze is niet erg lang, rond de 1.65 en draagt meestal broeken en shorts. Heel soms draagt ze ook rokjes en jurkjes. Ze is dun, maar niet mager, gewoon normaal en heeft veel schrammen op haar lichaam van het boom klimmen en al dat soort dingen. Ze kan absoluut niet tegen de kou, dan loopt ze blauw aan.

Mary

“Dus.” Zei hij grijnzend. “Jij gaat mij verlaten om naar Italië te gaan en daar begeleidertje spelen?” Ik keek hem met een sarcastische blik aan. Die ik zo goed kon, zei hij altijd. “Inderdaad! Ik zit dan lekker in een warm land en jij lekker niet!” Zei ik zelfvoldaan. God, wat verschrikkelijk kinderachtig. “En, ga jij maar lekker naar dat vriendinnetje van je.” Zei ik erachter aan, terwijl ik mijn tong uitstak. Hij wel, stomme oetlul. Hij zuchtte, nam afscheid van mij en verdween. Vast naar zijn akelige vriendin. Ik pakte rustig mijn spullen in, zonder dat er iemand die… “Maryyyyyy?” Hij was net binnengelopen – het kleine monster – en zijn grote oogjes keken mij zielig aan. “Wat nu weer.” Antwoordde ik nors. “Maryyyyyy, ik kan niet bij de koekjes.” Verdomme. “Kan dat niet even wachten?” Vroeg ik. Hij keek me nog zieliger aan, maar ik vertoonde geen scheur in mijn gezicht. Sniffend en snikkend liep hij mijn kamer uit, vol dramatiek en armbewegingen: alsof dit het einde van de wereld was. Eigenlijk was dat ook wel zo voor mijn allerliefste – en zie hier mijn sarcasme – kleine broertje. Ik hield van kinderen, echt waar, behalve als ze van dit soort waren. Het irritante jongetje dat niets zelf kon. Dat nog in zijn luiers was tot zijn vierde levensjaar. Dat nog gevoerd werd op zijn zevende levensjaar. Dat zogenaamd niet bij de koekjes kon terwijl mijn moeder nog wel een speciaal trapje voor hem had gekocht. Maar dan zou hij het trapje moeten openklappen en neer moeten zetten, erop klimmen en dan de koekjes pakken, dan er weer af én het trappetje ook nog eens terugzetten. In plaats daarvan loopt hij twee trappen omhoog om dramatisch tegen mij te jammeren dat hij zo nodig een koekje moest. Ik hoopte dat de kinderen daar anders waren. Ik pakte alles in wat mij nodig leek te zijn. Ik was blij dat ik weg kon, weg van alles hier en… “Maryyyyyyy?” Jammerde mijn broertje. “Ja?” Vroeg ik weer. “Je moet mijn veters strikken, ze zijn losgegaan!” Had ik al gezegd dat hij nu negen was? Hij had ze vast zelf los gemaakt om aandacht van mij te krijgen. Als een leuke jongen dat nou een keer bij mij deed (voor de grap), kijk… dan was het al beter. Godverdomme. Wat ik dus al zei, om voor de zomer weg te gaan: daar had ik nul komma nul problemen mee! “MAAAAAAAAAARRRRRRRRYYYYYYYYYYY!” Hij zette het nu op krijsen. V-e-r-d-o-m-m-e.

Noa
19 jaar

Hobby’s
Boogschieten – Atletiek – Skateboarden - Gitaar spelen

Studeert Eco en Wildlife

Uiterlijk
Lang donkerbruin haar- 1.56 – groene ogen – slank – sproetjes – draagt veel shortjes en los zittende shirtjes – mutsen en hoedjes – soms draagt ze een bril -

http://img200.imageshack.us/img200/1484/tumblrlbaqo3hwcd1qal3hn.jpg

Familie
Geen ouders – een zusje van 13 en een broertje van 3 – ze wonen bij haar tante.

Houdt van
Dieren- Natuur – Stilte – Koffie – Fruit, heel veel fruit! – Nootjes – de zee – muziek – festivals - zonlicht – architectuur – archeologie – skateboarden

http://img814.imageshack.us/img814/1493/tumblrley1ip3qtg1qfps89.jpg

En de rest voeg ik nog wel toe, heb ik nu geen zin in :”)

http://img51.imageshack.us/img51/125/luuuca.png

Lucas/ Luca - 20 jaar.

