De dood of blijven leven ?

Als eerst wil ik jullie zeggen dat het niet anoniem hoeft te zijn , want als je de belangrijkste , beste , meest waardevolle persoon in je leven niet meer kunt vertrouwen of dat je weet dat hij eigenlijk niet meer om je geeft dan heb je niks meer te verbergen !!

Ik ben een moslims meisje en vandaag ben ik 15 jaar geworden, Ik toon en zal me hele leven respect tonen voor andere of ongelovigen. Mijn familie is anders dan ik onze gedachtes en manier van denken.

Het begon allemaal deze zomer. Ik mocht van mijn ouders op vakantie naar Turkije ( Izmir) omdat ik het heel goed deed op school. Op een dag in Turkije was er een bruiloft van een kennis. De trouwfeest was buiten en ik hoorde mijn ooms met elkaar praten, het is eigenlijk wel onbeleefd om af te luisteren maar die avond zeiden ze dat mijn vader vreemd was gegaan met een marrokaans model. Hij was voor mij de beste , de dapperste vader die er bestaat , maar toen ik dit had gehoord geloofde ik het niet meteen. Maar vervolgens had ik mijn moeder die op dat moment in Nederland was gebeld en gevraagd of ze er iets van wist , Ze zei dat hij al 4 JAAR VREEMD gaat. En op dat moment dacht ik van papa jij zei tegen mij dat je een goed moslim bent. Toen zei ik tegen mezelf van moslim zijn kan niet door het alleen te zeggen je moet, als je moslim bent geloven dat allah 1 is en dat je boek de kuran is. En je houden bij je geloof. Die nacht wist ik niet meer wat ik moest doen . Okey de enigste maar wel een grote fout wat ik gedaan heb is dat ik in mijn eentje in turkije ben gaan lopen omdat ik turkije niet goed genoeg ken, maar dat komt vooral door wat er was gebeurd. Ik was ongeveer 6-7 uur vermist, want ik was verdwaald en ik kon de weg niet terug vinden. Gelukkig hadden mijn ooms mij gevonden , maar wat er toen gebeurde !!

Ze zeiden tegen mij dat ik die nacht gewoon met jongens had afgesproken. Ik zei dat het niet waar was , maar nee ze geloofden mij niet . Ik had niet verteld dat ik was gaan lopen omdat mijn vader vreemd ging , want ze mochten niet eten dat ik het wist. En ook al ik zal hem noot verraden

Als iemand naar mij een steen gooit dan geef ik een roos terug !!

1 dag later bracht mijn oom mij naar een verre plek, Hij wilde mij eigenlijk vermoorden , want hij had een pistool bij zich toch heeft hij het niet gedaan. Hij heeft tegen mijn vader gezegd dat ik die nacht met jongens had afgesproken en toen ik terugkwam in Nederland zei mijn pa : JIJ BENT MIJN DOCHTER NIET MEER HOER ROT OP !

Toen dacht ik bij mezelf van heb je me eigenlijk ooit geloven , waarom vertrouw je me niet ik ben je dochter al ga ik dood en ik doe zoiets niet, maar wat nog erger was dat ik hen nu niet morgen niet nooit meer wil zien omdat hij een leugen heeft geloven wat eigenlijk door hem komt en dat hij vreemd is gegaan en waarschijnlijk nog steeds door gaat waar bijna niemand behalve mijn ooms , moeder en ik het alleen weten

Wat ik nog wil zeggen is dat ik zelf een zelfmoordpoging ben gaan proberen door mijn pols te snijden, Omdat ik ben bedrogen door mijn ( vader ----> niet meer).

Ik heb spijt. Want ik kies voor blijven leven niet om te laten bewijzen dat ik zoiets niet gedaan heb maar omdat ik een leven wil hebben die ik verdien en in de toekomst andere mensen wil helpen !!!

ik geloof het opzichwel
maar als het waar is zou ik bij iemand anders wonen

Oké het eerste gedeelte snapte ik nog wel, daarna begon het echt ongeloofwaardig te worden inderdaad.

Op zich begrijp ik waarom jullie het niet geloven. Maar ik ga dit niet voor de grap posten terwijl ik met de dood wordt bedreigd. En bij een ander gaan wonen kan niet want als ik ergens anders ga wonen wordt mijn moeder letterlijk vermoord…

Eerwraak, verdrietig om dit te lezen… Heb je wel eens gehoord van een ‘Blijf van mijn lijf’ huis, misschien dat je daar kan worden opgevangen.

als dit serieus is en je écht met de dood word bedreigd, doe dan aangifte of ga naar een blijf van mijn lijf huis. Ik zag trouwens een tijd geleden op tv dat er ook een opvang was voor moslima’s die worden bedreigd met/bang zijn voor eerwraak.

zoek hulp! Als je dit alleen niet kan, zijn er vast mensen die je willen helpen! Dit hoeft geen familie, vriend of iemand te zijn die je persoonlijk kent. Kindertelefoon o.i.d is er altijd!

Zucht, waarom dubbel?

Ik twijfel trouwens nog steeds of dit een troll is of niet, zo niet, zie hierboven.

Waarom mag je niet met jongens omgaan eigenlijk? En ik vind het persoonlijk nogal raar dat je daardoor vermoord moet worden maar ik zou aangifte oid doen maar ik begrijp dat dat ook moeilijk is.

Ik woon op dit moment bij mijn vader en moeder maar als ik niet ben zoals mijn vader wil dat ik ben en dat ik toegeef dat ik zo’n leugen heb gedaan dan worden ik en mijn moeder vermoord. Ik heb geen flauw idee wat ik nu moet doen. Hebben jullie misschien een idee wat ik moet doen?

Sowieso aangifte.

Sowieso een troll. Ze heeft meerdere topics geopend in lifestyle over hetzelfde onderwerp.

Doet kindertent het niet?

wat jij meerdere noemt is dit en nog 1 en dat was alleen voor meer tips en raad , maar bedankt voor jullie reacties slecht of goed

En een ‘vriendin’ van je. Of ben je dat toevallig ook zelf?

Pff ik kan dit echt niet meer serieus nemen, ga terug naar kindertent ofzo.

Mijn god, hoe TYP jij ?