Durf niet naar op hem af te stappen

ik zit een beetje met een probleempje
ik ben nooit echt zo geweldig met jongens geweest alleen heb ik laatst met de vriend van een klasgenoot via hyves gepraat, toegevoegd op msn in de vakantie en toen ook gepraat. dat vond ik al heel wat.
maar nu moeten we weer naar school en t lijkt mij een beetje gek als ik dan niet met m praat. we kijken elkaar wel steeds aan, maar ik durf niet hee te zeggen of te glimlachen ofzoo en al helemaal niet op m af te stappen terwijl dat echt moet !
heeft iemand dit ook gehad? en wat moet ik doen om het wel te durven??

iemand?

dubbelpost…

hoi zeggen kijkt hij echt niet van op hoor

ja maar ik durf niet op m af te stappen.
ik heb al wel is met m gepraat maar toen begon iemand anders en praatte ik verder, maar ik durf die ene stap niet te ztten.

waarom niet? je praat op msn ook met m dus waarom in t echt niet?
ik denk dat je er bang voor bent, juist omdat je er zelf zo moeilijk over doet.

mee eens met PORNFLAKES leuke naam xd
als je al eens met hem hebt gepraat is het normaal om dat nog een keer te doen, de eerste keer praten snap ik dat lastig kan zijn maar het is niet de eerste keer…

oooo ik ben precies het zelfde als jou :stuck_out_tongue:
Ik had dus ook een jongen leren kennen, maar ik durfde niets te zeggen. uiteindelijk heb ik al mijn moed verzameld en het toch gedaan. Maar ik vond het zoooooo moeilijk… Maar toen heeft hij verteld dat hij me wel heel leuk vind enzo, maar dat z’n verkering net uit was. Maar toch vond ik het natuurlijk niet leuk!! Maar het is wel beter geweest dat ik heb het verteld. Want nu durf ik ook meer bij jongens.
Dus het is een grote stap ik weet het, maar ookal zegt hij nee, zoals bij mij je hebt er wel meer aan omdat je juist die grote stap gemaakt hebt durf je dalijk ook veel meer!
iig veel succes en wat heb je te verliezen? denk daar maar eens goed over na :wink:

DOEN. het lijkt echt zo eng en ongewoon
en je denkt dat hij je raar gaat aankijken, en denken van : wtf moet ze van mij ?
maar, dat gaat hij niet doen hoor !
gewoon durven :slightly_smiling_face:

Ik heb een crush op mijn klasgenoot, precies de jongen waar ik het best mee om kan gaan… Ik app hem super vaak en hij reageert soms snel soms sloom. Alleen op school durf ik hem niet aan te spreken. Hij doet wel super lief, grappig maar ook Irritant. Bijv. vandaag had ik mijn bff’s telefoon in mijn kluisje gelegt omdat ik een weddenschap had met haar, ze wou hem uiteindelijk nog voor het eerste uur terug. Alleen dus mijn crush, die wou me een high-five geven, maar ik gaf hem niet. Uiteindelijk wou ik hem een boks geven trek hij opeens zijn hand weg en begint hard te lachen waardoor iedereen me aankijkt van WTF? -,- En dan tijdens de pauze had hij chips gehaald uit de automaat, en hij bood mij aan :grinning: ookal vind ik die chips niet lekker, ik zei: ‘Lekker.’ en pakte een chippie uit de zak en stak hem in mijn mond en liep weg. Hij is super lief maar ook irritant. Geeft hij een signaal dat hij me leuk vind of niet? Want hij gaf mijn vriendinnen niet. Alleen mij. What to do!!! Helpx

ik heb het op dit moment :dry: ik wilde een gister bijnaaaa iets tegen hem zeggen en ik liep ook een meter ofzo achter hem, maar ik was zoo nerveus dat ik het dus niet durfde :flushed: