dont know what to do..[lang verhaal]

-

[i]okeee,
ik weet eigenlijk niet zo goed wat je nu kan doen
coordinator misschien?

beschouw het maar als een upje[/i]

Ik vind het echt verbijsterend hoeveel mensen er gepest worden! In mijn omgeving komt het namelijk (denk ik) amper voor. Nou goed.
Je moet er echt iets aan gaan doen, ga naar je mentor, praat met je ouders, met je twee goeie vriendinnen. Als je merkt dat er mensen voor je klaarstaan, geeft dat altijd weer een goed gevoel. Die twee zogenaamde vriendinnen moet je gewoon links laten liggen, en die jongen, daar zou ik gewoon vrienden mee blijven. Anders ‘winnen’ de pesters namelijk. Waarom mogen ze die jongen eigenlijk niet? Heeft dat een echte reden of is het gewoon zomaar? Als het wel een echte reden heeft zou er over praten met hem, zodat hij dat misschien kan veranderen. Eigenlijk moet je die jongen die die dingen door de aula schreeuwt een klap geven, maar dat zou ik zelf denk ik niet durven dus ja :’) Is dit al lang bezig? Want misschien waait het wel over. Heel veel succes iig!

-

Misschien gaat het naar verloop van tijd vervelen, en dingen die ze schreeuwen moeten jou eigenlijk niet kwetsen. Met 3 goede vrienden moet je gewoon heel blij zijn en voor de rest: Don’t care about people who don’t matter! Live your life :wink:

heb het veranderd naar ‘to do’.

mijn beste vriendin had laatst ook zoiets, haar vriendin werd gepest,
dat meisje werd er zoo gek van dat ze echt helemaal begon te trillen van woede,
ze heeft 2 meisjes die haar het meeste pesten in elkaar geslagen,
nu zit ze op een andere school en gaat het goed met haar, Ik weet echt niet hoe ik je moet helpen, ik denk dat je voor jezelf moet
opkomen, net als zij deed, het is beter om niet er op in te meppen,
maar probeer echt voor jezelf op te komen en te vragen of je vriendinnen
je ook willen steunen. en als de jongens in je klas aan jou kant staan,
maak daar gebruik van, ze kunnen je echt steunen hoor, en misschien houd het ook wel op;)