Hij houdt van skateboarden, wat hij al doet sinds hij klein was. Verder speelt hij gitaar (wat niet anders kan, aangezien het mijn personage is) en hij houdt van fotografie. Hij heeft een spiegelreflexcamera die hij altijd en overal mee naartoe neemt.
Hij is heel lief.
Zijn humor is sarcastisch en droog. Hij houdt er ook wel van om zichzelf voor gek te zetten, wat ook wel moet eigenlijk. Hij is namelijk heel goed in over zijn eigen veters struikelen, enthousiast tegen iemand praten en er later pas achter komen dat dat niet zijn zusje was maar een onbekende vrouw, en dat soort dingen.
Hij is vegetariër en houdt van sla en melk. Oh en hij heeft sproeten. Vooral op zijn rug.

En ehm, verder zijn er nog wel een miljoen dingen die in mijn hoofd zitten wat Luca betreft, maar het is niet zo leuk als ik die nu al allemaal ga vertellen. Dus daar komen jullie tijdens het verhaal vanzelf wel achter (:

en voor zijn overige interesses, klik HIER en HIER voor collage’s

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lems6iwTIF1qcc09jo1_500.jpg

http://24.media.tumblr.com/tumblr_l8e9foueMa1qzfya1o1_500.jpg

http://30.media.tumblr.com/tumblr_l36tu0DiYO1qze37to1_500.jpg

Merci pour l’attention!

Joshua is 19 jaar. 25 november wordt hij 20, hij denkt dat op zijn 20ste zijn leven en jeugd voorbij is. Het liefst zou hij voor altijd in het hier en nu blijven leven en jong zijn. Stel je voor dat je een rimpel kreeg, dan was je leven echt voorbij. Een rimpel. Alleen het woord al. Hij doet er ook alles aan om zijn huid jong te houden en is verslaafd aan crèmpjes. Wanneer hij vies wordt knapt er iets in hem. Vies worden is iets wat echt niet in zijn straatje past.

Verder is hij totaal niet verlegen, totaal niet. Hij zegt altijd waar het op staat en zijn mening moet door iedereen gehoord worden. Hij heeft een gitaar, maar is een prutser. Zijn talent laat te wensen over, maar het lijkt hem zo leuk om heel goed gitaar te kunnen spelen.
Joshua is wel een hele gevoelige jongen en huilt best snel. Hij wordt snel verliefd, maar kan dat gevoel maar moeilijk loslaten. Hij is vrij serieus, maar kan ook de clown zijn. Maar hij ergert zich aan mensen die té kinderachtig zijn.
Hij neemt het begeleideren heel serieus.
Verder is hij een denker – maar ook een doener. Hij kan uren liggen nadenken over het leven, maar is ook heel impulsief. Hij wilde altijd dichter worden, maar hij kan de woorden uit zijn hoofd maar niet in woorden op papier omzetten. Dus dat is een beetje een verloren droom. Hij eet altijd komkommer.

Qua kleren gewoon mooi en ik heb geen zin om te typen klaaar gewoon zoals op dat plaatje en zoiets.

http://s3prod.weheartit.netdna-cdn.com/images/6223007/tumblr_letwjbhIJZ1qf3t66o1_500_large.jpg?1294845554

http://s3prod.weheartit.netdna-cdn.com/images/6094925/tumblr_lemwuy2owc1qf68zdo1_400_large.png?1294425377

http://s3prod.weheartit.netdna-cdn.com/images/751412/tumblr_kqbh5qLu2w1qzzi50o1_500_large.jpg?1253633203

Joshua

[b]Er moest iets gebeuren, iets anders. Een ommezwaai in zijn leven. Maar wat? Nachtenlang lag hij na te denken over wat er moest gebeuren om zijn leven leuk te laten worden. Op school lette hij niet meer op, hij zou toch weg gaan. Hij lette niet op, behalve die ene les.
Italië, land met de prachtige blauwe zee, land met de mooiste cultuur, het lekkerste eten. Italië. Eenmaal thuisgekomen wist hij het, hij zou naar Italië gaan.

