De ex van een vriendin.

Oke, i need help, ofja i gues so.
Nou t zit zo, een paar weken geleden kuste ik met de ex met een vriendin van mij, hartstikke aardige jongen en alles. Maar ik moest t natuurlijk wel tegen dr zeggen, en vroeg dus ook meteen wat ze er van vond. Ze zei zelf dat ze t niet zo erg vond dus ik dacht oke dat is in ieder geval al een probleem minder. Dus nou zie ik die jongen vaker, we hebben al een paar keer afgesproken, date, film kijken. En toen vroeg mijn moeder of t serieus aant worden was, ja da kon ik nog nie zegge. en nou moest ik net aanhoren van dr dat t eigenlijk niet kan om miss een te beginnen met een ex van je vriendin? Maar ik zie t probleem zelf niet?

dus hier: what should i do? :anguished:?

Als ze het zelf geen probleem vindt dan is het niet erg. Anders wel :")

Nou blijkbaar vind ze het niet leuk dat jij met die jongen gaat. Dus je kan nu goed met haar gaan praten en dan kiezen om verder te gaan met die jongen en de vriendschap misschien een beetje te verpesten of het te stoppen.

Oh wacht zei je moeder dat dat niet kon? Ik dacht die vriendin haha foutje, dan vind ze het misschien toch niet erg en kan je gewoon met die jongen gaan.
Maar praat d’r wel nog even met haar over of ze het echt niet erg vind.

ik heb nooit de girl-code begrepen van ‘never date a friends ex’. ik vind zelf namelijk niet dat dat ook maar iets van belang is. zou jij een (misschien wel voor eeuwige) relatie moeten weigeren omdat hij toevallig ooit iets met een vriendin van je had? ik vind van niet.

Dit.
En oja, belabberd Engels. :'D

Dit, misschien is die moeder alleen maar bezorgd omdat het een ex is van iemand waar ze goed mee om kan gaan en dat het misschien precies hetzelfde met haar zal gaan

haha alvast bedankt, en ja kweet mn engels is ook niet zo top :slightly_smiling_face: maar ik ga t er nog een keertje met dr over hebben, is wel zo netjes.

Mijn beste vriendin gaat met mijn ex, en ik weet gewoon dat ze in goede handen is. En ik vind het echt heel leuk voor d’r en zelf vind ik het ook niet erg.

Bekijk het vannuit haar punt

Als je vriendin het niet erg vind dan is het niet erg. Ik zou gewoon tegen je moeder zeggen dat je vriendin het niet erg vind en dat jij hem gewoon leuk vind. Daar kan ze weinig op zeggen.