DIY: jeansvestje pimpen: sterren op kraagje

Hoi :slightly_smiling_face:
Ik heb nu twee weken vakantie en ik dacht, waarom niet lekker gaan D.I.Y.-en? :stuck_out_tongue:
ik was helemaal geinspireerd door het artikel gedecoreerde kraagjes: http://www.girlscene.nl/f…we_3_decoratieve_kraagjes en daarom heb ik besloten zelf aan de slag te gaan! Ik heb een tweedehands jeansvestje gepimpt door sterretjes op het kraagje te plakken :slightly_smiling_face: heel erg leuk voor een feestje of gewoon overdag, het maakt een saaie outfit gelijk een stuk meer glamourous!
alles wat je nodig heb is een potje knutsellijm om textiel te lijmen (die van mij komt van de AH), decoratieve sterretjes (knutselwinkel). Ik heb zilvere en witte gebruikt, andere kleuren kunnen natuurlijk ook.
En natuurlijk een jeansvestje :slightly_smiling_face:

en dan lijm je de sterretjes er simpel weg op! Gewoon de lijm en een soort driehoekje (met de punt van de kraag mee) op het kraagje smeren en één voor één de sterretjes erop plakken (anders zitten ze allemaal bovenop elkaar). laten drogen en klaar is kees!

http://marijkeloves.tumblr.com/day/2012/04/01/

Het resultaat! (link van tumblr, de foto’s rechtstreeks erin zetten lukte maar niet :s) En wat vinden jullie? geslaagd of niet? :stuck_out_tongue: reacties please ! Binnenkort komen er nog wel meer DIY’s, ik ben lekker bezig de laatste tijd :’) xxxx

Leuk! Al denk ik niet dat het goed blijft zitten, van die stud sterretjes wel denk ik

als je ze lang genoeg laat drogen en goeie lijm gebruikt blijven ze prima zitten hoor :’)

één keer wassen en je zag niet eens dat het gediy was…

ze zitten der nog steeds op! Ik heb gewoon hele sterke lijm gebruikt denk ik :grinning: x

Wat voor lijm dan XD?