Dacht je eindelijk iemand te hebben

[i]Ik wou mijn hartje ook even luchten op gs, dus hier mijn story.

Ik was op de verjaardag van mijn nichtje van 5, en ontmoette daar een jongen ja bij gefeliciteerd al meteen een klik (aa) dat was wel leuk, maar ik was ook ‘oppassen’ dus pas na 10en kwam ik naar de bar (die mensen hebben een bar heel cool) ik ging ‘toevallig naast hem zitten’ begon een gesprek met hem, leuk gesprek. hyves gevonden,gekrabbeld,msn,nummer. sinds die dag praat ik serieus elke dag op msn met hem :blush: (en cam ook redelijk vaak, gwn cammen hoor!)
toen wouwden we een keer afspreken hij woont 20 min auto van mij vandaan. (nog nooit bij hem thuis geweest hoor maartoch details) dus eerstvolgende keer dat ik weer ging oppassen kwam hij daarheen, weer heleboel lol enzo en gepraat, toen hij wegging kuste hij me, afscheidskusje :grinning:
ik dacht/denk nog steeds dat het wat betekent/betekende
daarna nog steeds dagelijk praten ensoow msn.

oke, toen gebeurde het zie onderwerp T_T
Ik was/ben dus super in love met hem en mijn vriendinnen weten dat ofcourse, dus eentje jatten mijn mobiel en ging hem smsen: ‘wanneer kom je naar (plaatsnaam).’ En toen kwam hij opeens met een antwoord dat mijn vriendin niet verwacht had: ‘vind ze me zo leuk dan? ik wil gewoon goeie vrienden zijn.’ ze vertelde me het onder de les dus ik heb heel normaal gereageerd, maar mijn kleine hartje brak :blush: , maar hij weet niet dat ik het weet en ik doe alsof ik het niet erg vind enzo… en ja de hele wereld dit uitleggen heb ik geen zin in, dus ik krijg nog steed ennnn hoe gaat het met … en ik dan uhmm ik praat nog dagelijks met hem. dus nu ken ik hem een maand/anderhalf? en ja nog steeds dagelijk en eergister was hij weer zoo lief, stuurde hij kusjes en zei hij dat hij mij nooit kwaad zou doen en dat hij mij snel weer wou zien. en ik wil niet geloven dat hij mij niet leuk vind. dat het nooit wat zal worden, want hij is zoo leuk, want ik heb nooit een boyfriend gehad, maar geloof heb genoeg ervarinf door alles wat ik meegemaakt heb. doordat hij zo lief is kan ik niet zomaar uit mijn hoofd krijgen dat hij mij niet leuk vind! en en en het is hoopeloos, iemand hulp ofso, ik weet niet wat ik moet doen. en dit is de jongen die ik zocht ^^

Als iemand kan helpen of al het vermogen had dit te lezen,
Dankjewell! (L) [/i]

Heb een player-gevoel…
Hij vind je niet leuk maar hij blijft wel lieve smsjes sturen enzo, dat doe je toch niet? Mss houdt ie van de aandacht ofzo?
Ik vind dat je hem moet vertellen wat je weet en dat je hem moet zeggen dan als hij het niet meent, hij zulke berichtjes niet meer moet sturen.

Het is toch een beetje vreemd dat hij soms heel verliefd lijkt en dan weer zegt niets te willen beginnen…
Ik zou hem gewoon uit mijn hoofd zetten als ik jou was, het lijkt me niet iemand om een stabiele relatie mee te hebben.

Kan je het aan om goede vrienden met hem te zijn? Want volgens mij kan je van deze jongen best wel een soort van je beste vriend/iemand metwie je een beetje lol kan maken, maken. Maar als BF-material is hij nu miss niet de beste keuze.

hoe wist hij eigenlijk dat jij hem niet smste,maar je vriendin? Denk dat hij idd je gewoon als goede vriend beschouwt… Als ik jou was zou ik over hem proberen te denken als ‘‘vriendin’’ laat maar zeggen:p gewoon iemand waar je goed mee over weg kan,leuk kan praten,maar meer niet. Was die afscheidskus trouwens een kus op de wang of echt een zoen? want dat verschilt nog al:p maar ken zelf ook jongens die gewoon zo lief zijn, en zulke dingen zeggen, kusjes sturen enzo,maar dan gewoon als vrienden…

Ja het ligt er een beetje aan of het een echte kus was of iets waarvan je niet gelijk wat hoeft te denken. Maar ik snap wel dat jij iets anders verwacht had dan hoe hij nu doet.

Jaaa, mensen echt bedankt voor de reacties.
btw. het was een kus op de mond, maar wel snel.
en nog roozzz: waarom zou hij denken dat ik hem sms via mijn vriendins mobiel. me andere vriednin toen ik net ontdekte dat mijn vriendin dat smsje stuurde ging mijn mobiel pakken en ‘voor de grap’ : Seks?’ Sturen ik spacede hem hard natuurlijk. en hij 10 minuten later antwoorden uhmm meen je dat echt. uiteindelijk ging hij helemaal bellen onder de les naar mij . om te vragen wat er nou was -.- maarja …

Btw. ik heb ook zo’n vriend hoor, die zoo doet ensow. gewoon heel lief en ook wel is een kusje op de wang geweest of weet ik veel.
daarom aan het begin ging ik er niet meteen vanuit dat hij mij leuk vond.
toen hij wegging en mij kuste op de mond.
ja, dan zou ik denken dat hij mij leuk vind.

Vraag het hem
wij weten het niet :confused:

''Ik was/ben dus super in love met hem en mijn vriendinnen weten dat ofcourse, dus eentje jatten mijn mobiel en ging hem smsen: ‘wanneer kom je naar (plaatsnaam).’ ‘’ door dit stukje dacht ik dat ze met jouw mobiel een sms had gestuurd;) tja, als je zelf denkt dat hij je leuk vind ondanks dat smsje zou ik gewoon wat afspreken met hem;)

[i]Hij vroeg gister als ik een keer bij hem kwam slapen !
spontaaan ook ,
maarja wat moet ik hier nou over denken.
bedoelt hij als vrienden, omdat we ver van elkaar wonen.
of ja, als he likes me en wilt bij me zijn en de enige manier is dat ik bij hem ga slapen, want we dan hoef ik 's avonds laat neit weg. (wat ik niet mag, ik mag heen, maar niet terug fietsen ofso. niet veel nut)
Ik vind het irritantt. -.-

@justadream alsof ik dat gewoon ga vragen,
ja vind je me leuk?
dat is toch ook raar.
maar ik ga denk toch met hem afspreken :blush:
sorry voor de mensen die het afraadde :$[/i]