“Pas je goed op jezelf lieverd?” “Ja mam, ik ook van jou mam, doei mam.” Moeders hadden een aanleg om van alles een probleem te maken. Hij zou voor een paar maanden weg gaan - niet voor altijd. “Jongen, ik heb wat extra doekjes in je tas gedaan.” Doekjes. Had hij zijn antibacteriële gel wel mee? “Ja, de antibacteriële gel zit in je voor vakje.” Die mensen konden gedachten lezen. Na een knuffel en een traan van mams was het zo ver. Italië. Hij stapte in de taxi en reed naar het vliegveld. [/b]

Naam: Eliza Chapner
Leeftijd: 18
Familie: Eliza heeft een zusje van 12, Susy. Eliza is het grote voorbeeld van Susy. Susy is gek op Eliza en andersom ook. Ze zijn de grootste vriendinnen. Al is Eliza 6 jaar ouder, ze kan heel goed met haar jongere zusje.
Tony is hun vader, hij is 47 jaar. Hij is een lieve, zorgzame man. Hij zorgt in zijn eentje voor Eliza en Susy. Zijn vrouw, Eliza en Susy’s moeder, is van hem gescheiden. Ze ging vreemd en liet haar man in de steek. Eliza, Susy en Tony zijn ontzettend close met elkaar. Ze doen vaak leuke dingen met elkaar, al hebben ze het niet ontzettend breed.
Uiterlijk:

http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2010/307/d/5/d5bb0379c6b3f9160ca9026d0f0e361e-d322u8w.jpg

Innerlijk: Eliza is een zorgzaam en lief meisje. Ze doet alles voor haar vrienden en familie. Ze is heel trouw en sociaal. Ze is behulpzaam en denkt vaak na over waarom dingen zo gaan hoe ze gaan of waarom dingen nou zo zijn. Ze houdt er helemaal niet van om in de aandacht te staan tegenover haar leeftijdgenoten. Ze is geen aandachtstrekkertje en houdt ook niet van dat soort mensen.
Aan de andere kant kan ze ook erg impulsief en wild zijn. Ze houdt van spontane en gekke acties. Alleen wil ze dit zo min mogelijk doen want toen ze een keer een joyride maakte op haar vaders motor, was hij helemaal geflipt en ongerust. En dat is het laatste wat Eliza wil, ruzie met haar vader.
Geschiedenis: Eliza is van jongs af aan heel erg met paarden bezig. Ze reed al vanaf haar 6e paard en deed dat ook vaak vader met haar vader. Op haar 14e werd ze ontdekt als model en heeft ze heel veel modellenwerk gedaan. Ook deed ze dan vaak met Susy thuis modeshows, ze ging haar leren hoe ze moest leren. Susy was haar grootste fan, samen met haar vader. Tussen het modellen werk door, bleef ze tijd maken voor het paardrijden.
Alleen kreeg ze op een gegeven moment een ongeluk. Ze viel van het paard toen het begon te bokken. Ze heeft een tijdje in het ziekenhuis gelegen en haar onderarm moest worden geamputeerd. Toen dat bij haar modellenbureau bekend werd, werd ze er meteen uitgestuurd. Hierdoor raakte ze in een dip en kreeg een eetstoornis. Ze is daar nu net een jaartje boven op. Het doet haar nog steeds pijn als mensen opmerkingen daarover maken. Ze wordt dan erg onzeker. Ook praat ze niet vaak over haar prothese. Ze zorgt ervoor dat ze shirts aan heeft die tot over haar ellebogen komen. Ze kan nog best goed met haar prothese omgaan, maar schaamt zich er wel voor.
Hobby’s: Eliza houdt nog steeds heel veel van paarden en probeert dan ook al heel lang weer opnieuw te beginnen met paardrijden. Maar dat lukt nog steeds niet helemaal en daar baalt ze heel erg van. Ze is nog wel heel erg van de mode en dan vooral make-up. Ze maakt altijd haar zusje op en haar zusje haar. Ze heeft een hele grote collectie make-up, met allerlei soorten oogschaduw, lippenstift, lipgloss en nog meer dingen. Ze weet heel veel over make-up. Alles wat ze zich erover afvraagt, zoekt ze uit. Ze heeft ook hele mappen volgeschreven over make-up, allerlei swatches en dat soort dingen.
Ook houdt ze een dagboek bij. Ze vind het heel fijn om alles waar ze overna denkt, van zich af te schrijven. Al haar grootste geheimen staan er in. Op de voorkant staat een foto van haar en haar zusje en haar vader. Er zit ook een slotje aan het dagboek. Niemand, maar dan ook niemand mag haar dagboek lezen.

