Dobbelcadeautjes

Ik ga volgende week zondag met 4 jongens dobbelen. We hebben afgesproken dat ieder twee cadeautjes van 2 á 3 euro per stuk meeneemt, een mannencadeautje en een cadeautje wat voor zowel mannen als vrouwen is. Maar voor het cadeautje wat voor zowel mannen als vrouwen kan twijfel ik nog tussen de volgende drie dingen.

Deze mand in het zilver/grijs in het groot (is ongeveer zo groot als een A4 ? ):

http://i47.tinypic.com/2gt8bbo.jpg

Deze kaarthouder (foto van internet, niet degene die ik gezien heb) in het lichtgrijs/zilver met wit lint: Heeft dezelfde vorm als deze maar die ik gezien heb heeft iets minder sterren en die zijn meer verdeeld over de hele ster.

http://i45.tinypic.com/35koo0o.jpg

Dit lantaarntje (in deze kleur) al denk ik zelf dat dit het minst geschikte man/vrouwcadeautje van de drie is:

http://i46.tinypic.com/2d1wjnn.jpg

Up.

Ik zou die lantaarn of die manden doen (:

Die grote mand is €2,69 bij de Action. Dus als ik voor de mand ga kan ik voor wat het cadeautje mag kosten, 2 á 3 euro een zo’n grote mand kopen. Ik vond/vind dat je aan zo’n grote meer hebt en die ander was ook maar 1 euro nog wat, dus met die zat ik ook niet aan het bedrag. Zou wel twee kleintjes kunnen doen (dan moet ik ze wel bij elkaar inpakken). Maar dat wordt dan ook weer oneerlijk omdat dat dan twee cadeautjes zijn.

Je vindt toch niet serieus dat die laatste 2 dingen ook voor mannen/jongens kunnen? Ik zou dan die manden doen hoor!

Heeft iemand nog suggesties voor andere cadeautjes die voor zowel mannen als vrouwen kunnen? Ik wil niet iets heel simpels als pennen, sokken, puzzelboekjes, flesjes drank enzovoorts. Het cadeautje mag rond de 2 á 3 euro kosten.

Up.

Dat.
Jongens hebben niks met van die typisch huis en kamer decoratiedingetjes

Kijk gewoon rond in de action, genoeg goedkoop spul

Ik heb juist bij de Action gekeken maar een cadeautje wat voor zowel mannen als vrouwen kan én wat rond de 2 á 3 euro is vind ik echt lastig. Dus vandaar ik hier even om advies vraag! Action, Kruidvat en Blokker zijn trouwens de enige winkels waar ik nog voor zondag kom, dus het moet bij een van die drie te koop zijn.

wij proberen bij het dobbelspel juist ieder jaar zo’n gek mogelijke kadootjes te kopen, dat is ook heel leuk om te doen :slightly_smiling_face:

denk aan een goudvis, zo’n 1 euro kerstboom, een badeend enzovoort

Die laatste twee dingen zijn echt vrouwen dingen

Hebben ze geen goedkope dvds ofzo bij de action voor dat geld? Komedie ofzo?
Of een pot snoep met gekke snoepjes. Of ijsblokjesvormpjes ofzo.
Geen van bovenstaande kadootjes kan ik me van voorstellen dat jongens daar blij mee zouden zijn. Is ook lastig. Zeker met t budget

Leuke wekker? Shotglaasjes?

Dvd’s dacht ik eerst ook aan maar die zijn meer dan 3,50 (iets van 4 euro nog wat zijn die bij de Action), dus 'n dvd gaat 'm niet worden. Wekkers had ik ook nog naar gekeken bij de Action maar zag voor dat geld geen leuke. Snoep, krasloten en drankjes vind ik te saai/simpel.