De pil

Hoi,

Ik ben 2 weken geleden ongesteld geworden en ben meteen begonnen met de pil. Normaal duurt mijn menstruatie 3/4 dagen en is het op de 2-3 dag het ergst, alleen ik ben nu al 15 dagen ongesteld! Het is niet heel veel maar wel erg vervelend. Ik heb wat dingen opgezocht, en er werd gezegd dat je dan je stopweek moet inlassen en dan zal het overgaan.

Nu heb ik vandaag mijn stopweek ingelast, zo kwam het iets beter uit met vakantie. (Ik zou de pil niet kunnen doorslikken want dan blijf ik ongesteld.) Gisteren heb ik de laatste pil ingenomen, en vandaag ben ik opeens iets erger ongesteld dan die andere 2 weken. Betekent dit dat mijn menstruatie al weer is begonnen en dat ik dan de komende 3/4 dagen ongesteld ben? Of moet ik nog wachten. Het is namelijk niet zo veel als ik normaal heb op de eerste dag, maar ik weet niet of je bloedverlies minder word met de pil.

Groetjes! Xxx

Ik weet niet hoe oud je bent, maar (vooral) als je jong bent dus 13/14/15 zou ik stoppen met klooien met de pil. Ik zou gewoon iedere keer 3 weken slikken, en dan stopweek. En niet iedere keer zelf random een stopweek inlassen, want daarvan raakt je hele cyclus/lichaam in de war. Als het zo erg blijft, (ook op langere termijn) zou ik naar de huisarts gaan.

ja idd, ben het met je eens @xjamie. Doe rustig aan en houdt het duidelijk voor je lichaam;)