Eliza

“Schatje, ik ga je zo erg missen.” zei haar vader. Eliza moest moeite doen om niet te gaan huilen. Ze vond het heel erg dat ze haar vader en haar zusje moest achterlaten. Ze waren alles voor haar. Maar ze moest nu echt haar eigen leventje gaan leiden en de draad weer op gaan pakken na alles wat er was gebeurd. “Ik jou ook papa.” zei ze en ze knuffelde hem. Toen kwam mijn zusje binnenrennen. “Elizaa, deze heb ik voor je gemaakt!” zei ze. Ze kwam binnenrennen met een tekening. “Kijk, dit ben ik en papa. En dat ben jij.” zei ze en ze wees allemaal poppetjes aan waar onze namen bij stonden. “En dan ga je weg en met allemaal andere mensen.” zei ze. Ze trok een pruillipje. “Elizaa, ik ga je zo missen.” zei ze snikkend. Ze klom op mijn schoot. Al was Susy al 12, ze was nog heel erg kinderlijk. Ze knuffelde en het huilende geluid klonk in mijn oren. Eliza wreef Susy over haar rug. “Rustig maar Susy. Ik zal altijd aan je denken.” Susy begon iets duidelijker te huilen. “Maar nu kunnen we nooit meer samen model spelen en make-up doen.” zei ze huilend. Tranen begonnen nu ook in mijn ogen te branden. Het deed me heel veel pijn om mijn zusje te zien huilen. Even zweeg Eliza, anders braken ook bij haar de tranen uit. Maar lang hield ik dat niet vol. Tranen liepen over mijn wangen. “Susy, ik beloof je, je mag samen met papa een keertje langskomen en dan doen we zoveel make-up en modelletje als je wil.” Eliza’s stem trilde. Susy maakte zich los en veegde bij mij de traantjes van mijn gezicht. “Ik kom heel snel langs hoor!” zei ze en ze lachte haar witte tanden bloot. Eliza lachtte mee. “Help je me nog mijn koffer in pakken?” vroeg Eliza. Susy knikte heftig en vloog op mijn kledingkast af. “Die moeten mee, en die moeten mee.” dacht ze hardop toen ze allerlei soorten schoenen uit de kast gooide. Eliza lachtte, Susy was echt zoals zij.

-NOOR-

omg het is zo raar om niet sam te typen x]

Noor is 19 jaar, wordt bijna 20. Ze is enigst kind, en altijd heel erg vertroeteld door haar ouders. Haar ouders wilden nog een kindje maar het lukte maar niet. Eigenlijk had zij er ook nooit kunnen zijn omdat haar moeder onvruchtbaar was. Ze was dus echt een wondertje. Maar wel een wondertje met defecten. Ze had suikerziekte en migraine. Soms zo erg dat ze dagen op haar kamer moest liggen met het licht uit. Haar ouders hadden er alles aan gedaan om haar zo gelukkig mogelijk te maken maar nu wilde ze weg uit de verstikking. Het waren lieve mensen, maar een beetje opdringerig af en toe.
Ze rookt, om maar iets te kunnen doen. Ze mag niet vaak eten omdat ze suikerziekte heeft dus.
Ze is heel koppig. Maar echt onwijs. Ze kan ook wel heel verlegen zijn enzo, maar het liefst is ze zo stoer mogelijk… Ze heeft een schattig gezichtje maar ze wil niet schattig gevonden worden.

Draagt altijd een spijkershort en een oversized [band] shirt!
zoals op die foto hier onder!!
en ze lijkt gewoon op die laatste foto, maar ze heeft nog een bril die ze af en toe op heeft, en zo’n mutsje enzo zoals die eerste foto.
en de rest is kledingstijll!!

Ze heeft altijd een lomografie camera om haar nek.
ze heeft er ook 7!

