ebay betrouwbaar??

Heey,

Ik wil graag een gala\cocktail jurk via ebay kopen maar ik vroeg me af of ebay betrouwbaar is. Hebben jullie hier ervaring mee ofzo? X

Meestal wel, maar dat kun je aan de hoeveelheid feedback zien.
Maar de kwaliteit is nooit te schatten en het duurt meestal tot anderhalve maand tot het binnen is.

Hier is een topic over… 2 zelfs.

Show je laatste eBay aankoop!
http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/show-je-laatste-ebay-aankoop-4-241287.0.html

Ebay&Paypal vragentopic
http://forum.girlscene.nl/forum/media-film-muziek/topic-voor-alle-ebay-en-paypal-vragen-197696.0.html

Kijk even in de beginpost van Ebay aankopen topic
Hoe weet ik of het product dat ik koop veilig is?:
Gebruik Paypal
Om te beginnen als je iets koopt op ebay heb je altijd de veiligheid van PayPal indien je hiermee betaald. PayPal geeft je de optie om het geld terug te vorderen als je denkt opgelicht te zijn.
Check de feedback
Als je de pagina open hebt met het item wat je wilt kopen staat er rechtsboven de naam van de verkoper met een ster. Voor de ster staat een nummer als je hierop klikt kom je uit bij de feedback van de verkoper. Hier kan je zien of deze de laatste maand, half jaar en jaar negatieve of positieve feedback heeft gehad. Ook kan je lezen wat de feedback van andere verkopers was.
Verder staat er Positive Feedback (last 12 months) een verkoper over de 90% is betrouwbaar. Heeft de verkoper lager? Lees de feedback even door waarom de feedback zo laag is.
OMG het is maar 1 eurocent, dit kan toch niet!
Ik kan met 99% zekerheid zeggen dat het bieden is of dat de verzendkosten hoog uitvallen. Dus nee je krijgt het niet voor 1 eurocent maar voor het uiteindelijke bedrag bij bieden of de prijs + verzendkosten dus kijk altijd goed. "

Ligt eraan van wie je koopt :flushed:

slotje.