Destination Pride - van overgewicht naar personal trainer , lees mijn verhaal.

Hallo Allemaal

Sinds september 2014 ben ik begonnen aan, hoe zal ik het noemen… Een nieuw begin, een nieuw doel, afvallen, tot dat ik trots op m’n lichaam ben. Want dat was ik voor langere tijd al niet meer.

In september heb ik een geweldig persoon leren kennen die mij geholpen heeft met afvallen. Inmiddels ben ik 18 kilo kwijt.

Ik wist nooit zo goed wie ik nou was, wat ik wou, waar m’n hart lag, of mijn dromen wel sterk genoeg waren om voor te gaan. Tegenslagen namen de leiding, onzekerheid hield mij vaak omlaag.
Afvallen was voor mij niet alleen gewicht kwijtraken. Het was een emotionele rollercoaster met ups&downs. Uiteindelijk heeft het mij laten zien wie ik wil zijn en waar mijn hart ligt.

Sporten is mijn passie geworden. Ik wil niets liever dan mensen inspireren en motiveren om te beginnen met sporten/afvallen en hun daarin te helpen en steunen. Ik weet dat het onwijs moeilijk kan zijn, maar ook hoe het mensen kan veranderen op een positieve manier, hoe trots je elke keer weer bent zodra je het resultaat ziet.

Ik weet nu wie ik wil worden, maar ik ben er nog niet. Ik wil zeker nog 12 kilo afvallen en mijn lichaam strak trainen. Daarna zou ik willen beginnen met het volgen van cursussen en/of opleidingen zodat ik in de toekomst mensen kan helpen met afvallen en alles wat daarbij komt kijken.

Via deze pagina kunnen jullie mijn weg naar Destination Pride (Eindbestemming Trots) volgen! En wie weet meeten we elkaar in de toekomst!
-

Dit valt onder reclame.

Knap van je hoor, maar 1 topic hierover is wel genoeg =)

1 topic is idd genoeg en het neigt idd naar reclame.