Distinctive Style

Hay, ik krijg deze week een Iphone, maar aangezien ik nogal slordig ben met mijn spullen, gaat heel veel kapot bij mij. Daarom wil ik een hoesje om mijn Iphone. Maar ik ben iemand die van originele dingen houd. Zo´n plastic hoesje van de markt vind ik helemaal niks.

Nu kwam ik op de site: Distinctive Style. www.dssyles.com Hier heb ik een aantal super mooie hoesjes gezien, precies zoals ik zoek. En nog goedkoop ook.

Nou zou ik graag via deze site willen bestellen, maar ik heb nog nooit wat besteld via internet, laat staan zo’n buitenlandse (voor mij onbekende site). Hebben jullie ervaring met deze site, of kunnen jullie ergens vinden of ze ook naar Nederland worden verzonden + wat de verzendkosten zijn? Denken jullie dat deze site betrouwbaar is?

En nog een vraagje, weten jullie anders Nederlandse sites waarvan vastgestled is dat ze betrouwbaar zijn of winkels waar je Iphone hoesjes kunt kopen? Ik zoek een origineel hoesje, niet van plastic, het liefste van leer. Maar wel dat modieuze leer, zoals bewerkt leer of krokodillenleer (hoeft niet echt natuurlijk).
Zoiets als deze:

http://www.dsstyles.com/e…ne-3g-3gs-case-white.html

http://www.dsstyles.com/e…-3g-3gs-case-brown-2.html

http://www.dsstyles.com/e…ase-3g-3gs-case-gold.html

Alvast heel erg bedankt!

Niemand?

gohh fijn

nog nooit van gehoord. ^up voor jou

up,

Hoi, ik heb bij Mediamarkt een soort van leren etuitje gekocht voor mijn iPhone, ook leer en ze hebben hem ook in speciale iPhone maat. Weet niet of je hier iets aan hebt :stuck_out_tongue:

Ik zou trouwens niet een hoesje nemen die alleen de achterkant beschermt maar eentje die heel je iPhone beschermt. Ik vind namelijk het schermpje het belangrijkst dat die mooi blijft :stuck_out_tongue: