Condooms te klein?

Ik heb al een tijdje een relatie met mijn vriend en zijn ook seksueel actief.
Toen we net voor het eerst seks hadden, gebruikten wij de Extra Safe condooms van Durex (56 mm). Maar om de een of andere reden passen deze niet meer (te klein). Als we seks hebben dan zijn we het condoom kwijt en als hij hem omdoet, dan knelt hij.
Mijn vriend heeft er absoluut geen moeite mee om condooms te gebruiken want hij haalt ze zelf ook altijd en zodra we weten dat we seks hebben dan pakt hij er één.

We zijn nu al een tijd op zoek naar de juiste maat condooms maar die kunnen we nergens vinden.
Heeft iemand tips of soms hetzelfde probleem?

http://www.mysize-condooms.com/index.php

In de winkel heb je toch verschillende maten? Zelfs extra large enzo.

Zelfs die past mijn vriend niet.

Erg bedankt voor de tip!!! Deze kon ik nog niet!

Lijkt me stug. Doe jij of hij zelf hem wel goed om? En dan bedoel ik dat hij dus niet binnenste buiten zit?

Vriendin van mij had dit probleem indd ook. Volgens mij gebruiken hun nu de grootste of besteld online, geen idee welke site. :cold_sweat:

Wat bedoel je hier precies mee?

dan heeft ie wel een heeeeleeee grote lul al wil die de grootste condooms niet kunnen passen
misschien is de pil iets voor jullie als jullie allebei soa vrij zijn?

Hij gaat wel om, maar zit dan te straks en tijdens het vrijen glijdt hij af.

Ik ben aan de pil en we hebben al een paar keer zonder condoom gevreeën, maar ik heb vaak na de seks een heel slecht gevoel dat er toch iets door komt.

As hij zo straks zit dan glijd hij er niet zo makkelijk af… Weet je zeker dat hij niet binnenste buiten zit? Want ja, als het glijmiddel aan de binnenkant zit glijd hij inderdaad af. :cold_sweat:

pil is 99.99% betrouwbaar , als je m goed slikt kans is dus mini dat je zwanger raakt

Dan is het condoom eerder te groot dan te klein. Of je doet hem verkeerd om. Als jullie allebei soa-vrij zijn kun je het net zo goed zonder doen.

Het kan wel echt hoor. Mijn vriend en ik gebruiken eigenlijk nooit condooms, maar een periode had ik best vaak last van schimmelinfecties dus hadden we durex XL gekocht en die passen niet eens. Hij heeft een penisomtrek van 18 cm, vind daar maar eens een condoom voor bij een supermarkt of drogisterij, niet te doen.

Ik ga ook eens even op die site kijken!

O op die site is het grootste condoom voor een omtrek van 14 tot 15 cm.

Ik vraag me af waar pornosterren condooms halen.

Dan is ie toch te groot(het condoom)?

Dit doet me echt denken aan een aflevering van spuiten en slikken. Kwam een man vertellen dat mannen niet moeten zeuren want pas als je penis zo groot is als dit *trekt condoom over hoofd* moet je kijken naar een andere maat :grinning_face_with_smiling_eyes:

Volgens condoomanoniem.nl glijden condooms juist af als ze te groot zijn en scheuren en knellen ze veel eerder als ze te klein zijn.

Mijn theorie. Als ze afgleiden maar ook knellen… misschien heeft hij een vrij grote eikel, waar het dan knelt, maar is de rest van zijn penis van normale afmetingen waardoor het condoom toch afglijdt. In dat geval heb je speciale condooms die ruimer zitten om de eikel.