dansen

Ik heb een paar dagen geleden mijn eerste lessen klassiek ballet gehad.Ik heb eerst heel lang op turnen gezeten in de selectie maar ik ben er vanaf gegaan omdat ik het niet meer leuk vond.Nou zijn er nog een paar dingen die ik graag wil weten,
-Wat moet ik aan ?
-Hoe wordt ik beter?
-kan ik nog echt goed worden?
ik ben nog wel heel lenig.

  • Een balletpakje met maillot en balletschoentjes.
  • Veel oefenen, veel meer kun je niet doen
  • Je zou vrij goed kunnen worden. Natuurlijk moet je goed je best doen en een goede houding aannemen. Qua lenigheid zal het dan niet zo moeilijk voor je zijn.

Hoe oud ben je? Dan pas kan je denk ik goed beoordelen of je nog ‘echt goed’ kan worden. Oke, ik ga er niet vanuit dat je 50 bent :wink: maar toch! Het hangt er helemaal vanaf of je wel of niet veel gaat oefenen, je best doet, een goede ‘trainer’ hebt, hoe lang je het gaat doen etc. Ook hangt het er natuurlijk vanaf wat jij ECHT goed vindt.

Qua kleding zou ik de eerste lessen gewoon iets comfortabels, een legging of maillot is inderdaad wel een must, geen onhandige lompe kleding!
Weet je al zeker dat je hiermee door wil gaan?

Als je al wat beter kan dansen is dit misschien leuk om aan mee te doen! http://www.fruittogo.nl/actie/ ! Een danswedstrijd voor alle jongeren !

xx Danielle :upside_down_face:

bedankt voor de tips allemaal en ik ben 12

Er is een algemeen danstopic:
http://forum.girlscene.nl/forum/food-sport/het-algemeen-danstopic-239076.225.html
Hier vind je allemaal tips enzo.

Er is een algemeen danstopic! Slotje.