Dik hoofd

Hallo,

Ik heb een probleem waar ik best erg mee zit, ik word er gewoon ‘depri’ (depri is een groot woord, dus dat is overdreven) van als ik eraan denk/in de spiegel kijk.

Mijn hoofd is best breed en vierkant, verder heb ik een klein mondje en kleine ogen, wat dit dus nog erger maakt. Ik weet niet wat ik er tegen moet doen, om het minder te laten lijken. Voor derest ben ik niet echt dik, heb wel duidelijke rondingen.

Wat kan ik hier tegen doen? Bijvoorbeeld met kapsel of makeup. Ik stijl mijn haar altijd (ik heb heel lelijke slag) en ik doe enkel mascara op.

Als er iemand is die me beter kan helpen met een foto, die wil ik wel noten (ik zet die liever niet hier).

Bedankt voor het lezen en hopelijk is er iemand die me kan helpen!

met make-up kan je je gezicht wel smaller laten lijken en je ogen groter bijvoorbeeld… met kapsel zou hetook kunnen maar daar weet ik verder niks van haha

Je kan proberen om je gezicht te contouren en te shapen, moet je maar even filmpjes van op youtube zoeken.
En qua kapsel: in elk geval geen pony’s en geen kort haar, daardoor lijkt je hoofd nog dikker. Een kapsel die je gezicht verlengd, bijvoorbeeld met twee lange lokken aan de zijkanten.

Hm ik heb echt gewoon geen verstand van makeup, heb ook niks van foundation o.i.d. in huis… ik zal eens op youtube kijken! Dankje!

Ik heb geen pony en geen kort haar, ik laat het groeien. Wel heb ik een omhoogstaand iets op m’n hoofd (oké dit klinkt echt raar, ik google wel even een foto…)

Oké ik kan daar niet echt een foto van vinden… maar het is ongeveer zo:

http://www.girlscene.nl/images/library/pictograms/selena-gomez-400.jpg

en dan bovenop bij de scheiding zit een hoge krul.

http://www.youtube.com/user/chrisellelim#p/u/7/TYr1E1vh2EE dit is een filmpje van een meisje dat wat uitleg geeft hoe je je het beste kleedt naar je gezichtsvorm (:

Inderdaad contouren met bronzer,als je haar dat strak langs je gezicht loopt kan je hoofd ook veel groter laten lijken… dus miss zorgen dat je een mooie slag/krullen maakt met een krultang. of je haar wat opkammen.

Ah dankjewel voor t filmpje!

En ik ga zo dan eens proberen met m’n krultang er iets van te maken haha, hopen dat dat lukt. En ik moet eens bronzer aanschaffen!

Ja met ogen groter laten lijken heb ik al zovaak geprobeert met makeup, maar op de een of andere manier lukt het me echt nooit!

Als je grotere ogen wilt maken moet je circlelenses proberen! Dat maakt echt veel verschil. Je hebt ze in allerlei kleuren en maten.

Of wit oogpotlood op je waterlijntje.

Same problem hier. Maar als ik jou was zou ik je haar niet stijlen. je haar loopt dan plat langs je gezicht waardoor het het nog meer benadrukt.

Probeer eens karmaset krullen zodat er een beetje meer volume in komt? (:

Wat zijn dat precies?

Ik ben mijn haar nu aan het krullen haha

Ik heb ook een bolle kop en gisteren kort haar geknipt met piekjes haar in het gezicht zeg maar en mn hoofd lijkt veel slanker als met langer haar.

Het lijkt net ofdat je ogen dan wat meer openstaan zegmaar.

http://3.bp.blogspot.com/_bCh-gAJte7Y/TDQxYaqPsRI/AAAAAAAAMus/PH2iSyZO7gk/s1600/Circle+Contact+Lenses+Before+and+After+Photo+2.jpg

http://asianpose.com/wp-content/uploads/2011/02/Circle_Lenses_before-after.jpg

Moet je maar even googlen :stuck_out_tongue_winking_eye: Dan vind je zat info.

Circlelensen zijn lenzen emt een vergroote iris. Daardoor lijken je ogen groter.

mag ik het eindresultaat straks wel even zien? =3
nieuwschierig aagje i know

Wauw dit is echt geweldig! Maar mijn ogen zijn zegmaar al helemaal tegen de rand van m’n ogen aan, dus weet niet of dit kan…?

Haha jahoor! Duurt alleen wel even hoor, ben niet zo heel snel