Covers voor verhalen

Okay, volgens mij is er niet zo’n topic -ik heb even gezocht- maar als ik het verkeerd heb dan mag dit topic gesloten worden^^

Eerst even duidelijk maken wat ik bedoel:
Het lijkt me wel leuk om een officieel topic te maken voor mensen die op zoek zijn naar andere mensen (vaagheid heerst, haha) die een cover willen maken voor het verhaal dat ze schrijven.

Ikzelf heb namelijk ook een meisje gevraagd om een cover te maken voor een verhaal van mij ( “How to get Revenge on your Ex-boyfriend”), omdat ik had gehoord dat ze dat wel vaker deed.
Nu zag ik een algemeen topic waar mensen vragen om Headers voor hun website en toen dacht ik 'waarom zou ik er niet eentje openen voor mensen die op zoek zijn naar een mooie cover voor hun verhaal.

Om even een paar voorbeelden te geven:

http://i44.tinypic.com/iqzhjr.jpg

http://i41.tinypic.com/2rm2zp4.jpg

http://i55.tinypic.com/293fzgh.jpg

(deze is dus voor mij gemaakt)

O, de voorbeelden zijn allemaal in het Engels, omdat de meeste verhalen ook van Engelse schrijvers zijn (behalve die van mij dan), maar je snapt 'm^^

En als iemand het zich afvraagt: nee, ik kan helaas niet zulke mooie covers maken -daarom heb ik ook iemand gevraagt om het voor me te doen, maar er zijn vast wel mensen op GS die het wel kunnen.
(en naar die ben ik dus op zoek!)

Leuk idee! Ik kan je alleen niet helpen haha! :blush:

^maakt niet uit, ik wacht geduldig af tot er wat photoshop-professionals reageren. =)

Ik kan opzich wel zulke covers maken! :slightly_smiling_face:

Oh, ik zou het ook wel leuk vinden als iemand een cover zou maken voor het verhaal dat ik ga schrijven voor NaNoWriMo, gewoon omdat het dan completer is en ik het mooier kan laten afdrukken. Zelf kan ik dat niet, dus als iemand zich aanbied om dat te doen?

@StayFearless: Echt? Super gaaf. Zou jij, gewoon om even te kijken hoe je het doet, nog een cover maken voor mijn verhaal (“How to get Revenge on your Boyfriend”).
Ik wil er namelijk al een tijdje nog één -kijken of iemand een mooiere kan makan, haha. Omdat ik die andere twee namelijk nog gaver vind, al vind ik die van mij ook super leuk^^

Ja, leuk is dat, hè!
Ik maakte vroeger altijd zelf covers, maar die zijn eigenlijk niet zo mooi, haha

Yay! Dan kan iemand me wel helpen toch?
Ik heb een verhaal geschreven. Het gaat over een meisje dat veel meemaakt, in negatieve zin. Dat het haar dus teveel wordt.

Het verhaal heet: Teveel.

Ik zat te denken aan een meisje dat een beetje depressief/verdrietig/exhausted uitziet, misschien zelfs met tranen.
Maak er maar wat leuks van!

Om nog wat inspiratie foto’s te plaatsen (dat mogen degene die vragen ook doen, dan weten andere misschien wat beter hoe je het een beetje wilt)

Hier nog twee covers die ik echt heel mooi vind:

http://i44.tinypic.com/2199d0x.jpg

http://i39.tinypic.com/34zkns2.jpg

(de namen van de schrijvers staan er ook op, dat is ook altijd leuk^^
Deze covers zijn trouwens niet van boeken, maar echt van verhalen
die op internet zijn geplaatst)

Ik kan dat niet maken.

is er hier iemand die het wel kan :blush: :grinning: want ik zoek er een voor een verhaal met de titel : een nieuw leven :slightly_smiling_face:

Ik kan het opzich wel, maar ik doe het liever niet omdat je eigenlijk iemands foto/schilderij “steelt”.

Succes iedereen <3

Ik wil het best proberen hoor!

ik ga het proberen ok?

Voor iemand dit kan, hoe maak je zoiets dan? Want k zou t echt heel graag zelf doen.

Ja, oké, ik begrijp je wel^^
Maar meestal is het alleen voor jezelf -de cover- en de meeste foto’s komen weheartit of tumblr (tenminste, dat neem ik aan) en daar worden foto’s ook doorgepost.
Nou ja, ik weet het natuurlijk niet zeker (maar ik lees in het onderschrift of iemand niet wil dat je zijn/haar foto gebruikt wordt, of ze hebben hun naam erop staan, dan weet je het ook gelijk) =)

Maar van bovenstaande covers weet ik niet zeker of ze het zo maar hebben ‘gestolen’ of niet, dus dat zou best kunnen (of de foto’s waren al van hunzelf natuurlijk)

Ah ja dat vind ik ook leuk! Heb ook weleens covers laten maken van verhalen van mij, dat is echt gaaf. Hoop inderdaad ook dat er hier mensen zijn die het leuk vinden om covers te maken!
Geweldig idee :slightly_smiling_face:

http://oi40.tinypic.com/cpx7q.jpg

@telephonic vind je hem mooi? Zo niet, maak ik een andere (:
sorry voor de grootte

Oeh leuk! Ik heb een cover gemaakt voor het boek van mijn zus (dat inmiddels is uitgegeven *jeej*!), maar helaas heb ik op dit moment niet zo veel tijd…

Wat een leuk topic! Goed idee ook!
(niet dat ik een verhaal geschreven heb of kan tekenen, maar toch)