Doorzichtige Zara blouse met print

http://i42.tinypic.com/vyoyvn.jpg

http://i40.tinypic.com/292afis.jpg

Ik heb een tijdje geleden deze blouse bij de Zara gekocht, in eerste instantie vond ik hem helemaal geweldig totdat ik thuis kwam, hij in mijn kast terecht kwam en die er eigenlijk nooit meer uit is gekomen omdat ik gewoon niet weet waar ik hem mee moet combineren.

Hij is een beetje wit/cremeachtig met als print paardenhoofden en voorop heeft hij twee zakken, hij is redelijk oversized en schijnt enorm door (zoals je al aan het stofje op de tweede foto kunt zien) ik weet gewoon echt niet wat ik er mee moet/kan doen.

Ik hoop dat jullie ideeen/tips hebben.

Met een hele strakke donderblauwe spijkerbroek en dan de blouse er dan aan de voorkant een beetje instoppen, en dan gewoon met allstars of hakken, of weet ik veel, haha. Succes!

Inderdaad een strakke donkerblauwe spijkerbroek erop gooien. Zwart kan ook. Verder denk ik dat je het beste er een wit topje onder kan doen en dan de blouse los kan laten hangen. Ook zou ik het combineren met leuke enkel laarzen (met hak). Misschien nog zilveren/zwarte armbandjes erop?

Je kan er denk ik ook leuke ballerina’s op gooien, maar ik zou iets met een hak wat passender vinden. Een ring zou trouwens ook mooi zijn, zolang het maar staat bij de blouse.

Leuke blouse! (:

een grijs topje met spaghetti bandjes eronder en een zwarte hoge taille jeans! Ik vind 't blousje iig heel tof :slightly_smiling_face:

Leuk op een bordeaux rode broek!

op een gekleurde broek; mosgroen, legergroen, rood, bordeauxrood, beige, mintgroen, lichtroze. of een rokje in één van die kleuren. op een leren rokje. of een grijze spijkerbroek. en dan loafers erbij ofzo.

Aan mij geven haha!

Haha je mag hem best van me overkopen hoor! Heb namelijk een aantal manieren geprobeerd maar het staat mij gewoon echt niet.