Doctor Who fans opgelet! Jouw naam in Gallifreyan op je ketting!

Hoi!

Sinds kort maken een vriendin etsen op hangers om aan je ketting te hangen. We kunnen natuurlijk meer dan Gallifreyan erop etsen, maar hier zijn we tot nu toe mee begonnen.

Dus ben jij ook helemaal weg van Doctor Who en heb je altijd al een boodschap of je naam in de taal van de Timelords gewild? Het kan nu! :slightly_smiling_face: We hebben een shop op Etsy: Dit item is niet beschikbaar | Etsy

Maar hier is het natuurlijk de bedoeling dat het via Girlscene gaat, dus dat kan ook. Als je iets anders dan Gallifreyan op je hanger wil, is dat vaak ook mogelijk. Stuur gerust een berichtje!

Omdat we pas net begonnen zijn, staan we nog niet in het betrouwbare verkoperstopic. Maar we zijn echt heel lief en sturen het heus op :slightly_smiling_face:. Het kan alleen wel 1-2 weken duren omdat we de hangers op het moment dat jij ze koopt pas gaan maken. De ketting op de foto’s krijg je er trouwens bij. Als je via Etsy bij ons koopt, kun je met Paypal betalen en dan heb je ook nog eens een kopersbescherming. Als je geen Paypal hebt, kun je het geld ook naar onze rekening overmaken, nogmaals stuur ons gerust een berichtje.

De prijs: een hanger inclusief ketting is 10 euro. Verzendkosten zijn 1,28 (briefpost).

Up :slightly_smiling_face:

Succes met verkopen!

Super gaaf! En een leuke cadeau’tje voor de docter who fans die je als vrienden hebt :slightly_smiling_face:

Dankjewel! En precies :slightly_smiling_face:

up :slightly_smiling_face:

up

up

up