Crea Bea talent gezocht op Girlscene.nl!

Hoi ladies,

Wij - Jitske, de stagiaire en Danique, hoofdredacteur van Girlscene - waren jullie een beetje in de gaten aan het houden hier in het Crea Bea board. Het viel ons op dat jullie ontzettend goed kunnen tekenen en anderen kunstwerken fabriceren! Hierdoor kwamen wij op een leuk ideetje…

Wij willen namelijk een aantal van jullie mooiste kunstwerken zien, zodat wij die op Girlscene.nl kunnen plaatsen om iedereen te inspireren. Natuurlijk komt jouw naam (+ profiel) erbij te staan. Zulk talent mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven! Er worden zo nu en dan ook een aantal winacties georganiseerd als verlengde van jullie talent.

Wat moet je doen?
Plaats jouw mooiste kunstwerk(en) in dit topic, dan houden wij dat in de gaten. Het liefste hebben we dat je jouw kunstwerk(en) opstuurt naar info@girlscene.nl onder vermelding van ‘Inspiratie talent’. Wie weet kom jij dan wel op Girlscene.nl te staan en win jij mooie prijzen!

Liefs,
Danique & Jitske :couplekiss_man_woman:

Leuk idee ! :slightly_smiling_face:

Supertof!
Volgens mij had in het verleden ook zoiets voorgesteld haha!

leuke actie! ik ga kijken wat voor foto’s ik kan vinden :stuck_out_tongue:

Leuk leuk! Ik ben erg benieuwd :slightly_smiling_face:

leuk! :upside_down_face:

like like!

ja vind ik ook :slightly_smiling_face:

Leukk idee ! Ben heel benieuwd wat eruit komt :slightly_smiling_face:

leuk idee!

ik vind de vragen van beertjeschips wel handig om te weten :flushed:

ja als ik jou was zou ik ook meedoen!

en ik doe denk ik ook mee, even kijken of je met verschillende dingen mee mag doen. en ik sta eigenlijk al best vaak op girlscene dus aan de andere kant vind ik dit ook wel weer genoeg:P

Ik vraag me trouwens ook af hoe er beoordeeld wordt.
Want ‘mooi’ is subjectief, en als er straks alleen gekeken wordt naar mensen die naar de waarneming kunnen tekenen(don’t get me wrong, ik maak ook o.a portretten en doe dat ook graag) dan is er voor sommigen dus geen plaats.
(ik hint wel een beetje naar mijn laatste werk)

En ik neem aan dat er onderwerpen zijn die niet gewenst zijn? Logisch dat er geen racistische en pornografische afbeeldingen mogen worden geplaatst, maar waar ligt de grens?
Er bestaat ook zoiets als ‘artistic nudity’.

Leuk ik ga meteen wat foto’s mailen.

Jullie mogen zoveel foto’s van kunstwerken opsturen als jullie willen! Wij kiezen daaruit de leukste. Er zijn momenteel nog geen winacties opgezet, dus we weten nog niet precies hoe & wat…

Een ding is zeker, jullie kunstwerken komen op onze website met jullie naam en profiel erbij vermeld!

wanneer komen de eerste creaties op girlscene?

mag je ook gewoon verschillende creaties sturen? bijvoorbeeld ik maak schilderijen, tekeningen, ik verf schoenen, en maak kostuums.

Ik ben ook wel geïnteresseerd, alleen wacht ik ook nog maar even de details hierover af.

pff wat doen sommige mensen moeilijk. Ik vind het wel leuk, gewoon wat foto’tjes opsturen en er wat waardering voor krijgen.

ik vind het ook leuk, maar ik wil graag weten wat me te wachten staat voor ik mijn ziel en zaligheid op girlscene laat zetten zegmaar :slightly_smiling_face: