creme tegen puistjes

ik had even een vraag:
hebben jullie een creme tegen puistjes?
ik heb zelf sowieso om je gezicht schoon te maken die van clearasil.
en dan nog de nachtcreme van nivea.
het werkt wel een beetje, maar ik heb nog best wel veel ;(
dus ik wilde even aan jullie vragen welke jullie hebben en of die goed werkt?

en mijn vriendin was er laatst voor bij de schoonheidsspecialiste geweest om ze weg te laten halen, en dan maken ze eerst je gezicht warm ofzo en dan prikken ze er met een naald in.
ik weet niet precies.
maar weten jullie misschien ook nog een goeie manier om ze weg te halen zelf? of kan dat alleen bij de schoonheidsspecialiste

slakkengel action + niveau dagcreme (roze potje)

ik zou niet naar een schoonheidsspecialiste gaan om de puistjes weg te laten halen, het is een beetje pijnlijk en je krijgt er toch litekens van.
maar bij een schoonheidsspecialiste hebben ze wel goed spul om je gezicht te reinigen maar dat is wel prijzig (waar ik ben geweest min. 90,- maar dat spul gaat ook een jaar mee)

Dat is niet waar, over die schoonheidsspecialiste… ze is ervoor bevoegd dus je zal zo min mogelijk littekens krijgen, plus dat ze je een goedwerkende creme voorschrijven als je tóch littekens krijgt. Daarbij neem ik tegen de pijn een paracetamol in. Dat helpt wel, maar tja, de rest is even doorbijten.

zo’n tubetje gel van etos huismerk vind ik erg fijn werken, die droogt goed uit. En voor de roodheid gebruik ik calendulan gel van vsm.

ja zo min mogelijk maar je krijgt altijd een paar littekens,
en zo geweldig werkt die creme die daartegen is echt niet.

Bij de apotheek hebben ze benzoylperoxide en dat helpt echt megagoed! Het beste puistjesmiddel ooit.

Het werkt wel blekend dus uitkijken met kleding enzo.

Ik had ook veel last van puistjes en ben ermee naar de huisarts geweest.
Toen heb ik inderm meegekregen en nu zijn mijn puistjes allemaal weggegaan.

Dat kost mij verder helemaal niets dus als het op is haal ik gratis gewoon weer bij de apotheek. Dus Inderm werkt bij mij echt super (soort lotion).

je gebruikt clearasil zie ik. Ik zou daar mee gaan stoppen. Clearasil is erg slecht voor je huid, en veel te agressief. Je huid raakt er geirriteerd door, en als je even stopt heb je zo meer puistjes dan dat je had.

Gewoon goed schoonmaken met reinigings melk en tonic. tonic hept ook tegen puistjes. Evt. kun je een face wash gebruiken. van aloe vera of met teatree. gewoon natuurlijk, goed voor je huid en helpt. Dit zou je kunnen combineren met de dag-en nachtcreme van teatree. (Kruidvatmerk heb ik)
en als je littekens hebt kun je bio-oil gebruiken. werkt goed.

ik gebruikte ook clearasil en idd het is er agressief,
ik gebruik nu de Rilanja YOung Clear lijn van Schlecker klinkt misschien slecht omdat het van schlecker is ofzoow maar by my werkt het echt goed en het is nog goed koop ook!

Ik had vroeger best veel last van puistjes =( Maar ik was nu iedere avond mijn gezicht met niveau young face wash, je doet heel lang met 1 fles en smeer ik 's avonds nivea young bye-bye spot nacht crème. Ik heb nu heel soms een puistje en tegen mee-eters scrub ik 1 x per week mijn gezicht met palmolive douchegel.
Ik hoop dat het werkt!

maar heb je dan een recept van de apotheek nodig ofzo?

ja maar als ik nu stop met clearasil krijg ik dus heel veel puistjes.

Groene leem maskers gebruiken -+ 2 keer per week.

Clearasil is echt niet goed voor je huid, en daar wordt het vaak alleen maar erger van.
Ik heb zelf een scrub van Garnier Pure, die ik elke avond gebruik bij het schoonmaken. Ik heb een soort van gel van de Body Shop, waar ik héél blij mee ben! Als je die wilt, moet je daar maar even vragen naar iets voor een vette huid, het is met zeewier geloof ik. En ik doe 1 keer in de week een honingmaskertje van dokter vd Hoog (en dat is écht een aanrader!)

Klopt Inderm werkt echt super goed! Het droogde m’n huid wel erg uit, dus ben ik er mee gestopt, maar m’n puistjes zijn allemaal weg! Echt goed spul.
Nu gebruik ik benzoylperoxide hydrogel voor als ik een puistje heb, dat werk ook erg goed.

zou kunnen, hoeft niet perseé. Bij mij was het geval dat door de clearasil weer meer puistjes kreeg. dus gelijk gestopt. mijn hoofd werd er ook rood en geirriteerd van. en gelijk andere producten genomen… Het is een beetje expirimenteren met producten. niet alles helpt bij iedereen. Neem wel het goede type bij jouw type huid. Ik heb dus goede ervaringen met teatree en aloe vera face wash. en de teatree dag-en nacht creme van het kruidvatmerk.

ik gebruik benzoylperoxide en het helpt best wel goed!

Dodezeezoutcrème helpt bij mij heel goed.

ik gebruik vanalles en het werkt allemaal niet. Heel erg frustrerend.