http://i53.tinypic.com/2nsn9jp.jpg

http://i54.tinypic.com/2evzsk4.png

http://i52.tinypic.com/24c72uw.jpg

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lcdk6pjTjg1qd6xlno1_500.jpg

Noor

hier komt nog wel een introtekstje

Naam:
Oscar
Geslacht:
man
Leeftijd:
achttien jaar
Lengte:
1.70 (helemaal niet zo lang dus)
Uiterlijk:
Hij heeft halflang lichtbruin haar –tot net over zijn oren- dat in de zomer in zomer verkleurd naar blond (sommige plukken dan). Zijn oogkleur is een soort honingbruin en hij heeft kuiltjes in zijn wangen als hij lacht –wat niet vaak voorkomt. Rond zijn neus heeft hij enkele sproetjes, maar niet veel.
Hij ziet er een beetje uit als een Engeltje. Heel lief en schattig (vooral als hij lacht).
Verder draagt hij altijd een versleten spijkerbroek met daar bovenop een veels te grote T-shirt. Rond zijn nek bungelt er standaard een koptelefoon aangezien hij zowat getrouwd is met zijn IPod. Hij heeft geen mobiel, geen computer, laptop of televisie. Het enige wat hij altijd bij zich heeft is zijn IPod.
Karakter:
Oscar geeft geen zier om anderen. Letterlijk. Het boeit hem niet wat anderen doen, of ze ongelukkig zijn, verdrietig of boos. Het maakt hem niet uit. Het is niet zo dat hij arrogant is of gemeen, alleen hij weet dat wanneer het er echt op aan komt, mensen het eerst aan zichzelf denken.
Dus waarom zou hij nog zijn best doen?
Bovendien háát hij het dat hij er zo lief en schattig eruit ziet en dat hij zo klein is helpt ook al niet mee. Het is dan ook niet zo gek dat veel mensen hem rond de vijftien jaar schatten.
Als iemand interesse in hem toont is zijn antwoord meestal koel en afstandelijk. Hij kan er niet tegen als mensen overdreven vriendelijk tegen elkaar doen. En maakt daar soms ook spottende opmerkingen over –niet vaak aangezien hij meestal muziek luistert en doet alsof hij niemand hoort.
Geschiedenis/extra:
Hij komt uit een achterstandswijk en is het gewend om te vechten. Niet dat hij het zo snel doet, maar hij kan het wel. Ook heeft hij meegemaakt hoe het is om dagen niet te eten, simpelweg omdat er niet genoeg geld was, of omdat zijn ouders het hem niet gaven.
Over het algemeen doet het hem niet zo veel meer. Hij is gewend om voor zichzelf te zorgen en minacht de meest mensen die er op de aardbol rondlopen. Dat hij meegaat naar Italië is omdat hij het geld nodig heeft.

Foto’s:

http://i53.tinypic.com/bjgabm.jpg

http://i55.tinypic.com/28qxijs.jpg

Naam: Emy
Leeftijd: 18 jaar
Omschrijving: Emy is een opgewekte meid en houdt van lachen. Ze is altijd wel in voor een feestje en wat drank.
Ze houdt van mooie kleren, maar verafschuwd make-up. Haar haren krullen licht en zien eruit zoals op de foto’s. Emy haar huid wordt in de zomer altijd heel snel bruin, dat komt omdat ze vaak bij het strand en het water te vinden is…
Emy is in het begin meestal verlegen, maar eens je haar beter leert kennen is ze best een spontante meid. Veel ervaring met jongens heeft ze niet, dat komt omdat ze nooit serieus wordt genomen. Soms kan ze zich ergeren aan het feit dat ze nooit wordt geloofd, maar ze is het ondertussen al gewoon geworden.
De reden waarom ze begeleidster wilde zijn voor het kamp was omdat ze houdt van kinderen. Misschien komt dat wel omdat ze zelf nog soms een kind is, maar dat kan haar niet schelen. Ze is al altijd omgeven geweest met kinderen, aangezien haar moeder een crèche heeft.

Hailey - 19 jaar

Hailey is een paar maanden 19, ze is een vrolijke spring-in-het-veld en ze is een echt kampmeisje. Hailey gaat al vanaf haar vijfde naar zomerkamp toe, omdat de situatie bij haar thuis niet altijd makkelijk was. Haar moeder overleed bij haar geboorte en haar vader heeft haar alleen moeten opvoeden, wat verklaart waarom ze avontuurlijk is ingesteld.
Ze is altijd wel in voor een geintje en is spontaan. Soms kan ze ook heel erg op zichzelf zijn, dan zit ze langs de waterkant voor zich uit te staren en over alles na te denken. Ze vindt het werken met kinderen geweldig, maar ze heeft soms moeite met het stellen van haar grenzen.
Hailey is het type meisje dat een zee van sproeten krijgt in de zomer en haar dat zo licht kleurt door de zon dat het soms lijkt alsof het licht geeft. Ze heeft een klein spleetje tussen haar voortanden en draagt bijna altijd afgeknipte spijkershorts. In de zomer loopt ze negen van de tien keer op slippers en ze draagt graag losse shirtjes en hemdjes. Om haar pols zitten standaard een paar armbandjes geschoven, van die gekleurde. Lekker vrolijk. Op haar hoofd staat vaak en strohoedje, tegen de zon. Ze is gek op kanoën, zwemmen, hardlopen door het bos en eigenlijk alles wat sportief is. Verder is ze een echte boekenwurm en leest ze alles wat los en vast zit.
Hailey is altijd buitenshuis, als ze binnen zit voelt ze zich opgesloten. Ze heeft niet echt claustrofobie, maar er is iets benauwends aan binnen zijn. Ze hielp haar vader ook altijd met het planten van bomen etc. dus is ze gewend aan buiten zijn. Haar huid is daardoor permanent licht getint, maar wordt nooit meer dan goudbruinachtig. Haar haar heeft slag en komt tot over haar schouders.
Het heeft een hele lichte kleur blond, een soort vervaagt geel. In de zomer wordt het bijna witblond. Ze heeft grijze ogen die de kleur hebben van een storm op de Noordzee.

