Dagcrème met SPF 25+

Ik gebruik nu Nivea dagcrème gevoelige huid met SPF 15. Ik zou graag een dagcrème willen gebruiken met minimaal SPF 25 of 30.

De Nivea bevalt me prima wat betreft opbrengen, het compleet intrekken in de huid. Er blijft geen laagje achter. Ik denk dat ik een vettige huid heb.

Hebben jullie tips? Welke bevallen goed? Prijs is niet echt een belangrijke factor wat mij betreft.

SPF ivm huid beschermen?

Ik draag nu Paula’s Choice, spf 50 dagcreme.

Ik vind hem perfect en je ziet hem niet zitten, maar vanaf april wil ik over op aparte zonnebrand elke dag. Dan draag ik meestal Isntree. Perfect voor gemengde huid.

En in de echte zomer draag ik La Roche Posay. Maar het gaat mij echt om de bescherming tegen uva.

2 likes

SPF 15 in een dagcreme, dan moet je echt een theelepel opsmeren wil je er effect van hebben trouwens. Anders mag je er vanuit gaan dat het niets doet.

Heb je naar Dermalogica of Environ gekeken? Misschien ook belangrijk om te onderzoeken wat voor skincare routine het beste bij je past? Door de jaren heen, verandert je huid en heeft je huid ook andere voeding nodig. Mocht je je huid extra willen beschermen, dan is het ook handig om in een goede zonnebrandcrème gezicht te investeren. Dermalogica en Environ zijn echt luxe merken die ook door schoonheidsspecialisten worden gebruikt, maar er zijn ook andere merken die top zijn. Denk aan Paula’s Choice, Biodermal, La Roche Posay etc.

1 like

Btw Clinique is ook een fijn merk!

1 like

Ik heb de Dermalogica Dynamic Skin Recovery Dagcrème SPF 50. Rib uit mijn lijf, haha, maar reviews lijken wel goed. Ben benieuwd.

1 like

Zijn genoeg goedkopere die even goed zijn toch? Of beter zelfs. Na 2 uur werkt de SPF niet meer en moet je opnieuw smeren, dus dan wordt een dure hobby.

Hopelijk heb jij net zo’n goede ervaring! Het is inderdaad een rib uit je lijf, maar hopelijk is het waard :slight_smile:

ik meng mijn dagcreme altijd met zonnebrand creme spf50. Krijg er ook nog eens een hele mooie glow van, en er ook nog eens complimenten over. Ik gebruik ook de nivea dagcreme droge/gevoelige huid.

Nooit doen! Door het te mengen kan de spf minder worden in werking, ook als er spf in zit. Ik laat mijn dagcreme altijd tien minuten intrekken

ah bedankt voor de tip! Ik zal er rekening mee houden