Deze week kapper.

Hee (:,

Ik had begrepen dat je nu ook gewoon losse topics mag aanmaken voor vragen over wat je met je haar moet doen dus dat doe ik nu ook maar even. Ik ga deze week waarschijnlijk naar de kapper toe maar weet nog echt niet wat ik met mn haar wil. Ik wil het sowieso niet kort dat weet ik wel en mijn kleur wil ik ook het liefst behouden, het is nu gewoon zo saai en hoe langer het wordt hoe dunner mn haar wordt. Heeft iemand misschien ideeën wat leuk zou kunnen staan? Hieronder even een recente foto & let aub niet op mn beetje arrogante blik maar dit was de enige foto waar mn haar echt duidelijk opstond haha.

http://94.100.118.236/893750001-893800000/893751501-893751600/893751590_5_960A.jpeg

jij heb echt mooi haar! ik denk dat een schuine pony jou erg leuk staat :slightly_smiling_face:

Niet te kort en dezelfde kleur?
Misschien laagjes, een stukje eraf en/of een pony?

Misschien een bob-lijn? alleen dan zul je wel een stuk korter moeten gaan…

Als je wat anders wil, maar niet korter, zou ik idd (schuine) pony doen, en misschien laagjes voor wat meer volume als je dat leuk vindt

Thankyou allemaal ^^. Ehm ja een schuine pony heb ik al een keer gehad en het staat me niet echt mooi omdat ik een vrij rond hoofd heb en een best kort voorhoofd dus dat maakt mn gezicht een beetje dik. Laagjes lijkt me ook wel leuk alleen je hebt zoveel verschillende soorten laagjes & ik ben altijd zo bang dat het niet mooi wordt haha.

Ik zou er een meer naturel kleur blond in steken… Maar dat wil je niet zeker? Denk dat lichtbruin je ook veel mooier zou staan maar dat is mijn persoonlijke mening :slightly_smiling_face:

Hm, ik zie op die foto niet echt een rond gezicht, volgens mij zou zelfs een rechte pony je fantastisch staan.

Als je bang bent voor laagjes, moet je vragen om die laagjes aan het begin van je kin te knippen zodat het niet helemaal opgeknipt is maar wel volume geeft.

Nee mijn kleur wil ik inderdaad echt behouden, ook omdat het nu eindelijk echt lichtblond is en ik dat heel moeilijk weer terug kan krijgen als ik een andere kleur wil. Is het ook mogelijk om de laagjes gewoon alleen achter te doen en dan gewoon één laag? Want aan de voorkant wil ik liever niks veranderen omdat mn haar daar eindelijk weer op een langere lengte zit ivm een schuine pony die ik 3 jaar geleden ofzo had haha. En zou het dan echt voller worden? Een rechte pony lijkt me ook altijd leuk maar dat durf ik gewoon echt niet ben veel te bang dat het niet staat en dan zit ik weer met die korte plukken daar.

Die mening deel ik. :slightly_smiling_face:

Zal er dan iig laagjes in doen!

Ik denk dat een bob jou echt heel mooi staat. En als je het niet kort wil, een lange bob is ook heel leuk!

Ik heb een beetje zitten rondkijken op internet en kwam een kapsel tegen die ik wel heel leuk vind, het gaat dan alleen om het model. De rechter op deze foto:
http://www.thehollywoodgossip.com/files/ashley-tisdale-hair.jpg

Zou dat mij staan? En zij heeft gewoon één rij laagjes daar toch?

vind het idd ook leuk die foto van je, of anders gewoon bijknippen & een rechte pony. (bruin verven lijkt me ook leuk bij je.)
doe je wel een na-foto? (:

Hm nu begin ik toch een beetje te twijfelen over de kleur, ik vind zo’n kleur namelijk eigenlijk toch best mooi:

http://img717.imageshack.us/img717/9831/stephaniepratt01.jpg

http://img251.imageshack.us/img251/3505/347030stephanieprattbik.jpg

http://www.foxnews.com/static/managed/img/Entertainment/StephaniePratt_monster_397x224.jpg

Zou dat staan? Volgens mij heeft zij meerdere kleuren dus highlights, ik vraag me alleen af hoe de kapper dat in godsnaam voor elkaar kan krijgen bij mij omdat ik ook verschillende tinten erin heb en het echt witblond is, zou dat mogelijk zijn in één keer?

Ja ik denk dat ik sowieso laagjes ga doen maar dan niet heel veel. Ja tuurlijk ik zal als ik ben geweest een foto plaatsen haha.

Ik denk dat dat kapsel wat je postte ( Ashley Tisdale ) wel leuk zou staan.

Die laatste 3 foto’s vind ik mooi van kleur en dan met de stijl van ashley tisdale geknipt zou erg mooi zijn. Hoe noemt da meisje op die laatste 3 foto’s

Oke nou ik ben bijna zeker dat ik die kleur maar ga doen & ik hoop dat het mooi uitpakt haha. Laagjes weet ik nog niet helemaal zeker denk ik nog even over na. Dat meisje heet trouwens Stephanie Pratt.

Uppie

Dat kapsel van Ashley Tisdale(die rechter dan) is echt heel leuk! Je hebt ook dun haar dus dat kan ook wel goed. Als ik jou was zou ik die kleur doen van Stephanie Pratt en dan miss. laagjes of dat kapsel van Ashley?