Beginstuk Hailey

De bus kwam langzaam de hoek om gereden en stopte met piepende banden voor de halte. Hailey grijnsde naar de buschauffeur en pakte haar rugzak op.
“Nou,” zei ze tegen haar vader, die met zijn armen over elkaar geslagen tegen een telefoonpaal stond aangeleund.
“Nou,” herhaalde hij. Hij zette zich af en sloeg zijn armen om haar heen. Ze genoot van de geur van hooi en perzikken die altijd om hem heen hing en ze knuffelde hem stevig. Toen ze hem losliet zag ze zoals altijd een traan schitteren in zijn ogen. Ze glimlachte en kuste hem op zijn wang.
“Tot over… een paar maanden.” Hij gaf haar een kneepje in haar bovenarm en zette haar koffer in de bus. Ze knikte en stapte in, haar paardenstaart zwiepte vrolijk heen en weer. “Tot over een paar maanden,” beaamde ze en ze knipoogde. Toen sloten de deuren zich en reden ze het avontuur tegemoet.

http://i54.tinypic.com/2wfmnt5.jpg

http://i56.tinypic.com/dqgk7a.jpg

http://i53.tinypic.com/35jks53.jpg

http://i56.tinypic.com/2qdmzc4.jpg

Myon is de meest verlegen, gesloten, lieve en zorgzame persoon die je ooit zult ontmoeten.

Hij is 18 jaar. Redelijk klein, 1.74 lang.
Hij is echt heel lief, maar mensen zien dat niet altijd. Hij heeft het beste met iedereen voor. Hij is heel onzeker. Bloost snel. Hij heeft een liefde voor de natuur en leest graag boeken met hele vreemde namen. Ook is hij heel fijngevoelig en weet vaak wat mensen denken, of tenminste hoe ze zich voelen. Daarop speelt hij (meestal) goed en verstandig in.

Hij heeft een geheim. Meerdere geheimen. Hij slikt medicijnen voor een ziekte, en één manier waarop deze ziekte zich uit zijn agressieaanvallen. Hij kan zichzelf dan met moeite in de hand houden. Deze ziekte uit zich ook op heel andere manieren en ik zeg niet wat voor ziekte het is (:
Hobby’s: Films en creatief zijn.
Familiesituatie: Vader vermoord vroeger, heeft een zusje en een moeder waar hij stapelgek op is. Hij is geboren in Ierland, is op zijn 5e na het overlijden van zijn vader naar Nederland verhuisd.

Hij reist mee als begeleider van een groep om dat zijn geheim heeft opgespeeld…
Zullen jullie er ooit achter komen?

http://i53.tinypic.com/x1c082.jpg

Beginstukje. Dit is waarom hij weggaat.

Myon

[b]Zo gauw als hij weer van het politiebureau af mocht, was hij naar huis gegaan. Ze hadden hem eindeloos verhoord en waren tot de conclusie gekomen dat hij er niks mee te maken had gehad, hoewel het tegenover hun huis was en hij veel van bommen wist.
Oja, en ze hadden zijn vingerafdrukken op de overblijfselen van de bom gevonden.
Hij had zichzelf kunnen redden door te zeggen dat hij dat ding onschadelijk had geprobeerd te maken.
Hij wist dat het niet waar was.

Hij liep het huis binnen en voelde een soort kou, er hing een ijzige stilte. Alsof iedereen permanent weg was gegaan. En nu ging hij ook.
Als een bezetene rende hij naar zijn kamer en begon zijn koffer in te pakken. Hij moest hier weg, de stad uit, het land uit. Zijn pennenverzameling borg hij zorgvuldig op in het door Zoë ontworpen tasje en hij legde het liefdevol in zijn koffer.
Hij maakte het nachtkastje open met het sleuteltje wat eerst bij zijn pen lag, haalde het pistool eruit en haalde de kogels eruit. Gelukkig kende hij iemand bij de douane die hem met pistool en al erdoorheen kon laten.
Dat hoefde trouwens niet uit te maken. Hij had immers een vergunning.

