creatieve penvriendin, rond de 20 jaar.

Hi allemaal,

Toch nog een keertje opnieuw! Degene waar ik contact mee had schrijft niets meer terug, jammer! Daarom zoek ik een nieuwe pen vriendin, maar dan niet via de mail maar via de post, leuke brieven schrijven over van alles en nog wat, creatief zijn zodat we beide een leuke brief ontvangen! Is dit iets voor jou? Stuur me dan even een berichtje!

Liefssx (20jaar)

Up x

Upxxx

Misschien is het een idee om een beetje over jezelf te vertellen? Dan weten mensen of ze dezelfde interesses hebben en of ze met je zouden willen schrijven?

:wink:

Inderdaad een goed plan,

Ik ben een meisje van twintig, hou van shoppen en afspreken met vrienden. voetballen vind ik super leuk, altijd al gevonden. Een drankje lust ik ook wel, het liefst droge witte wijn. Ook hou ik enorm van kinderen, oppassen is is daarom ook 1 van mijn favorieten. Nog even terug op het shoppen, ik ben echt een koopjes jager, van welke winkel het komt maakt me niets uit, hoe goedkoper hoe beter. Ik ben een sociaal iemand, ookal vind ik contact leggen soms best een beetje moeilijk maaf zodra het ijs gebroken is ga ik los. Lachen is belangrijk in mijn leven ookal staat het in mijn leven niet centraal door veel gebeurtenissen. Schrijven vind ik erg leuk, ik schrijf gedichten over al mijn gevoelens, zo kan ik t een beetje kwijt. Ik vind het fijn om mijn belevingen te delen door brieven te schrijven. Een leuk kaartje of een kleinigheidje erbij vind ik ook erg leuk. Cadeautjes ontvangen is leuk maar iets geven is eigenlijk wel leuker.

Hopelijk vind ik iemand die ook van ouderwets brieven schrijven houdt.

liefs

Er is een algemeen topic.