Deel je browser extensies!

Deel hier je browser extensies en vertel eventueel in het kort wat ze doen en wat je er fijn/niet fijn aan vindt. Zo kunnen we elkaar helpen met handige tools om ons internetleven nóg makkelijker en leuker te maken. Laat ook even weten welke browser je gebruikt, niet alle extensies zijn beschikbaar voor alle browsers. Extensies kan je hier downloaden. Denk er aan dat extensies niet werken in incognito modus. En lees even de reacties bij de extensie om te zien of het echt veilig te gebruiken is. Mocht je twijfelen, vraag hier dan om advies en geef daarbij de naam van de extensie zodat anderen het kunnen opzoeken.

Mijn extensies: (ik gebruik Google Chrome)
Addblock plus: zorgt ervoor dat je geen advertenties meer ziet op alle pagina’s die je bezoekt. Heel fijn voor youtube.
Pinknop: pin direct dingen die je tegenkomt op Pinterest. Ik kom vaak dingen tegen die ik wil bewaren en sla ze dan snel op - op mijn borden zodat ik ze later snel kan vinden.
StayFocusd: blokkeer zelf gekozen sites voor een bepaalde tijd, zodat je er niet op kan kijken als je bijvoorbeeld aan het studeren moet en je snel afgeleidt bent. Ook kan je het voor meerdere dagen aanzetten. Je kan dan niet meer op die sites kijken.
Tabby Cat: elk nieuw tabblad een nieuwe kat. Awh, wat zijn ze schattig! En ze bewegen en spinnen geluidloos :3
Turn Off the Lights: maakt de youtubepagina donker, op de video zelf na.
Looper for YouTube: soms ontdek je een nieuw leuk liedje en luister je die keer op keer door op de replay-knop te klikken. Deze extensie laat je de video herhalen zonder dat je het zelfs steeds moet doen.
Betternet Unlimited Free VPN Proxy: met een VPN kan je anoniem internetten, omdat je via IP-adressen van anderen (in het buitenland vaak) op internet zit. Je wordt niet gevolgd en bent helemaal anoniem. Het is legaal om een VPN te gebruiken.
Lazarus: Form Recovery: soms typ je tekst en door een stomme fout van jezelf, een internetcrash of uitval van de wifi raak je dat hele stuk kwijt. Met deze extensie kan je het zo weer kopiëren en verdergaan waar je was.

Mijn extensies in Chrome:

Addblockerplus: Verbergt de adds.

Ik heb geen extensies, maar je kan je YouTube video ook gewoon loopen door met je rechtermuisknop op het filmpje te klikken en op ‘lus’ te klikken.

Chrome:
Adblock plus, zodat ik sites zoals GS normaal kan bezoeken.
En ik heb blijkbaar Jiffy, om gifjes mee te maken, heb het alleen nog nooit gebruikt.

Ik heb Adblock Plus, We heart it (nog van de tijd dat ik verslaafd was aan die site) en ook Tabby Cat.

Ik heb de “Drumpfinator” (Make Donald Drumpf Again)

Elke keer dat je “Trump” moet lezen wordt het dus in “Drumpf” verandert. Gewoon, omdat. Zie het filmpje. Het maakt elk nieuwsbericht over die oranje malloot een beetje grappiger. Soort van burgerlijke ongehoorzaamheid. Micro-rebellie.

Hier in de chrome web store: Drumpfinator - Chrome Web Store

^Haha, that made me lol XD

Ik heb enkel Adblock Plus naast Opera’s standaard adblocker.

Adblock en Avast die mij verteld of websites veilig zijn etc etc (blokkeert ook advertentie tracking enzo best handig)

Ik heb Hola! zodat je Netflix uit andere landen kan kijken maar ik heb geen idee of 'ie het nog doet.
En Adblocker uiteraard.