Het beeldscherm lichtte op toen hij de computer opstartte.
U heeft één nieuw bericht.
Zoë.
‘‘Hoi Myon, ik heb je bericht ontvangen. Ik kom om de zoveel tijd naar je begeleidinggroep, ik moet weten hoe het met je gaat. Je redt het niet zonder mij.’’ Wat bedoelde ze daar nou weer mee? '‘Hoop dat je nog tijd hebt me te bellen, ik ga je zo missen broer! Ik hou van je, Zoë.’'Myon glimlachte en vond het vreselijk dat hij haar en mam moest verlaten. Hij googlede op een random begeleiderskamp en klikte het knopje inschrijven aan, vulde zijn gegevens in en sloot weer af. Perfect.
Hij kon vertrekken.[/b]

Wie is ze?
Rosalie (Roos) is een 18-jarig meisje.
Ze is best wel lief en zorgzaam. Ze is totaal niet verlegen. Ook is ze lekker spontaan.
Waar ze totaal niet tegen kan is geen mensen om haar heen. Dan sluit ze zichzelf in haar hoofd op en wordt daar helemaal gek.
Waarom dat is merken jullie vanzelf wel.
Roos is best wel druk bij andere mensen maar dat is alleen omdat ze best onzeker is. Ze is bang voor andermans mening en als iemand iets over haar zegt gooit ze er meteen een mening overheen.
Kinderen vind ze hartstikke leuk alleen als ze gaan huilen om niks of als ze alleen maar zeuren is ze weg.
Ze houdt van mode (net als Lola) en wil het liefste ooit met haar kledinglijn bij de Fashion Week zijn.

Hoe ze eruit ziet:
Roodbruin lang haar (tot de helft van haar rug)- fel blauwe ogen- sproetjes- lichte huid (in de zomer wordt ze gek genoeg snel bruin)- smal lief gezicht.
Ze is 174 cm lang en best tenger.

Hobby’s:Kleding ontwerpen, fashion shoots doen, lezen, avontuurlijke dingen doen, winkelen.

http://i56.tinypic.com/2mp0jmo.jpg

http://i54.tinypic.com/20i8mlj.jpg

http://i56.tinypic.com/w1ebvd.jpg

http://i56.tinypic.com/vcz6rt.jpg

Dit is Rosalie ^^. Bedenk maar dat ze fel blauwe ogen heeft :wink:.
Op de foto ziet ze eruit als een heel stil en schattig meisje maar ze is dus heel druk xD.
Dit meisje moet gewoon Roos zijn omdat ze echt perfect is.:grinning:.

Eerste stukje! (ik ga in de ik-vorm proberen te schrijven :slightly_smiling_face:)

Roos

[b]‘Mam! Ik heb echt alles hoor.’ Ik zuchtte. Mijn moeder heeft al drie keer mijn koffers proberen open te maken om te kijken of ik toch echt alles had.
‘Maar lieverd! Als je dan in het vliegtuig zit en merkt dat je iets vergeten bent is dat echt een drama!’ Hysterisch keek ze me aan. Spontaan schoot ik in een lachbui. ‘Serieus mam ik heb echt wel een paar keer gecontroleerd of ik alles heb hoor! En als het blijkt dat ik iets ben vergeten koop ik het toch gewoon in Italië?’
Mijn moeder kalmeerde weer een beetje toen ze hoorde wat ik te zeggen had. Ik pakte twee van mijn vijf koffers en sleepte ze naar benenden.
‘ROOSJE! Niet weggaan.’ Mijn aller liefste zusje van 10 kwam naar mijn toegestormd. Ik liet mijn koffers vallen en knuffelde haar stevig.
‘Lieverd je weet toch dat ik heel veel van je houd?’
Ze knikte met een betraand gezicht. Ik veegde haar tranen weg.
‘Over een paar maanden ben ik er weer en ik beloof dat ik minimaal een keer per week bel.’
‘Pinky promise?’ Zei ze met een zielig stemmetje.
‘Ja ik beloofd het.’ En ik haakte mijn pink in de hare. Meteen klaarde haar gezicht op.
‘Zal ik je helpen met je koffers?’ Ik glimlachte. Het was ook wel een schatje.

