Crush op collega

Hoihoii,
ik ben opzoek naar advies.

Ik ben verliefd op een van m’n collega’s. We werken nu ongeveer 2 jaar samen op een kinderboerderij maar ik weet niet zeker of hij mij ook leuk vind. Soms lijkt het van wel door de dingen die hij zegt of door korte aanrakingen maar zeker weet ik 't natuurlijk niet. Ik twijfel of ik hem moet vertellen dat ik hem leuk vind want ik wil onze vriendschap niet verpesten en het ongemakkelijk tussen ons maken. Dat heb ik namelijk al eerder gehad bij een ex van mij, eerst waren we hele goede vrienden, toen werd hij verliefd op mij waardoor het nogal ongemakkelijk werd en nu hebben we nog amper contact met elkaar. Ik wil niet dat dit ook zo eindigt. :flushed:

Ik twijfel er enorm over, of ik hem wel of niet vertellen moet.

Ik vind een collega altijd lastig en ik snap je struggle enorm goed.
Misschien kun je een beetje flirten, maar wel voorzichtig. Als hij hier goed op reageert, kun je altijd een grotere stap nemen en het hem vertellen. Maar houd het wel voorzichtig!

Misschien is het ook goed om even te onderzoeken hoe ze bij je op het werk om gaan met een relatie tussen collega’s, zodat je niet voor onhandige verassingen staat. Als je snapt wat ik bedoel :slightly_smiling_face: Succes!

Hee! Je mag mij wel prive berichten. Ik heb dezelfde situatie…