Down there

Mijn vriendje wilt een keer “down there” gaan bij mij. Ik wil dat ook maar ik ben bang dat mijn vagina er raar uitziet ofzo, of dat ik niet lekker smaak. Hij vraagt me altijd of hij even mag proeven en ik weet dan nooit wat ik moet zeggen. Help.

Als je het niet wil gewoon nee zeggen. Anders na het douchen doen als je je daar beter bij voelt? En alle vagina’s zien er anders uit :wink:

Ik moest even lachen om dat “of hij even mag proeven”. :grinning_face_with_smiling_eyes:
Maar relax, doe geen dingen die je niet wil. Niemand is perfect down under, hij ook niet.

Ik wil het wel, maar ik ben gewoon een beetje onzeker over het hele gebeuren daar beneden. Het licht uit is misschien een optie, maar dat heeft geen invloed op de smaak…

Anders ga je douchen vantevoren, weet je zeker dat het schoon is.

Gewoon (samen) douchen van tevoren. Weet je iig dat het schoon is. Geniet er vooral van dat hij het zelf voorstelt om te doen!

Veel drinken.

Of onder de douche ^^

Het is nergens voor nodig om onzeker te zijn over je vagina! Ze zijn er in alle soorten en maten en eerlijk is eerlijk… geslachtsdelen zijn bij niemand ‘mooi’

Je moet niks doen wat je niet wil, maar aangezien dat je zelf aangeeft dat je het eigenlijk wel wilt maar niet durft denk ik dat je gewoon even die drempel over moet. Je zou het idd tijdens/na het douchen kunnen doen? Ik denk trouwens dat je vriend het alleen maar geil zou vinden als je het toestaat, dan is hoe jij smaakt wel een van zijn minste zorgen en wil hij jou gewoon zien genieten.

Ik denk dat je eens meer tijd moet besteden aan elkaar, ook zoals kusjes geven op de dijen zodat je wat meer ontspant… Als je je er (nog) niet goed bij voelt, zou ik het hem gewoon zeggen… En zoals eerder hier vermeld, alle vagina’s zien er idd anders uit. Niks om onzeker over te zijn!

Probeer eerst wat verschillende dingen uit om echt relax te zijn… :slightly_smiling_face:

Niet bang zijn! Als jullie echt van elkaar houden accepteert hij je zoals je bent.

Ik zou ‘‘mag ik even proeven’’ zo’n afknapper vinden he :'D

Maar ok besides that…
Je moet je echt geen zorgen maken om hoe het er daar uit ziet. Ik bedoel… alsof een penis charmant is ofzo. En anders ga je gewoon stapje voor stapje. Gewoon hem eerst naar je laten kijken.

Mijn vriend heeft laatst een keer echt een half uur zitten staren naar me daar beneden. Ik voelde me ook ontzettend ongemakkelijk (’:
Alleen ik denk niet dat een jongen het lelijk vindt tenzij je echt verminkt bent ofzo.

Gewoon lekker laten gaan. Geen een mossel is mooi, geloof me. Pornopoes of niet, elke jongen is er blij mee. Zorg gewoon dat je jezelf down under goed wast, en alles een beetje scheert (geen stoppels, dat is dus niet fijn voor ze). En maak je ook niet druk over geurtjes, of smaakjes oid. Hij moet weten dat een vagina niet smaakt als een appeltaart. Zou jij je vriend afkeuren op hoe zijn sjaak eruit ziet? Of die soms naar bloemetjes ruikt? Of dat het toevallig niet naar chocolade smaakt? Hell no. :’)

Mijn vriend heeft ooit gezegd ‘‘Elke jongen vindt het lekker ruiken.’’
Dus eh… Dat denk ik. Dus geen zorgen om geurtjes haha.

Ik voel me er zelf ook altijd een klein beetje ongemakkelijk bij en bij de eerste paar keren al helemaal, maar wat mij heel erg zeker maakt is als ik me gewoon goed gedoucht heb voordat ie dat kan gaan doen. Of gewoon douchen voordat je naar hem toe gaat of hij bij jou is. Dan ben je in ieder geval zeker dat het allemaal fris ruikt en zo.

En ik denk inderdaad dat je vriendje al lang blij gaat zijn als hij van je mag, zeker als ie het al een paar keer heeft gevraagd. Op zo’n moment maakt het een jongen echt niet meer uit hoe het eruitziet.

Ik had eerst echt precies hetzelfde!
Ik heb mezelf erover heen gezet en uiteindelijk was het alleen maar fijn :wink: