Croissant's fotografie

Hoi allemaal!
Ik ben Croissant, en ik ben 16 jaar. Ik ben twee jaar geleden een beetje begonnen met fotografie toen ik een goedkope camera kocht via marktplaats. Dit is uitgegroeid tot een enorme hobby van me en een jaar geleden heb ik mijn eerste “echte” camera gekocht: de Canon EOS 550D. (Ik kan het iedereen aanbevelen!)
Daarnaast heb ik deze lens: Sigma 18-200mm F3.5-6.3 en een set van drie macrofilters van HOYA en een standaard UV filter van Kenko. Ook over deze ben ik zeer tevreden.
Ik ben erg geïnteresseerd in macro fotografie, maar ook portretten trekt me de laatste tijd. Het probleem is dat ik niemand heb om foto’s van te maken en ik vind het zo lullig om te vragen :cold_sweat:
Nou, dit is dus mijn fotografie topic. Kritiek is welkom, heel erg zelfs, maar ga me liever niet afkraken. :slightly_smiling_face:

http://i45.tinypic.com/2cei55c.jpg

http://i50.tinypic.com/ay94c7.jpg

http://i49.tinypic.com/i53wg3.jpg

Er komen zo meer foto’s aan maar nu ga ik dokters kijken :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ik vind je foto’s zeker niet slecht. Eerlijk gezegd vind ik deze drie wel een beetje standaard, zeg maar. Maar goed, ben benieuwd naar de andere foto’s. d:

Die foto met paarse bloem heeft een erg mooie diepte, maar die met dat blad is misschien inderdaad wel een beetje standaard. Die van de champignons is een leuk idee, maar misschien in het vervolg een wat rustigere achtergrond.
Ik hoop dat je er wat aan hebt, ben benieuwd naar de rest ;a

Ik vind ze allemaal vrij standaard, ze doen me niet zoveel eigelijk :’)

http://i48.tinypic.com/wmfn7r.jpg

http://i48.tinypic.com/35narrt.jpg

http://i47.tinypic.com/1zqvkwp.jpg

http://i50.tinypic.com/18zp5e.jpg

http://i48.tinypic.com/b9c1s.jpg

http://i49.tinypic.com/2e5kuhw.jpg

Ben nog maar een maand of 3 echt bezig met fotografie, ik ben dus geen pro en zo noem ik mezelf ook absoluut niet. Ik ben nu aan het sparen voor een mini fotostudiootje zodat ik wat betere kwaliteit foto’s kan maken en ook een beetje kan oefenen met stockfotografie. Ik weet dat de foto’s nog een beetje standaard zijn maar ik ben nog bezig om een beetje te vinden wat ik leuk vind en wat ik wel kan en wat ik niet zo goed kan. Ik ben nu volop aan het leren over van alles en nog wat en vind dat mijn fotografie in de laatste maanden wel vooruit is gegaan, maar zoals jullie al zeiden ben ik nog een beetje up zoek naar iets unieks. :slightly_smiling_face:
Bedankt voor de reacties in ieder geval!

Die eerste ziet er al beter uit, zit wat meer ‘gevoel’ in zegmaar. Maar net als bijv zo’n makeupkwastje, dat vind ik niet zo bijzonder zegmaar. Ik vind de naam van je foto’s heel leuk trouwens xD

$@## DIE KAT

Haha dat is wel zo, maar met katten fotograferen kom je niet zo ver, ik was een beetje aan het oefenen met verschillende texturen toen enzo haha xD