De duur van een vrijpartij

Hey

Ik ben al een jaar en een half samen met mijn vriend en we hebben bijna altijd seks als ik bij hem ben. Vaak is hij niet blij met de seks, ik ben vaak heel moe maar ik denk dat hij het ook gewoon overschat. Wij hebben gemiddeld een uur lang seks, voorspel is hier misschien 10 minuten van, en dan laat ik merken dat het echt genoeg is geweest. Als hij de kans zou krijgen zou ik niet weten hoe lang hij zou doorgaan. Als ik na een uur zeg dat het genoeg is geweest probeert hij toch nog verder te gaan, beetje opdringerig, en als het nee is is het goed. Maar later noemt hij me lui? Ik moet uiteindelijk altijd zeggen dat ik moe ben, maar zou je niet na een uur? Ik ben het soms al beu na 15 minuten en ik zet dan door voor hem en dan wordt ik nog lui genoemd… Wat kan ik doen zodat hij niet meer de nood heeft zo lang door te gaan?

Wauw, kan die zo lang niet klaar komen dan?

Ja ik weet het dus ook niet, die komt klaar op verzoek, hij komt niet klaar voor dat ik dat echt vraag van hem, buiten heel soms als hij zelf kiest vroeger klaar te komen… Dat hij gewoon niet opgewonden is van mij geloof ik niet…

Woow, dat is opzich best wel lang als dat elke keer zo gaat :’)
Ik zou er maar een keer met hem over praten op een moment dat jullie niet bezig zijn, met seksuele dingen enz dan.

ja dat probeer ik vaak, maar hij blijft dan doorgaan op dat van dat ik zo vaak zeg dat ik moe ben en dat hij dat echt beu is om te horen…

Nou dan heeft hij pech. Kortere seks of helemaal geen seks dan maar.

Ja dat zeg ik ook inderdaad tegen hem, maar ik blijf met het gevoel zitten dat ik niet genoeg ben voor hem en hij blijft ook met zijn frustraties zitten, hoeveel we ook praten…

Geef hem een flinke blowjob, dan allebei jullie zin

En daarna goede sex :upside_down_face:

Wat is nu precies het probleem? Klaarkomen voor vrouwen is geen must en dat is het voor mannen helemaal niet.

Idd :sunglasses:

Als ik op voorhand al wist dat het een uur ging duren en dat ik dan nog op mijn kop ging krijgen, zou ik echt al geen zin meer hebben. Af en toe eens een uur doordoen omdat je het allebei wilt en het rustig aan doet, oké, maar elke keer is teveel van het goede voor zo goed als iedereen, man of vrouw.

Ik zou hem proberen duidelijk te maken dat wat hij verlangt echt wel niet de gewoonte is. Als je naar deze antwoorden kijkt, valt bijna iedereen van zijn stoel van je verhaal en wij worden ook niet lui genoemd daarvoor. En hij kan klaarkomen blijkbaar, hij doet het gewoon niet tot je het vraagt…

Misschien kan je, als je het beu bent (En dat mag echt wel al na een kwartier hoor, geen zin meer is geen zin meer.) hem beginnen pijpen en gewoon doorgaan tot hij klaarkomt? Na een paar keer zal hij dan wel doorhebben dat hij ook gewoon tijdens de seks mag klaarkomen. Voel je in ieder geval niet schuldig dat je hem niet wil/kan geven wat hij wilt ofzo, ik denk dat bijna geen enkele vrouw dat zou willen.

For the record: een uur is écht lang.
Dus, schaam je niet, ik zou ook echt kapot moe zijn :slightly_smiling_face:

Dit klinkt misschien een beetje vreemd maar; misschien heeft hij een verdraaid seksbeeld door het kijken van porno oid?

Dat is wel heel erg lang. Mijn vriend komt in 5minuten klaar.

-weg

Echt ontzettend triest dit eigenlijk. Zou er wel even goed over praten dat dat niet echt normaal is.

misschien helpt het om meer voorspel te doen? Dan is hij ook meer opgewonden en komt ie ook sneller klaar denk ik.

Ik denk niet dat het een oplossing is om hem te pijpen of op een andere manier meer opgewonden te maken.
Je moet hierover praten. Hij heeft echt niks te klagen als jullie vrijwel elke keer dat jullie bij elkaar zijn seks hebben en dan ook nog eens een uur lang… seks is iets wat je samen doet en niet alleen voor de man. Als jij geen zin hebt, heb je geen zin. Het is in mijn ogen belachelijk dat hij zo tegen jou doet.

Ik zou er toch nog eens een keer met hem over praten als ik jou was, op een ‘normaal’ moment, niet tijdens de seks dus. Leg uit dat je hier heel erg mee zit en hoe je je erbij voelt. Misschien dat jullie dan afspraken kunnen maken over hoe je laat weten dat het genoeg is.

Laat dit niet zo doorgaan. Heeft hij geen begrip voor jouw gevoelens… dan lijkt het me beter om er een punt achter te zetten. Dit kan ECHT niet!

Ik ben het helemaal eens met Lotte zoals vaak haha.

En als mijn vriend na een uur seks zou durven zeggen dat ik lui ben, breek ik zijn neus.

En als de topictitel een vraag is, dan is het antwoord bij ons gemiddeld 15-20 minuten. Vaak duurt het een uur of langer, maar even vaak 5 of 10 minuten. Dus gemiddeld een uur kan ik mij echt gewoon niet voorstellen!