Donkeroranje haar?!

Ik zal de situatie even uitleggen, sorry voor het lange verhaal maar ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!

Ik heb afgelopen vrijdagavond mijn haar blond proberen te verven. Mijn haar was op dat moment donkerblond met onderin nog resten wat lichter blonde verf. Maar goed, mijn moeder en ik verven en we verwachtten natuurlijk een mooi resultaat.
HELAAS. Hahaha, wat een blunder: het werd hartstikke donkeroranje! Zo dus:

http://i54.tinypic.com/jfwy78.jpg

We hadden op z’n minst een wat lichtere kleur verwacht, maar het werd donker. Nou, ik de volgende ochtend vroeg de kapper bellen en uitgelegd wat er was. De enigste oplossing zou zijn: blonde highlights. Omdat er nog veel warmte in zat, konden ze alleen de bovenlaag van mij haar met highlights verven. Nu ziet het er zo uit:

http://i52.tinypic.com/1zxulxs.jpg

Iets lichter is het al zoals je kan zien, want ik las op internet om met antiroos shampoo te wassen, om de warmte eruit te krijgen. Prima, ik naar de kruidvat… eigen huismerk gekocht en meteen gaan wassen. Het is maar net hoe het licht valt, want het ene moment lijkt het gewoon donkerblond (waar het licht niet zo fel schijnt) en in (buiten)licht is het dus zoals op de foto hierboven.

Ik ga op vakantie en ik moest goed in ze zon gaan zitten van de kapper, zodat het het haar wat oplicht en het misschien wel tegen het blonde aankomt, in plaats van zo oranje.
Omdat het niet blond kan, vanwege het pigment waarschijnlijk (ik zou een paar maandjes moeten wachten om het blond te verven), dacht ik eraan om het lichtbruin te verven, zodat het in ieder geval niet meer oranje is. Ongeveer zo’n kleur:

http://2.bp.blogspot.com/_30PRmkOl4ro/Sgbtt5g-yOI/AAAAAAAAPsk/TUIZ-_vtXIM/s400/african-american-hairstyle-4-920x1024.jpg

Zou dit mogelijk zijn denken jullie? En begrijp me niet verkeerd, ik vind deze kleur normaal gesproken bij anderen ontzettend mooi… maar bij mezelf gewoon niet ): Het is niet verschrikkelijk lelijk ofzo, maar voor mijn eigen gevoel werkt deze kleur gewoon niet voor mij en elke keer als ik in de spiegel kijk, moet ik wel even slikken dat mijn haar wat ik voor het thuisverven had gewoon weg is…

En mocht het niet mogelijk zijn, zijn er dan nog andere manier om het oranje gloed eruit de krijgen?

Alvast hartstikke bedankt en ik hoop dat jullie me willen helpen!

Je natuurlijke haarkleur was veel mooier…
Dat zit je nu eigenlijk te verpesten door het te verven (naar mijn mening).

Ik zou dan wel advies vragen bij een kapper of een betere drogisterij (die weten ook van haarverf af en kunnen evt l’oreal of een ander merk bellen, zij hebben specialisten die advies kunnen geven.) want als je er een kleur met een roodtint in doet heb je een grote kans dat het dus alleen maar meer oranje wordt. Ik denk alleen dat het niet veel nut gaat hebben om het bruin te verven, als je dan in de zon gaat wordt het weer lichter en en zul je waarschijnlijk ook een rode/oranje gloed terugkrijgen.

Mijn natuurlijke haarkleur staat nergens, dus ik weet niet hoe je dat kan zien.
Edit: sorry dit komt vrij bot over… zo bedoel ik het niet natuurlijk!

Ik heb liever een klein beetje een oranje gloed, dan echt zo erg als op bovenstaande foto’s ): ik weet me er echt geen raad meer mee… maar misschien dat over een maandje ( na mijn vakantie ) dat de warmte er wat uitgetrokken is… omdat ik in de zee zwem, dus veel mijn haar was en in de zon zit… Ik ga het nooit, maar dan ook nooit meer thuis verven, dus ik ga sowieso wel naar een kapper!

hihi mijn haar werd echt nog meer oranje-achtig dan dat van jou na een mislukte bleekpoging. ik heb er een pakje donkerblond overheen gegooid, en een pakje lichtbruin en toen was de oranje kleur er opzich wel uit. maar toen ging ik naar rome en toen kwam die kleur weer heel erg terug, toen heb ik het kastanjebruin geverfd → oranje er helemaal uit. hierna ging ik op vakantie en werd ik weer oranje, en toen heb ik het donkerder bruin geverfd. en ook nu weer geen oranje te zien.

wat ik dus wil zeggen; als je het verft is het oranje er na ong. 2 keer wel uit, maar het blijft terugkomen door de zon. (:

Oh lol, ik dacht dat de eerste foto je natuurlijke haarkleur was. :’)

Hahaha nee, dat was het mislukte hahaha

Dan is het wel mooi mislukt! :3

Ja ik snap 'm!
Maar, gelukkig hebben we in hier in Nederland amper zon haha en gelukkig is het dan al bijna september als ik terugkom. Dus na de vakantie ga ik het dan bruiner verven, super bedankt! Je geeft me nog hoop haha.

Ja haha aan de ene kant wel, maar het staat me niet helaas… toch bedankt! haha

Ik heb gewoon echt exact dit, wou er net een topic over maken tot ik deze vond!
Kan niemand ons helpen of tips geven hoe je het minder oranje maakt? Zie dat er niet heel veel mensen hebben gereageerd.

Ben al een tijdje niet meer op girlscene geweest, maar moest toch echt even hulp vragen hiervoor…

no offence… ik vind het eigenlijk best gaaf die kleur, als op die foto :grinning:

Donkeroranje? Sorry maar dan denk ik toch echt aan écht oranje. Dit vind ik nog steeds gewoon blond.

Ik vind het ook leuk, die kleur zo.

Ik zou het verven zoals Cheryl cole… of als dat te donker is dan gewoon auburn ofzo… een donker kleurtje de herfst staat toch zo voor de deur.

Heb je niet toevallig gewoon donkerblonde haarverf gepakt? Ik zie er niks oranjes in… ik zie mijn eigen natuurlijke haarkleur. :’]
Wat ik altijd doe als ik iets verkeerd geverfd is, is er weer overheen verven met een andere verf. :'D Maar zo ben ik… ik snap dat sommige mensen dat niet durven. Er staat toch op de verpakking welke kleur je haar krijgt? Meer oplossingen weet ik nie… (ik las dat je al naar de kapper geweest was, dus?)

ik heb ook zo’n soort kleur als op de 2e foto. ben het nu wel gewend. :’] heb een paar keer blond gehad (van mezelf donkerbruin haar maar zit meer tegen zwart aan) en kreeg op den duur een oranje gloed. nu verf ik het telkens lichtbruin maar de gloed komt na 1/2 weken weer terug. soms zie je het niet zo en soms heel goed. bijvoorbeeld in het licht. i don’t care. vind het wel iets hebben.

zilvershampo? kan ook nog wel helpen (:

Ik zou het in ieder geval niet nu meteen weer gaan verven, dan komt het er toch doorheen. Op vakantie kennen ze je toch niet en misschien vinden andere mensen het wel mooi :wink:
Dan kun je na de vakantie bij de kapper het proberen op te lossen.