10 minuten later…
Alle koffers lagen in de taxi. Voordat ik instapte gaf ik mijn moeder en mijn zusje een dikke knuffel.
‘Ik houd van jullie!’ Toen stapte ik in de taxi. Een nieuw avontuur tegemoet.[/b]

oops ik heb ongeveer dezelfde eindzin als Hailey!
Sorry…

  • Doe maar even alsof het half 7 is -

Luca

Het was half 7 toen ik aankwam op Schiphol. Een uur later zou de verzameltijd zijn voor alle begeleiders die meegingen. Ik zuchtte, klikte mijn skateboard weer vast aan mijn rugzak en deed hem daarna op mijn rug, pakte mijn gitaartas en hing mijn andere reistas over mijn schouder.
Ik liep de trein uit en ging op zoek naar iets waar ze avondeten hadden. Uiteindelijk vond ik een Albert Heijn to go waar ik sla, broodjes en een flesje melk kocht.
Een uur geleden had ik thuis afscheid genomen van mijn ouders en zusjes. Het was raar om weg te gaan, om te bedenken dat ik de komende maanden niet meer in Nederland zou zijn maar ergens in een warm Italië. Ik wist niet wat ik kon verwachten en vroeg me af of het fijn zou zijn.
Ik rilde even, zelfs in de ontvangsthal van schiphol was het koud. Ik trok mijn muts verder over mijn oren en plofte neer op een bankje. Ik keek naar de huilende mensen die afscheid van elkaar namen, uitgebreide knuffels die gegeven werden en kindjes die met ballonnen stonden te wachten. Waarschijnlijk hadden die nog geen flauw benul wat er allemaal gebeurde.
Ik vroeg me af of er al andere begeleiders waren. Misschien was dat Japanse meisje tegenover mij wel iemand die straks naast mij zou zitten in het vliegtuig. Ze was nu nog druk bezig met in een onduidelijke taal praten tegen iemand die sprekend op haar lijkt en vast één van haar ouders is, maar het zou zomaar kunnen dat ze straks mijn nieuwe kamergenoot zou zijn.
Ik stopte de oordopjes van mijn iPod in mijn oren en dronk langzaam mijn melk op terwijl ik de klok zag verspringen naar kwart voor zeven.

Hij heeft dus zo’n tas zegmaar, maar dan zwart. (klik)

Hailey

Met haar rugtas om liep ze tussen de mensenmenigte door. Ze zocht niet naar iets specifieks, niet naar de gate of andere reisgenoten, ze liep gewoon lekker overal tussendoor. Uiteindelijk ging ze op de rugleuning van een bankje zitten, omdat dat nou eenmaal lekker zat, en zette haar tas voor haar neer. Ze keek een beetje rond, het was zo druk hier!

Mary

Ik kwam met mijn koffer en rugtas aan op Schiphol. Groot en lelijk vliegveld vond ik het. Ik ging nog even snel een fles water halen - want die was ik vergeten - en ging op een bankje zitten die dicht in de buurt was bij het punt waar we zouden moeten verzamelen. Er stonden elke vijftig centimeter een bankje, dus er was veel keuze. Misschien moest ik maar een bankje innemen en daar op gaan liggen, aangezien ik natuurlijk veel te vroeg was gekomen. Maar dat zou niet erg lief zijn, bedacht ik me. Dus ging ik netjes op het bankje zitten en keek ik stiekem naar mensen.

zo tada nu zit ze op het vliegveld. xD

Luca

Ik keek naar de mensen om mij heen en zag dat het meisje dat schuin tegenover mij op een bankje zat een brief met een bekend logo uit haar tas haalde. Zou zij ook mee gaan? Het moest haast wel, het kon toch niet dat er nog meer brieven met zulke logo’s waren? Voorzichtig bestudeerde ik haar en uiteindelijk besloot ik maar naar haar toe te lopen.
‘Hé, zit jij hier ook voor Italië?’ vroeg ik en ik glimlachte. Het zou nu wel erg stom zijn als zij naar Griekenland bleek te gaan of zo, maar goed.

Hailey

Ze keek op toen er ineens een jongen voor haar neus stond met een voorzichtige glimlach. Ze keek even naar de brief in haar handen, had hij haar daaraan herkent? Ze glimlachte terug en knikte.
“Ja, dat klopt. Reisbegeleider. Jij ook?”

Sam dat ga ik echt nog heel lang doen
Noor

Ze liep met haar tassen de vertrekhal binnen. Ze liet ze vallen en plofte op een stoeltje. Heerlijk. Comfortabel. Ze hoopte niet dat het nog lang duurde, haar schouders deden pijn. Ze pakte haar enorme toblerone, hoera voor btwvrije winkels.

Luca

Ik knikte en pakte mijn spullen terwijl ik naast haar ging zitten. ‘Ik bedacht me net dat het heel stom zou zijn geweest als het bleek dat jij helemaal niet daar naartoe zou gaan,’ lachte ik. ‘Maar goed, ik ben Luca, aangenaam,’ zei ik terwijl ik haar een hand gaf. het voelde goed om in ieder geval al iemand te kennen en niet in mijn eentje bij een nieuwe groep te komen.